Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

pitam da se aplikacije izbrisu sa telefona a da Disa vrsi njihove funkcije?

Ja nigde ne.videh titlove u showboxu

Cekajte, taj vas Disa zamenjuje fb mesender? Da li moze samo za to da se koristi, a ne i za sms?

Ima ih

e6440484b5a823e63d718f4a12ea321a.jpg

Pitanje za vas koji imate Sony. Da li je bolja fabrička mail aplikacija ili Gmail ili neka treća, koju vi koristite?
Ima li neka compass aplikacija bez reklama i ostalih gluposti, da je besplatna i da dobro radi?

Meni je recimo Gmail app bio bolji za Google Apps nalog (lični domen na "gmailu"), dok mi je sistemska mail App na Sonyju bila baš baš dobra i koristio sam je za firmine IMAP naloge.

Cekajte, taj vas Disa zamenjuje fb mesender? Da li moze samo za to da se koristi, a ne i za sms?
Menja i Fb Messenger i WhatsApp i sms, za sad je 3 u 1 ali u izradi je podrska za jos druge servise.

Meni je za sada jedina mana sto ne mogu da podesim da budem offline na fejsu kada ga povezem sa Disom.

Poslednja izmena:
Ja koristim mail.ru, probao sam 3,4 aplikacije za mejl i ova mi je naj, tako da moje preporuke.

Izvini, umor. Ma da, ne treba ti poseban program, ni whatsapp ni messanger, dovoljan je Disa.
Ма нема везе, хвала. Добра је апк, временом ће испеглати недостатке па ће бити још боља, има потенцијала.

Neko uspeo da se registrujete na Taxify, cekam kod preko sms-a... Kako radi usluga, neko probao?

U bre sta ih je car go, taxify, bla bla... Samo uber da ne dodje :-D

Au ala ste smorili oko te tastature, bas cu sada da je probam :p
Jel ta beta inace nema nekih bagova, glitcheva??

Poslednja izmena:
Ja je baš pre neki dan deinstalirao, čim su sredili standardnu na M. Jel toliko brži emoji deo?

Ja volim modovani Super SwiftKey sa XDA, ima mnogo tema, mnogo bolje od onih ugrađenih.

Taj je najbolji ali se ja uvek zentam da ga nisu modovali da belezi moje sifre na netu i da ih onda vraca njima :) zato ga nisam koristio nikada duze od 5 dana :)

Verovatno to nije izvodljivo ali sta ces kada ne preferiram apk van play stora..

Poslednja izmena:
Provalilo bi se na XDA. Uostalom, dodaju samo skinove, binary ne diraju.

Kad smo kod tastatura... Zato ne radi predikcija za srpski latinica na Google keyboard, za ćirilicu radi?

i ja imam pitanje za tastaturu :) kako namestiti predikciju na touchpal? koristim cirilicu, sve sam pretrazio po podesavanjima i nisam nasao.

Imam pitanje oko SwiftKey-a. Kako da prebacim bazu sačuvanih reči na drugi email? Ili bilo kako da je exportujem

Taj je najbolji ali se ja uvek zentam da ga nisu modovali da belezi moje sifre na netu i da ih onda vraca njima :) zato ga nisam koristio nikada duze od 5 dana :)

Verovatno to nije izvodljivo ali sta ces kada ne preferiram apk van play stora..
Sta smo ono rekli - kako se proverava apk sa neta da li je malware?

Nikako ako nemas source code. :)
A to baj d vej jeste moguce, princip klasicnog keyloggera..

Nazad
Vrh Dno