Jel probao neko ovde Google Music? Deluje skroz cool, nikada ranije nisam koristio ovakve servise. Za 500 RSD mesečno stvarno nije mnogo
Vaši utisci?
Lux autobrightness je baš moćan, ima dosta opcijaNajbolja app za smanjivanje brightness-a?
The offer is pretty lucrative to the end consumer; become a Google Play Music All Access subscriber and pay $14.99/month to get access to unlimited music for yourself and up to 5 additional family members. Access to YouTube Red has been thrown in, which helps make the deal ever more attractive.
Šteta, mogao bih u suprotnom početi da koristim TouchPal.Da, qwertz je, i ne vidim nacin da se to promeni.
I meni je stajalo 60, ali sam dobio 30 dana
A i nemam ove promocije - http://www.androidpolice.com/2015/1...-music-offers-12-albums-for-free-or-99-cents/
Verovatno je to sve za USA playstore ...
Kad smo već kod Javelina, propao projekat - pre par meseci. [emoji3]Ja sam pročitao preporuka za neki brzi browser, material I tako to da tražiš, pa rekoh Javelin da probaš![]()
Moraš u opcijama da podesiš auto-offline da bi skidao automatski.
Šteta, mogao bih u suprotnom početi da koristim TouchPal.
Ostavio sam im predlog za update, pa možeš da baciš glas.
http://touchpal.uservoice.com/forum...bian-norwegian-and-potentially-many-others-do
Trenutno sam ROM (CM12) ima tu opciju u SMS-u (gde je i potrebna), ali posto uskoro menjam telefon, tesko da ce sledeci to imati.
Ja kad instaliram neku od ovih app za brightness, počne fon da mi laguje. Nebitno dal imam 500-1000mb rama free(Idol X sa 2gb rama).Lux autobrightness je baš moćan, ima dosta opcija
Ma daj, dosta sms aplikacija ima sad tu opciju.
Da, generalno su ovi servisi odlični. Ne pamtim kada sam držao bilo šta od muzike na telefonu. Generalno mislim čak da bih nekako preživeo i sa 16gb memorije bez SD kartice da moramI ja sam aktivirao 60 dana free. Posle je pretplata 4.99$ što stvarno nije mnogo. Kad god putujem negde smaram se sa skidanjem muzike, ovo je bas cool,sve na jednom mestu i radi super![]()
Било је то укључено, ал после слушања одређене песме она је кешована ал нмг је никако пустим.Moraš u opcijama da podesiš auto-offline da bi skidao automatski.
![]()
To uopšte nije mnogo. Ali ja nisam hteo da nastavim da plaćam iz 2 razloga: nema desktop app i nema Songza playliste (ovo sam pomenuo već par puta na forumu i mislim da se ponavljam kao papagaj [emoji1]. Zato i košta 5, a ne 10$.I ja sam aktivirao 60 dana free. Posle je pretplata 4.99$ što stvarno nije mnogo. Kad god putujem negde smaram se sa skidanjem muzike, ovo je bas cool,sve na jednom mestu i radi super![]()
QKSMS na primer, a sigurno sam video i na još triOdlicno, posto obicno koristim stock sms aplikaciju, to je jedina opcija koja mi bi mogla zafaliti.
Desktop aplikaciji koja je odlicna i ima odličnu sinhronizaciju sa mobilnom aplikacijom. Čak desktop aplikacijom mozete da upravljate sa telefona. Pauziram pesmu na desktopu i nastavim da slusam na telefonu gde sam stao. Mislim da od Spotify ne moze boljeRazlika može biti u desktop aplikaciji, koju Spotify recimo ima. Ne znam za Deezer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari