Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sto se tice onog problema sa Youtube aplikacijom i status/nav bara, kada se to desi samo je potrebno stisnuti na "i" (info) videa, koje se pojavljuje kada se stisne ekran. Posle toga se vraca u ceo full screen mod. Iritantno, mada ne znam da li se posle ponovo desava problem, tj. da li se pojavljuju predlozi, ali ovo je barem privremeno resenje.

Facebook app, zadnji update, ne radi mi app preko mreznog neta, S5 G900F... Drugo sve radi, evo sad pišem preko 3G,a Facebook piše da je offline... Jel ima još neko problema? Probao sam reinstall app, isto.

Ljudi treba mi pomoć da skinem ove reklame sa homescreen-a. Uopšte ne znam kako sam ih ubacio.:smash:
QuickMemo+_2015-10-31-14-36-04.jpg

Ako imas root skini ad away sa xda, mozda ih imas zahvaljujuci to launcheru :-D

Skinuo si neku aplikaciju koja ima reklame, seti se kada su počele da se pojavljuju i šta si skinuo... Obrisi tu aplikaciju i verovatno ces rešiti problem...A ako hoćeš da se rešiš vecine reklama, a imaš root... Odradi ovo sto ti je kolega iznad predložio...

Tu je i problem jer danima nisam skidao ni jednu aplikaciju. Bukvalno se samo od sebe pojavilo. Znam da bi resio rootom.

Vidi onda koja se app update-ovala u zadnjih par dana...uglavnom, ako je ok dev, covek napise da je ubacio reklame...pa vidi malo istrazi...

Priblizno kazu ljudi gram po 100 mah mada ne znam koliko je precizno

Može neki predlog za dobru aplikaciju za proveru kapaciteta baterije bez root-a?
Ima neka fora da se otvori tekstualni fajl koji se nalazi u /sys/class/power_supply/battery/charge_full i brojka koja bude prikazana treba da predstavlja preostali kapacitet baterije (to mi je rekao jedan dev ROMa)

Extra fora,meni na z2 starom 2 meseca pise da imam 29 ciklusa punjenja,sto je ekstra :)
Ali ovo za kapacitet mi stoji 44 sto mi nije jasno. . .

U tom fajlu pise samo koliki je kapacitet. Sada videh

Pise ona 'fabricka' vrednost.
Ako npr zamenis bateriju za neku veceg kapaciteta, telefon ne moze da zna koliki je taj kapacitet.
I ta fabricka baterija gubi na kapacitetu vremenom, a ni taj gubitak nikako ne mozes da znas koliko je..

U capacity fajlu mi pise 66... Jos 66% baterije mi ostalo. Nemam taj charge_full fajl.

^ Pa ne, imas dva fajla charge_full_design koji predstavlja fabricku vrednost baterije a fajl charge_full predstavlja trenutnu vrednost kapaciteta, tako je bar meni objasnjeno, e sad koliko je tacno i pouzdano to ne znam.

cycle count je fajl.
uploadfromtaptalk1446333833323.png

^ Nemam ni ja to, verovatno zavisi od modela, ili od sistema.

Јесте ли видели NINJA тему за swiftkey? Мени се баш свиђа, сад само њу користим. Ал лице људи кад им дам фон за поруку или слично.. Непроцењиво :D

Hvala Punisheru što mi je skrenuo pažnju na temu. Evo kako doći do free Ninjapro i Ninjatry teme.

Uđite u Settings SwiftKeya, I zatim na vrhu liste odaberite Themes, zatim tapnite na gift box ikonicu u gornjem desnom uglu i ukucajte NINJAPRO ili NINJATRY kodove i eto vam besplatne teme.

Nemojte u teme ulaziti sa velike ikonice čim tapnete na hamburger menu, jer se tada ne vidi gift box ikonica.

Nazad
Vrh Dno