- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Posle zadnjeg update-a me zeza ne mogu da kazem da je Gmail bas toliko djubre, ali pre tog update-a je radilo sve lepo.
Gmail app podržava Exchange samo na Nexusima. Makar je tako bilo.Pa gmail app.
TapetTreba mi nesto slicno kao sto je Minma Pro wallpaper. Ovaj me je malo smorio,svidjam i se sto moze random da se menja na vreme koje mu namestim,ali imam utisak da je izvrteo sve zivo za dva meseca pa trazim alternativu,neki predlog?
500 Firepaper.Treba mi nesto slicno kao sto je Minma Pro wallpaper. Ovaj me je malo smorio,svidjam i se sto moze random da se menja na vreme koje mu namestim,ali imam utisak da je izvrteo sve zivo za dva meseca pa trazim alternativu,neki predlog?
Ja mislim da je to do odredjenih klipova, u svakom slucaju opasno smaraju sa reklamama, predlozima, i obavestenjima.
Zna li neko kako da isključim da mi u SwiftKey beta prikazuje sve akcentovane karaktere kada pritisnem duže na neki taster. Opcija 'display all accented characters' me reaguje kako treba.
Pozdrav.
Meni pored srpskih prikazuje i druge akcentovane karaktere.Ja sam samo odčekirao opciju Accented characters u Keys setovanjima i sve okej. Ne znam zašto kod tebe ne radi.
Najnovija beta.
Ne mogu, bar ne da ti funkcionise kako treba. Jedino da instaliras neki rom, pa bez gappsDa li Google Play services i Google Services mogu da se stopiraju? Vidim da dosta ram memorije vuku...
Verovatno sam pitao glupost ali me zanima odgovor![]()
Neko je pitao par strana ranije za zamenu za popcorn time... Moze pitanje zašto? Ne vidim neku razliku izmedju njega i showboxa...
Zato sto je prestala zvanicna podrska za Popcorn jos pre nekog vremena, posle cega su se pojavile neke verzije koje nisu bezbedne. Pa je najbolja alternativa Showbox jer je vrlo slicna aplikacija, a ima zvanicnu podrsku i cesta azuriranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari