Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za mene je total cmd bez premca. Besplatan, jako malo zauzima kad se instalira, nema nikakav bloat, moze da salje fajlove preko wifi, ima ugradjen audio/video plejer, nikada nikakvih problema nisam imao. Probao sam gotovo sve, pa i solid i odmah sam ih obrisao, jednostavno ovaj razbija. Ne bih se slozio da je ruzan, mozda vam se ne svidja zato sto nema material dizajn, ali to je stvar ukusa.
Za torrente hocu da vam preporucim zetaTorrent, odlican je. Koristio sam flud, ali on ne moze da skida pojedinacne fajlove iz torrenta(ili ja nisam ukapirao kako). Ovaj to moze, a takodje nema ni reklame, sve super radi, besplatan je, ima i pro verzija sa nekim dodatnim sitnicama, ali sve bitno radi i u free verziji.
Za vpn, preporuka za Cloud VPN (Free & Unlimited) . Jednostavan, besplatan, radi sve bez problema.

Može u Flud-u da biraš fajlove, kad dodaješ torent klineš na file tab i onda klik na taj folder i odštikliraš šta te ne zanima.

es file explorer -preporuka. Ima mogućnost pravljenja prečica ka folderimana osnovnom ekranu (folder : download, dcim....)

Folio for Facebook
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativetrends.folio.app
Evo ga dobar Facebook client, lagan, material design, ne troši bateriju, zamenio sam FB Lite ovim jer je dosta lepsi, brzi, ima dark background (mada mi se crna pozadina i ne sviđa nesto).
07c72fede270e029d46f7dadcda9ad04.jpg

Poslednja izmena:
Bravo za folio. Stavljam ga za default.

Koji torrent klijent može da skida od početka video tako da mogu da gledam film dok se ujedno skida?

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da uklonim ove tri stvari gore?
3a3339565fd84a0e2b5063387a5f2450.jpg

Pise da aplikacija nije pronađena kad hocu da deinstaliram... Kad instaliram nova launcher, nema ih?

Пробај са брисањем кеш меморије за default launcher.

Hvala za preporuke.
Nego toliko nahvalili total comander a ne prepoznaje da je mob rootovan.

Hvala za preporuke.
Nego toliko nahvalili total comander a ne prepoznaje da je mob rootovan.
Prvi put za to čujem.
A instalirao sam ga na baš različite rutovane telefone i tablete.
U kom smislu ga ne prepoznaje?
Jesi li uiopšte odobrio root pristup Total Commanderu?

Koji torrent klijent može da skida od početka video tako da mogu da gledam film dok se ujedno skida?
TTorent Pro može sigurno, verujem i Flud da može (zadnji put sam ga koristio pre par meseci ali mislim da ima sequential download).
Možda još neki, isprobaj, meni su dva gornja ubedljivo najbolja.

Prvi put za to čujem.
A instalirao sam ga na baš različite rutovane telefone i tablete.
U kom smislu ga ne prepoznaje?
Jesi li uiopšte odobrio root pristup Total Commanderu?

Standardno, pri prvom pokretanju tražio root i ja mu dozvolio.
Otvorim app i normalno prvo u setting, da nastimam sta se može i sta već, ne sjećam se, kad on meni nemam root,i tad ga instant obrisao.

Standardno, pri prvom pokretanju tražio root i ja mu dozvolio.
Otvorim app i normalno prvo u setting, da nastimam sta se može i sta već, ne sjećam se, kad on meni nemam root,i tad ga instant obrisao.
Nexus 7 2013, android 6.0.1, Total Commander 2.7.2.

uploadfromtaptalk1452277054199.jpeg

uploadfromtaptalk1452277069276.jpeg

Folio for Facebook
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativetrends.folio.app
Evo ga dobar Facebook client, lagan, material design, ne troši bateriju, zamenio sam FB Lite ovim jer je dosta lepsi, brzi, ima dark background (mada mi se crna pozadina i ne sviđa nesto).
07c72fede270e029d46f7dadcda9ad04.jpg
Ovo je isto kao onaj Metal for Facebook... Znači Web verzija.

Izgleda da ne može niko da koristi pravi API od Facebook-a inače bi već do sad napravili krštenu aplikaciju. Kao npr što za Twitter postoji.

Treba mi neka aplikacija za skeniranje, koristio sam do sada cam scanner, ali mi sad treba da ima ocr, a ona nema?

Ja koristim scanbot. Vrlo sam zadovljan.
Ali i cam scanner ima, čini mi se.

Ovo je isto kao onaj Metal for Facebook... Znači Web verzija.

Izgleda da ne može niko da koristi pravi API od Facebook-a inače bi već do sad napravili krštenu aplikaciju. Kao npr što za Twitter postoji.

Pa ni za twitter 3rd party developeri nemaju potpuini pristup APi-ju godinama.

Zašto YouTube ne može u pozadini da funkcioniše?
Lepo rootujes i skines exposed modul, kad god updateuju YT oni ubrzo izbace novu verziju modula ;-)
Radi u pozadini i nista ne koci niti pravi probleme, kao da imas p2w verziju YT :-D

0ce14f6790f05ffa5bb6da28603ba0ae.jpg
90f02ada3e218ee8f893d5d652b32c51.jpg

Nego zna li neko dali kada je u pozadini YT onda samo stremuje audio??
Moram da pohvalim YT app i to par verzija za WP gotovo svaka ima ovu opciju standardno ;-)

Ne razumem se ja oko ruta i takvih stvari, neću da diram ništa dok radi normalno telefon. :)
Šteta što ne može u pozadini da radi, inače bi bilo vrlo korisno. Ovako ću na kompu slušati muziku...

Madridista,nadji i instaliraj program OG youtube,on pusta youtube snimke u pozadini,problem resen. ;)

Ova poslednja opcija na drugoj slici.
I ES ima opciju da se uključi root pristup u samoj aplikaciji, bez koje nemaš pristup svim fajlovima.
Nisi ispratio dešavanja druže.
Demonstrirao sam da je sve ok sa root opcijom, nisam pitao za šta ona služi.

Nazad
Vrh Dno