Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neki download manager koji može da skida direktno na sd karticu, vezano za lolipop? Pokusao sam da namestim adm, međutim ne mogu da izaberem ono temporary folder on sd card, ok dugme je neaktivno i ne moze da se izabere?

Da li neko od vas ima problem sa aplikacijom You tube? Meni krene da otvara klip na telefonu Samsung grand neo i posle 10 sec samo prekine klip i pokazuje gresku.Ne znam šta da radim,a You tube ne mogu iz tel da izbrisem?

Neko je predložio Pintasking. Može li se on namestiti da se pinovane stvari ne gase kada se ugasi ekran. Ne vidim ništa u opcijama za to.

Da li neko od vas ima problem sa aplikacijom You tube? Meni krene da otvara klip na telefonu Samsung grand neo i posle 10 sec samo prekine klip i pokazuje gresku.Ne znam šta da radim,a You tube ne mogu iz tel da izbrisem?
Imao sam taj problem, ugasi pa ponovo upali tel, trebalo bi da problem bude resen.

Kad smo kod tastatura, šta će latinično S u ćiriličnoj tastaturi, SwiftKey je u pitanju?

Verovatno su ostavili kao i u Makedonskoj tastaturi.
U Makedonskoj azbuci postoji slovo S, čita se kao "dz" (nije dž).

Све тастатуре имају то латинично Ѕ, зашто, немам појма, а и навикао сам па ми ни не смета уопште. :)

Mislim da sad touchpal sa ovom novinom da je sync i backup besplatan bolja tastatura od swiftkey, ima stvari koje SwiftKey nema a koje su potrebne tastaturi.

Ja sam je davno koristio, bila dobra tastatura. Sad vidim piše da ima reklame, gde se one pojavljuju, da li samo u podešavanjima ili i na tastaturi?

E ja kad sam je kupio bile su retko reklame u delu za predikciju ali samo kad je prazna predikcija a sad ne znam kako je, morao bi sam da probaš ili da napiše neko ko nema pro verziju.

i ja imam problem sa YouTube i network error. bukvalno pusti jedan do dva klipa nakon restarta i posle opet isto. nexus 4 5.1.1 stock, stvarno ne znam u čemu je problem. isto je i kad se obriše i cache i data

E ja kad sam je kupio bile su retko reklame u delu za predikciju ali samo kad je prazna predikcija a sad ne znam kako je, morao bi sam da probaš ili da napiše neko ko nema pro verziju.
Baš tako, mada retko se pojavljuju i nisu napadne

U Metal for FB & Twitter ne mogu da dodam slike. Klikćem na dugme i ono se selektuje ali ne radi ništa. Samo to dugme, sve ostalo radi. Jel se još nekome to dešava i kako da ga rešim?

Ja sam mislio da je taj metal for fb and tw kao aplikacija neka, a ono aplikacija web verzije.

I dalje je fb aplikacija numero uno što se tiče izgleda.

Preporuka da probate lightning browser plus, material dizajn, lepo radi, ne crpi ram, ima sve potrebne karakteristike, makar one koje meni trebaju, i nije skup.

Javelin browser?

Evo i nove verzije, sad je cloud sync & backup ukljucen u free verziju.
Od layouta u srpskom stoji ponuđen samo QWERTY, što i želim, međutim kad se tastatura otvori bude QWERTZ + naša slova. Je li I kod drugih tako?
(TouchPal keyboard)

Poslednja izmena:
Sta radi tacno System Cleaner u sd maidu, nasao je 3GB za ciscenje?!

Дужи стисак на ту опцију и пише ти шта све брише...

Vrh Dno