nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
^ To je nemoguce i sa rootom.
Nisam znao... Da li postoji neki način da se utvrdi kapacitet baterije?^ To je nemoguce i sa rootom.
Koliko ja znam, to je nemoguce..Nisam znao... Da li postoji neki način da se utvrdi kapacitet baterije?
Ima neka fora da se otvori tekstualni fajl koji se nalazi u /sys/class/power_supply/battery/charge_full i brojka koja bude prikazana treba da predstavlja preostali kapacitet baterije (to mi je rekao jedan dev ROMa)Može neki predlog za dobru aplikaciju za proveru kapaciteta baterije bez root-a?
U kom to fajlu pise? Ja ih sve otvorio i nigde to nisam nasaoExtra fora,meni na z2 starom 2 meseca pise da imam 29 ciklusa punjenja,sto je ekstra
Ali ovo za kapacitet mi stoji 44 sto mi nije jasno. . .
Imaš aparate koji to mere. Ili u domaćoj radinosti sam izmeriš slično ovome http://m.instructables.com/id/AmpHourTest/Nisam znao... Da li postoji neki način da se utvrdi kapacitet baterije?
Pa ako već imaš SwiftKey, samo uđi u store.Ajd okači neki SS i daj link teme ako imas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari