Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moras da znas originalni MD5 hash kako bi ga uporedio sa tim koji skines.

Pa ne vredi hash ako je neko izmenio bilo šta u fajlu, a ljudi jesu menjali, dodali mnogo tema, što je i ključna razlika između PS i XDA verzije :)

Šta je problem da se instalira SwiftKey beta - ove nove 2 teme su odlične ...
Osim toga za 1$ može da se kupi tema i to je to :)

nexus2cee_sk6-feature-v2-1.jpg

http://www.androidpolice.com/2015/1...ved-emoji-panel-and-an-all-new-settings-menu/

Poslednja izmena:
i ja imam pitanje za tastaturu :) kako namestiti predikciju na touchpal? koristim cirilicu, sve sam pretrazio po podesavanjima i nisam nasao.
Imaš dole levo gde je zarez, klikneš i zadržiš i pojavi ti se opcija za aktivaciju predikcije :)

Ау човече, па ко би ово нашао :) Хвала.
А да ли има опција да се скроз искључи та трака, да буду само слова, без ичега изнад? (трака са TouchPal знаком са леве и emoji знаком са десне?)

Ima li neka app za povezivanje 2 twlefona, nesto kao Remote Control ili Team Viewer. Ono da upravljas telefonom sa telefona. :)

Pa zar team viewer ne radi baš to?

Ako uopšte postoji keylogger onda ga je postavio SwiftKey.

Sad su besplatni i verovatno žive od prodaje podataka. Ne verujem da od tema imaju toliku zaradu.
Bas naprotiv, mislim da od tema imaju veći prihod. Pre je morala aplikacija da se placa, ko nije mogao da plati koristio je neku drugu ili piratsku verziju, sada svako može da je koristi i imaju mnogo više korisnika. Teme su dosta jeftine, pa kad kupiš jednu, vuče te da kupiš i drugu i treću itd, tako potrošis mnogo više para nego pre, u tome je fora sa ovim in-app purchases...
Opet da pitam, zašto ne radi prediction za Google keyboard za serbian latin?

Ako uopšte postoji keylogger onda ga je postavio SwiftKey.

Sad su besplatni i verovatno žive od prodaje podataka. Ne verujem da od tema imaju toliku zaradu.
Eventualno mogu da prodaju neke meta podatke, a ne bukvalno podatke svojih korisnika (jer bi od prve stvari svakako više zarađivali).

Pošto koristim swiftkey, nisam ni provalio da google keyboard ima i srpsku latinicu. Znam da je ranije bila samo ćirilica. Zašto ne radi predikcija na latinici, nemam pojma?!

Jel ta swiftkey mnogo bolja od googlove tastature?

Pa kada se navikneš, jednostavno ti to postane prva aplikacija koju uvek instaliraš [emoji6]

Google keyboard ima srpsku latinicu? Woo hoo :)

Ah nista onda ne volim da gomilam app, xperia i Google tastatur@ su za moje potrebe sasvim ok :)

SwiftKey bi meni bila savršena tastatura da može da se isključi pop up on key press . Ne mogu da verujem da je ovo jedina tastatura na kojoj to ne može da se isključi.

Prezirem taj pop up, a i manje efikasno kucam zbog toga. Koristim neku temu na kojoj je boja toga što iskače i tastera ista, pa može da se preživi, ali mnogo bi mi značilo da može da se isključi.

Čak razmišljam da pređem na swype zbog toga.

Ali, što se tiče predikcije i brzine kucanja koja može da se postigne vrlo lako, nema bolje taststure nikako.

Kao aplikacija jeste očajno optimizovana , ali to je neka druga priča.

Poslednja izmena:
Ау човече, па ко би ово нашао :) Хвала.
А да ли има опција да се скроз искључи та трака, да буду само слова, без ичега изнад? (трака са TouchPal знаком са леве и emoji знаком са десне?)

Znam, i ja sam se čudio zašto su to tako stavili..jedva sam pronašao..ranije je bio poseban taster za aktivaciju predikcije :) A za to isključivanje te trake koliko sam video, ne može...inače sad su počeli da smaraju sa reklamama koje se pojave na toj traci, a što je najgore stvarno mi odgovara njihov blackberry fazon duplih slova na tastaturi.. Ako ima još neka tastatura u tom fazonu javite :)

Da li se i vama Fb aplikacija otvara 5-8 sekudni od skoro? Naravno,kada se zatvori skroz,pa otvori.

Meni pocelo da se desava ono sto su neki od vas pisali ovde, a vezano za gmail. Stigne mi 15 mailova odjednom i to mailovi od pre par meseci. Sta uradi pvo Google?

E da to za gmail, push ne radi kako treba, djubre tesko na raspali WP push radi kao svajcarac cak i za google mail.
Outlook za Droid je mnogo bolji od samog Gmaila, sramota.

Sad ste mi otkrili da ima srpska latinica u novoj Google tastaturi, ali ne vidim da predikcija radi.

Za ćirilicu je ok, za latinicu ništa ne predlaže.

Jel sam nesto propustio?

E da to za gmail, push ne radi kako treba, djubre tesko na raspali WP push radi kao svajcarac cak i za google mail.
Outlook za Droid je mnogo bolji od samog Gmaila, sramota.

to je baš čudno. ja sam npr, ekstremno nezadovoljan outlookom za android, ali to je jedina aplikacija koja radi sync kontakata preko imapa sa outlook.com, pa moram da je koristim.
uvek sam više voleo boxer ili cloudmagic.

Vrh Dno