Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel' vredi ovaj Lightning launcher, kako se pokazao vremenom, upoređujući najpre sa Nova? Jel' zahtevan, fluidan, stabilan?
Хардверски није захтеван али јесте мало тежи за учење. Брз, стабилан, милион могућности. Неограничен број десктопова, ротирање иконица итд. Свајпање горе, доле, лево, десно.
Ја сам га платио око 1$ и вреди те паре. За неког ко воли да се зеза и експериментише је супер.

Hvala. To me i privlači da probam, ima baš puno mogućnosti. Pa, pošto kažeš da se lepo ponaša, probaću je i ja. Kakva mu je podrška za ikonice?

Све подржава, можеш чак и да претражујеш иконице по имену.

I ja kupio Lightning jad je bio dolar, ali kad sam video da bi mi trebala dva dana da ga namestim da liči i radi slično ovome kako mi radi Apex, batalio sam ga :)

Ni fajnal fantazi nisu snizili.

Probao ja goat simulator jos davno, obrisao sam posle 5 minuta, dosadno mi je. Nije mi to igra za fon.

Успешно добио 60 дана бесплатно google music. Одлична ствар. Бојим се да ћу се навући па ћу наставити да плаћам :D

Spotify jos bolji po meni.... Doduse samo 7 dana a posle valjda 3 mjeseca za 1$.

Goat simulator je super mindless fun ali ne preporucujem na telefonu, bolje je na tabletu mnogo

Jel moze neko da preporuci neku aplikaciju za mail? Gmail je poceo da mi jede bateriju iz nekog razloga...

Sta je bolje po vama, deezer ili spotify?

Na Deezer-u ćeš viđati Cecu i Karleušu a na Spotify ne. Mislim da imaš odgovor :D
Ima na Spotifyju, i jedne i druge možda ceo opus za one koji vole, što je opet dobro jer znači da ima naše muzike u izobilju... Pa čak i one muzike za koju možda niste znali ni da postoji ;)

Ima na Spotifyju, i jedne i druge možda ceo opus za one koji vole, što je opet dobro jer znači da ima naše muzike u izobilju... Pa čak i one muzike za koju možda niste znali ni da postoji ;)
Da ali na Spotify ti neće to izbacivati kao recommended pošto Srbija nije podržana kao zemlja a na D. Jedino da se registruješ sa stranim nalogom što je glupo kad već imaš mogućnost plaćanja al' onda ti ne gine na početnoj strani onaj domaći krem :d

Poslednja izmena:
Jel je zabavna?

Uzeo sam pre par dana Hitman Sniper za $0.50 i isprobao je malopre. Odlična igra. :)
Jedina igra za koju sam tražio refund. Laguje i generalno dosadna. Hitman go mi je zanimljiviji.
Sta je bolje po vama, deezer ili spotify?
Spotify bez razmišljanja. Probao oba, na Spotify se zadržao 3 godine.
Spotify, majka mara za sve stream muzičke aplikacije...
Kao servis, Spotify je najbolji. Kao Android app, GPM bez pogovora. Šteta što u Srbiji GPM nema one Songza playliste. Tu ubija Spotify, jer njihove nisu ni blizu.

Da ali na Spotify ti neće to izbacivati kao recommended pošto Srbija nije podržana kao zemlja a na D. Jedino da se registruješ sa stranim nalogom što je glupo kad već imaš mogućnost plaćanja al' onda ti ne gine na početnoj strani onaj domaći krem :d
Pa to, super je sto ima, ali ne mora da mi iskače :) najbolja varijanta...

Ne znam zbog čega ti je lagovala. Meni radi super... :) Ovo drugo je stvar ukusa...

Како да сад нађем музику која је кешована? (гугл музика)

Успешно добио 60 дана бесплатно google music. Одлична ствар. Бојим се да ћу се навући па ћу наставити да плаћам :D

Како си добио 60 дана? Ја сам данас активирао на 30. Иначе, чини ми се да је слична база песама као на дизеру, који већ користим, тако да ћу ово вероватно отказати на крају пробног периода.

Како да сад нађем музику која је кешована? (гугл музика)
Sve zavisi šta si skidao.
Uđeš u my library, pa tu po tabovima nađeš. Još ako isključiš download preko 3G/4G, prikazaće ti samo skinuto.

Ne znam zbog čega ti je lagovala. Meni radi super... :) Ovo drugo je stvar ukusa...

Naravno da je stvar ukusa.
Verovatno je razočarenje bilo i veće jer sam je dugo čekao.

Inače, Hitman GO, Lara Croft GO i NBA JAM su na popustu, između ostalih, pa preporuka za njih.

Poslednja izmena:
Vrh Dno