nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Ima li neka fora i precica za otvaranje novog taba u Chromeu tj. smara me da idem na 3 tacke gore pa 'new tab' stalno. Nije prakticno sekunde.
Ima li neka fora i precica za otvaranje novog taba u Chromeu tj. smara me da idem na 3 tacke gore pa 'new tab' stalno. Nije prakticno sekunde.
Znam za to, ali je kao sto kazes slicno. Meni je patnja baratati izmedju tabova, pogotovo kad prst mora ici gore, a ekran ogroman. Mislio sam da ima neki gesture. Ne koristi mi se nista drugo sem Chromea zbog sinhronizacije.Isključi merge tabs u podešavanjima chrome-a.
Onda možeš kliknuti na tabove pa na plus da dodaš novi.
Mada i to je slično rešenje a za drugo ne znam da postoji.
Hvala Punisheru što mi je skrenuo pažnju na temu. Evo kako doći do free Ninjapro i Ninjatry teme.
Uđite u Settings SwiftKeya, I zatim na vrhu liste odaberite Themes, zatim tapnite na gift box ikonicu u gornjem desnom uglu i ukucajte NINJAPRO ili NINJATRY kodove i eto vam besplatne teme.
Nemojte u teme ulaziti sa velike ikonice čim tapnete na hamburger menu, jer se tada ne vidi gift box ikonica.
***, ovo je free.. A i ti si minimalista i darker...
Rekao bih da nema push i mnogo je agresivniji.Da li je neko koristio Servicely i kako bi ga uporedio sa Greenefyjem?
Meni se znaju potkrasti neki banalni programi koji mi nisu na Greenify listi i malko ljuštiti bateriju, pa reko da probam Servicely, ali lik u recenziji reče da app ubija i push notifikacije, što definitivno nije dobra stvar u poređenju sa Greenifyjem.
Pa ta glupa nindza tema. Ne vide se slova.. Ne kapiram u cemu je stos![]()
Instaliraj mu i mozak, kad vec koristi telo. VLC je solidan izbor.A njega sam instalirao korisniku mog bivseg tela, koji se sada zali na probleme u kojima se ne snalazi![]()
Тема..Sta ti je bre to ?![]()
Вежбање писања, а и ради форе, да се чуде људи..Pa ta glupa nindza tema. Ne vide se slova.. Ne kapiram u cemu je stos![]()
MX je tata za sve plejere.Preporuka za neki dobar, jednostavan Video Player, uglavnom da moze pustati sve, da je lak za snalazenje, opcije i tako to...Izgleda nije vise popularan MX kao nekad. A njega sam instalirao korisniku mog bivseg tela, koji se sada zali na probleme u kojima se ne snalazi
Mozda VLC?
[emoji1] [emoji1]Instaliraj mu i mozak, kad vec koristi telo.
VLC je svakako dobar, mada je meni MX znatno intuitivniji. Ali, za osnovne potrebe (tap&play), oba su istaMozda VLC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari