Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zato sto je prestala zvanicna podrska za Popcorn jos pre nekog vremena, posle cega su se pojavile neke verzije koje nisu bezbedne. Pa je najbolja alternativa Showbox jer je vrlo slicna aplikacija, a ima zvanicnu podrsku i cesta azuriranja.

koliko ja procitah, i nije bas tako: http://www.theverge.com/2015/10/23/9600576/popcorn-time-history-timeline
ima internih previranja, ali postoji jedna zvanicna verzija i dalje

A ovaj problem sa youtube sto ostaje sat i ostalo se desava i meni (LG G4 i HTC One m7)

Neko je pitao par strana ranije za zamenu za popcorn time... Moze pitanje zašto? Ne vidim neku razliku izmedju njega i showboxa...

Zato što Popcorn Time sve češće prestaje da radi kako treba. Outage. Ja sam koristio https://popcorn-time.se/, pa prešao na https://popcorntime.io/ koji je imao bolju aplikaciju i za kompjuter i za mobilni, međutim ovi poslednji su imali problem sa DNS serverima u poslednjih par dana i prestali su da rade. Da li će opet početi, ne znam. Nisam se vraćao na one prve.

Ne znam onda, ja sam tako ukapirao pricu da nema zvanicne podrske od onih prvih kreatora Popcorn time, pa je tu posle nastala neka zbrka i pojavile se dve verzije. Za jednu znam da su prijavili da ima malware, kao da instalira nesto sto ne bi trebalo, ne znam sta tacno radi. Uglavnom su rekli da se treba skloniti. Ali da rade, rade, osim tih problema sa serverima i slicno. Showbox nema tih problema, barem ih ja nisam imao.

Imam problem sa fb na kompu i fb messenger, kad primim poruku ranije mi je bilo da cim kliknem na chet u browseru brise notifikaciju na mobu kao da je procitana poruka dok sad stoji dok je ne procitam ili ne sklonim sa notifikacionog ekrana? Probao sam ono da sklonim sve uredjaje sa fba reinstalirao fb messenger ali opet isto.

Meni je tako i na tviteru npr. stigne mi obavestenje na kompu da je neko rt ili sl., pogledam, a na telefonu se ne sklanja. Isto tako i za poruke na fb. Nekada cak i za mejl.

Pozdrav, koja bese apk pusta youtube u pozadini? Nesto mi ostalo u secanju tubemate, ali nesto nece. Kad pokrenem nesto drugo, prekine. Hvala

Zbog nekih promena oko YouTube-a vecina tih aplikacija je prestala sa radom, ja npr. koristim FireTube. Nadji community na G+, postoji link u opisu stranice preko koga ces skinuti apk.

Poslednja izmena:
Samo OGYT. Zakon.

Ja za download koristim YouTube Downloader, a sto se tice same YT app tu se furaju exposed moduli koji super rade posao, YOUtube Adaway i Yt background playback.
Inace naj all in one app za te sve stvari je svakako OGYT :)

Jel ima neko predlog za Lock Screen?
Dobro bi bilo kada bi i mogla da se podesi pozicija sata.

TouchPall mi pravi wakelock, morao sam da predjem privremeno na Google tastaturu..jel se desava jos nekome da mu curi baterija zbog njega?

Nikad problemi sa TP. Jednom mi je novija verzija imala bag, da ne moze da odvaja reci, ali su ispravili u roku od 5 dana sa novom verzijom.

Mozda misli na speed dial :) tj last used links

To, nisam video da je neko govorio o promeni. A izgleda da je server-side promena, posto nisam dobio azuriranje danas, a promenilo se pre par sati.

Treba mi aplikacija kojom mogu da smanjim kvalitet slika i da može više slika odjednom da se selektuje (za komp koristim IrfanView)?

Može neki predlog za dobru aplikaciju za proveru kapaciteta baterije bez root-a?

Nazad
Vrh Dno