Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odlična aplikacija, bolje je odrađena od Spotify-a (što i ne čudi jer je Google deveoper) ...

Najbolja app za smanjivanje brightness-a?

Jel probao neko ovde Google Music? Deluje skroz cool, nikada ranije nisam koristio ovakve servise. Za 500 RSD mesečno stvarno nije mnogo

Vaši utisci?

Ja sam dobio neki promo period od 60 dana, toliko je dobro da se bojim da cu morati da nastavim da placam kada to istekne... Dobro radi aplikacija, lepo je sve prikazano, raznovrstan sadrzaj itd.. Koristim je vec 3 dana intezivno od kada sam dobio taj promo period...

I meni stoji ponuda za 60 days trial za Google Music, sad ću baš da aktiviram da vidim kakva je u poređenju sa Deezerom.

uploadfromtaptalk1451258833082.png

Ja imam onu ponudu 1$ za 90dana. Ali ionako vrtim 100 pesama max od kojih cenim da pola ni nema na google music :)

Ti verovatno imaš USA playstore ?
Na srpskom nema ništa, a da ima ona promocija za 6 ljudi verovatno bih kupio ...

The offer is pretty lucrative to the end consumer; become a Google Play Music All Access subscriber and pay $14.99/month to get access to unlimited music for yourself and up to 5 additional family members. Access to YouTube Red has been thrown in, which helps make the deal ever more attractive.

Ovako ne verujem, pogotovo što je Spotify tu za dž :)

Bogami 60 dana aktivirao promociju upravo... Pošto cenim da je sa stranom muzikom situacija da oba servisa imaju sve, krenuo sam pretragu za domaću i fascinantno ali ono što nema na Deezer-u nema ni ovde :) Naravno testiraću još ovo ali realno ne vidim u startu bilo kakvu prednost u odnosu na Deezer koji ima tu jednu ali bitnu prednost a to je da je free na Play+ kod Telenora.

uploadfromtaptalk1451259806713.png

Poslednja izmena:
Moraš u opcijama da podesiš auto-offline da bi skidao automatski.

8a3ffddda21b6a54e4946f955c11a14a.jpg

Šteta, mogao bih u suprotnom početi da koristim TouchPal.

Ostavio sam im predlog za update, pa možeš da baciš glas.

http://touchpal.uservoice.com/forum...bian-norwegian-and-potentially-many-others-do

Posto kucam pomocu "flow", meni nisu problem sitni "tasteri" (zahvaljujuci dobroj predikciji TP) - vise bi mi znacio neki "strip to unicode". Trenutno sam ROM (CM12) ima tu opciju u SMS-u (gde je i potrebna), ali posto uskoro menjam telefon, tesko da ce sledeci to imati. Svejedno sam glasao za tvoj predlog, to njima nije nikakav problem da naprave.

Lux autobrightness je baš moćan, ima dosta opcija
Ja kad instaliram neku od ovih app za brightness, počne fon da mi laguje. Nebitno dal imam 500-1000mb rama free(Idol X sa 2gb rama).

Poslednja izmena:
I ja sam aktivirao 60 dana free. Posle je pretplata 4.99$ što stvarno nije mnogo. Kad god putujem negde smaram se sa skidanjem muzike, ovo je bas cool,sve na jednom mestu i radi super :)
Da, generalno su ovi servisi odlični. Ne pamtim kada sam držao bilo šta od muzike na telefonu. Generalno mislim čak da bih nekako preživeo i sa 16gb memorije bez SD kartice da moram :)

E sad, konkretno GPlay Music ili nešto drugo, rekoh, ko nema alternativu, ovo odlično radi i izbor muzike je dobar. Čak i domaće tj isti je kao na Deezer-u, ne znam kako, bukvalno identične pesme nedostaju. Međutim ko je na Telenoru i ima Deezer pretplatu, ne mora da gubi vreme tj da baca pare na ovo. Sve to isto ima tamo.

Uvek će naravno da se nađe neko specifičan koji sluša nešto posebno pa je to uspeo da nađe na jednom od ova dva i onda da tupi kako je zbog toga ovaj drugi bolji ali za prosečnog korisnika mislim da nema razlike.

Razlika može biti u desktop aplikaciji, koju Spotify recimo ima. Ne znam za Deezer.

Ima i Deezer. Može preko browsera, ima "metro" app za Windows, ima za sve tri mobilne platforme, imam istu na TV... Dosta :)

Sto Play music ne pusta opus fileove?
Ima li jos neki player sem Aimpa da pusta opus?

Koliki je bitrate pesama na tim servisima? Zanima me zbog potrošnje preko mob. neta?

Moraš u opcijama da podesiš auto-offline da bi skidao automatski.

8a3ffddda21b6a54e4946f955c11a14a.jpg
Било је то укључено, ал после слушања одређене песме она је кешована ал нмг је никако пустим.

I ja sam aktivirao 60 dana free. Posle je pretplata 4.99$ što stvarno nije mnogo. Kad god putujem negde smaram se sa skidanjem muzike, ovo je bas cool,sve na jednom mestu i radi super :)
To uopšte nije mnogo. Ali ja nisam hteo da nastavim da plaćam iz 2 razloga: nema desktop app i nema Songza playliste (ovo sam pomenuo već par puta na forumu i mislim da se ponavljam kao papagaj [emoji1]. Zato i košta 5, a ne 10$.
Spotify je bolji i što se tiče brzine dolaska muzike (ovde ne mislim na ultra poznate muzičare), postoji taj social momenat (u 2 klika pošaljem muziku prijateljima i oni meni), možeš da pratiš muzičare, pa kada izbace novi album dobiješ obaveštenje. Generalno, rad sa playlistama je bolji.

Razlika može biti u desktop aplikaciji, koju Spotify recimo ima. Ne znam za Deezer.
Desktop aplikaciji koja je odlicna i ima odličnu sinhronizaciju sa mobilnom aplikacijom. Čak desktop aplikacijom mozete da upravljate sa telefona. Pauziram pesmu na desktopu i nastavim da slusam na telefonu gde sam stao. Mislim da od Spotify ne moze bolje :)
Deezer mi ne odgovara probao sam, za Google Play music ne znam, pored spotify me mrzi i da probam, ne sumnjam da je dobra, ali ako nema ovo gore sto sam spomenuo za Spotify nema razloga da prelazim.

Da, i meni se gore pomenuto svidelo dok sam imao premium, ali mana je jedino cena, a onda i cimanje da platiš :)

Da li je neko pokusao da pretvori Andriod tablet/mobilni u NAS?

Trebao bi mi neki program da mogu da podelim folder sa Windowsom,
i eventualno da skidam torente sa njim na eksterni hard disk
(vidi ga Android preko OTG kabla).

Probao sam onaj Servers Ultimate - SMB, ali nece jer izgleda treba
rootovan tablet (nisam jos uspeo da rootujem IT Echo 4.1.1.).

Zna li neko sta da trazim?

Nazad
Vrh Dno