Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li neka fora i precica za otvaranje novog taba u Chromeu tj. smara me da idem na 3 tacke gore pa 'new tab' stalno. Nije prakticno sekunde.

Isključi merge tabs u podešavanjima chrome-a.
Onda možeš kliknuti na tabove pa na plus da dodaš novi.
Mada i to je slično rešenje a za drugo ne znam da postoji.

Poslednja izmena:
Da li je neko koristio Servicely i kako bi ga uporedio sa Greenefyjem?

Meni se znaju potkrasti neki banalni programi koji mi nisu na Greenify listi i malko ljuštiti bateriju, pa reko da probam Servicely, ali lik u recenziji reče da app ubija i push notifikacije, što definitivno nije dobra stvar u poređenju sa Greenifyjem.

Ima li neka fora i precica za otvaranje novog taba u Chromeu tj. smara me da idem na 3 tacke gore pa 'new tab' stalno. Nije prakticno sekunde.

Mislim da nema. Ja samo prevucem od url taba na dole i stisnem plus za novi tab. Slicno i idem sa taba na tab, prevucem desni/levo u zavisnosti koji zelim.

Isključi merge tabs u podešavanjima chrome-a.
Onda možeš kliknuti na tabove pa na plus da dodaš novi.
Mada i to je slično rešenje a za drugo ne znam da postoji.
Znam za to, ali je kao sto kazes slicno. Meni je patnja baratati izmedju tabova, pogotovo kad prst mora ici gore, a ekran ogroman. Mislio sam da ima neki gesture. Ne koristi mi se nista drugo sem Chromea zbog sinhronizacije.

Mnoooogo logicnije i lakse bi bilo da su dole postavili komande, o cemu razmisljaju ***.

Poslednja izmena:
kao i za sve aplikacije
ali ko da razmišlja o tome, bitno da menjaju boju UI sa crne u belu

Ko kad se raja lozi vise na izgled nego funkcionalnost. Ne moraju mijenjati nista, samo neka dodaju opciju. Mislim da je to Opera browser uvela godinama unazad. Sreca njhihova pa ih jedino sync vadi i sto ga uvaljuju bundleovan u ROM. Ko ne koristi sync mislim da je davno batalio Chrome.

Da li je tesko napraviti app za Android, ili vecina devova ne veze, ne znam. Ne moze svako ni developer biti, i to je umjetnost.

Poslednja izmena:
Pa to treba za sve aplikacije da bude, ne samo za Chrome. Svuda je 3 tačke gore desno a back gore levo. To može da pije vodu na 3.2" al na 4.7+ i ne baš

Hvala Punisheru što mi je skrenuo pažnju na temu. Evo kako doći do free Ninjapro i Ninjatry teme.

Uđite u Settings SwiftKeya, I zatim na vrhu liste odaberite Themes, zatim tapnite na gift box ikonicu u gornjem desnom uglu i ukucajte NINJAPRO ili NINJATRY kodove i eto vam besplatne teme.

Nemojte u teme ulaziti sa velike ikonice čim tapnete na hamburger menu, jer se tada ne vidi gift box ikonica.

Haha... Extra... Hvala. Jel imaš za još neku promo kodove? :)

^ VIPTHEME za VIP temu. :)

Izguglao na brzinu.

Da li je neko koristio Servicely i kako bi ga uporedio sa Greenefyjem?

Meni se znaju potkrasti neki banalni programi koji mi nisu na Greenify listi i malko ljuštiti bateriju, pa reko da probam Servicely, ali lik u recenziji reče da app ubija i push notifikacije, što definitivno nije dobra stvar u poređenju sa Greenifyjem.
Rekao bih da nema push i mnogo je agresivniji.

Pa ta glupa nindza tema. Ne vide se slova.. Ne kapiram u cemu je stos :)

Preporuka za neki dobar, jednostavan Video Player, uglavnom da moze pustati sve, da je lak za snalazenje, opcije i tako to...Izgleda nije vise popularan MX kao nekad. A njega sam instalirao korisniku mog bivseg tela, koji se sada zali na probleme u kojima se ne snalazi :)

Mozda VLC?

Poslednja izmena:
Preporuka za neki dobar, jednostavan Video Player, uglavnom da moze pustati sve, da je lak za snalazenje, opcije i tako to...Izgleda nije vise popularan MX kao nekad. A njega sam instalirao korisniku mog bivseg tela, koji se sada zali na probleme u kojima se ne snalazi :)

Mozda VLC?
MX je tata za sve plejere. :)

Ajde još jednom da pitam, pošto nisam dobio odgovor...

Vidim da Google tastatura sada ima i latinicu, što je super, ali mi predikcija ne radi. Radi samo sa ćirilicom.

Jel problem do mene ili je to tako za sada?

Nexus 5 je u pitanju.

Tako je i meni.. Ne radi sa latinicom, tj. nema našeg rečnika, pa uči u hodu kako kucaš

Hvala. Zeznuto je, jer onda baš sve mora da se nauči.

Vidim da postoji opcija da se ubaci rečnik, ali nemam pojma o tome, ako neko ima ideju kako to da uradim, značilo bi mi.

Pa što se mučiš sa učenjem Google tastature, ako imaš odličnu alternativu koja ima podršku za predikciju latinicom (SwiftKey).

Znam, znam, to i koristim, ali ima i ona svojih mana koje me nerviraju.

Npr, ne može da se isključi pop up on key press, a to me mnogo nervira.

Nazad
Vrh Dno