Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Posle zadnjeg update-a me zeza ne mogu da kazem da je Gmail bas toliko djubre, ali pre tog update-a je radilo sve lepo.

Koja app za exchange email, poželjno da je allin1 (gmail, yahoo...). Koristio sam OWA Webmail, ali ne prikazuje sve foldere (public)?

Ne bih rekao, bar kod mene, ne mogu da dodam ni yahoo, a za ecxhange mi treba ovo
c36cf217f8ca6aed7bb506fadd078433.jpg

Da mogu da upišem server, username i password, kod mnogih app nema username opcija.

Nine, najbolji za exchange. Ima free trial, posle se plaća.
Edit: u njemu možeš da biraš da li želiš application level security ili device level security (ukoliko server zahteva). Sinhronizuje i kontakte i kalendar bez greške, ima html sig...

Poslednja izmena:
Da li se nekome desava od poslednje verzije Youtube da se ne sklanja status bar i soft keys u full screen modu? Tacnije, kada prebacim u full screen, na nekim snimcima se pojavi "Predlog" u gornjem desnom uglu ili "Informacije" u donjem levom, sto dovodi do toga da se pojave status bar i soft keys, posle par sekundi se nepotpuno sklone, nego ostane onako zamraceno, znaci vidi se sat i soft keys kao tackice. Posle se uopste ne sklanjaju potpuno nego ostaje tako, iako stisnem ekran, opet isti djavo, izadjem iz full screen i vratim se, opet isto. Jedino ako predjem na drugi snimak, ponovo radi normalno, osim ako se i na tom snimku ne pojave ti predlozi i informacije, onda opet isti problem.
N5, 6.0.

Kako mislite ostane, ja mislim da je to do 6.0 na z2 je sve ok 5.1.1 ili treba YT da optimizuju za M :-D

Evo klip, na tap po ekranu prikaze status i navigation bar, tako valjda treba.

https://youtu.be/uuUDqPdakTs

Poslednja izmena:
Ne znam da li je bas do M jer mi se ranije nije desavalo, cak ni na Preview 3. U sustini, pojavljuje se problem samo ako snimak ima one predloge koji iskacu zbog cega se onda spusti status bar i podignu soft keys, i onda ostanu. Sta god uradio, nece se skloniti. Evo ovako:
http://imgur.com/a/IGoac

Ja mislim da je to do odredjenih klipova, u svakom slucaju opasno smaraju sa reklamama, predlozima, i obavestenjima.

Mozda je to zbog reklama, ja od kada sam instalirao AdAway ja ne znam sta su reklame, ne blokira bukvalno sve, ali 99% sigurno ;-)
Ako imas Exposed, imas module posebno za YouTube, potrazi zove se YouTube AdAway.
Inace te reklame prozdiru cpu/ram/bateriju.

И мени се дешава да не склања потпуно.
М8 5.1.1

Treba mi nesto slicno kao sto je Minma Pro wallpaper. Ovaj me je malo smorio,svidjam i se sto moze random da se menja na vreme koje mu namestim,ali imam utisak da je izvrteo sve zivo za dva meseca pa trazim alternativu,neki predlog?

Mene ovo zivcira nit sam setovao Xperia Calendar nit zelim, samo Google calendar hocu da mi pusta notifikacije, kako moze xperia calendar da pusta notifikacije a sama app nije setovana?!
uploadfromtaptalk1445764015169.jpguploadfromtaptalk1445764022265.jpg

Zna li neko kako da isključim da mi u SwiftKey beta prikazuje sve akcentovane karaktere kada pritisnem duže na neki taster. Opcija 'display all accented characters' me reaguje kako treba.

Pozdrav.

Treba mi nesto slicno kao sto je Minma Pro wallpaper. Ovaj me je malo smorio,svidjam i se sto moze random da se menja na vreme koje mu namestim,ali imam utisak da je izvrteo sve zivo za dva meseca pa trazim alternativu,neki predlog?
500 Firepaper.

Ja mislim da je to do odredjenih klipova, u svakom slucaju opasno smaraju sa reklamama, predlozima, i obavestenjima.

Jeste do odredjenih klipova, sad ne znam da li autori postavljaju te predloge ili Youtube namerno ubacuje, ali nebitno je. Uglavnom, dok se ne pojavi predlog, klip je u potpunom full screen modu, cim se pojavi predlog spusta se status bar i soft keys i tako ostaje. Ovo je ocigledno problem do aplikacije. Ranije se vrlo retko desavalo da ostane status bar, ali cim se pritisne ekran, ono se skloni i bude u full screen modu.

Zna li neko kako da isključim da mi u SwiftKey beta prikazuje sve akcentovane karaktere kada pritisnem duže na neki taster. Opcija 'display all accented characters' me reaguje kako treba.

Pozdrav.

Ja sam samo odčekirao opciju Accented characters u Keys setovanjima i sve okej. Ne znam zašto kod tebe ne radi.
Najnovija beta.

Postoji li aplikacija pomocu koje bih mogao da pratim jacinu i kvalitet signala, pozeljno da moze da radi u pozadini? U poslednje vreme Telenor ocajno radi kod mene, prikazuje kao pun signal a desava se da ponekad ne uspem da ucitam stranicu ni preko Opere mini. U tom slucaju ili moram da sacekam malo ili da restartujem mobile data:(

Da li Google Play services i Google Services mogu da se stopiraju? Vidim da dosta ram memorije vuku...

Verovatno sam pitao glupost ali me zanima odgovor :)

Neko je pitao par strana ranije za zamenu za popcorn time... Moze pitanje zašto? Ne vidim neku razliku izmedju njega i showboxa...

Da li Google Play services i Google Services mogu da se stopiraju? Vidim da dosta ram memorije vuku...

Verovatno sam pitao glupost ali me zanima odgovor :)
Ne mogu, bar ne da ti funkcionise kako treba. Jedino da instaliras neki rom, pa bez gapps

Poslednja izmena:
Neko je pitao par strana ranije za zamenu za popcorn time... Moze pitanje zašto? Ne vidim neku razliku izmedju njega i showboxa...

Zato sto je prestala zvanicna podrska za Popcorn jos pre nekog vremena, posle cega su se pojavile neke verzije koje nisu bezbedne. Pa je najbolja alternativa Showbox jer je vrlo slicna aplikacija, a ima zvanicnu podrsku i cesta azuriranja.

Zato sto je prestala zvanicna podrska za Popcorn jos pre nekog vremena, posle cega su se pojavile neke verzije koje nisu bezbedne. Pa je najbolja alternativa Showbox jer je vrlo slicna aplikacija, a ima zvanicnu podrsku i cesta azuriranja.

hmm..nemam pojma za ovo,video sam da ih nesto tuzakaju....to znaci i ona verzija na kompu nije vise ok?

Vrh Dno