Imaš dole levo gde je zarez, klikneš i zadržiš i pojavi ti se opcija za aktivaciju predikcijei ja imam pitanje za tastaturukako namestiti predikciju na touchpal? koristim cirilicu, sve sam pretrazio po podesavanjima i nisam nasao.
Beta stvarno radi super, a koje su to nove dve teme, ja sam slep izgleda [emoji52]Šta je problem da se instalira SwiftKey beta - ove nove 2 teme su odlične ...
Osim toga za 1$ može da se kupi tema i to je to
![]()
http://www.androidpolice.com/2015/1...ved-emoji-panel-and-an-all-new-settings-menu/
Ako uopšte postoji keylogger onda ga je postavio SwiftKey.Nikako ako nemas source code.
A to baj d vej jeste moguce, princip klasicnog keyloggera..
Jel može link do te teme?Ja volim modovani Super SwiftKey sa XDA, ima mnogo tema, mnogo bolje od onih ugrađenih.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016053Jel može link do te teme?
Bas naprotiv, mislim da od tema imaju veći prihod. Pre je morala aplikacija da se placa, ko nije mogao da plati koristio je neku drugu ili piratsku verziju, sada svako može da je koristi i imaju mnogo više korisnika. Teme su dosta jeftine, pa kad kupiš jednu, vuče te da kupiš i drugu i treću itd, tako potrošis mnogo više para nego pre, u tome je fora sa ovim in-app purchases...Ako uopšte postoji keylogger onda ga je postavio SwiftKey.
Sad su besplatni i verovatno žive od prodaje podataka. Ne verujem da od tema imaju toliku zaradu.
Eventualno mogu da prodaju neke meta podatke, a ne bukvalno podatke svojih korisnika (jer bi od prve stvari svakako više zarađivali).Ako uopšte postoji keylogger onda ga je postavio SwiftKey.
Sad su besplatni i verovatno žive od prodaje podataka. Ne verujem da od tema imaju toliku zaradu.
Jel ta swiftkey mnogo bolja od googlove tastature?
Ау човече, па ко би ово нашаоХвала.
А да ли има опција да се скроз искључи та трака, да буду само слова, без ичега изнад? (трака са TouchPal знаком са леве и emoji знаком са десне?)
Max 3 sekunde od momenta kada tapnem na ikonicu do ucitanog sadrzaja, Z2. 5.1.1 stockDa li se i vama Fb aplikacija otvara 5-8 sekudni od skoro? Naravno,kada se zatvori skroz,pa otvori.
I OPO je dobio update za ovo:
E da to za gmail, push ne radi kako treba, djubre tesko na raspali WP push radi kao svajcarac cak i za google mail.
Outlook za Droid je mnogo bolji od samog Gmaila, sramota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari