Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma sta da postavljam, macku kako grebe kesu od Whiskas, Tomi :-D
Hocu samo jednu app, ne 5 to ne volim, iovako imam puno app preko 100 /:)

Najkraće, treba mi aplikacija sa kojom cu biti nedostupan za neke brojeve, znači ne da odbija poziv kad me pozovu nego da se čuje "Korisnik trenutno nije dostupan".

Jel to postoji?

najkrace-ne. oni kojima neces da se javis, mogu da dobiju ton zauzeca linije. jedino neko selektivno preusmeravanje na neki broj koji stvarno nije dostupan..

Desi mi se cesto da zaspim dok igram igricu, ekran ostane uključen dok se ne probudim ili dok ne ode baterija. Da li postoji neka no root aplikacija sa tajmerom za isključivanje telefona ili ram clear opcijom, tipa da ukucam za odredjeno vreme da mi izadje iz te igrice, ili cak isključi telefon, nebitno, samo da mi ne svetli ekran celu noć? Jutros telefon samo sto se nije istopio od vreline :-D
Care, moj patent - u ležećem položaju strogo, telefon ti je iznad nosa, nema šanse da se to dogodi. Zaspiš - PLJAS! ;-)

Najkraće, treba mi aplikacija sa kojom cu biti nedostupan za neke brojeve, znači ne da odbija poziv kad me pozovu nego da se čuje "Korisnik trenutno nije dostupan".

Jel to postoji?

Kao sto je Pajica rekao, to skoro sigurno ne moze ali mozda bi mogao da trazis neku app koja se automatski javlja odredjenim kontaktima i pusta snimak a snimak bi bio "Postovani bla bla korisnik nije dostupan..."
Nesto kao ovo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mathalogic.autoanswer&hl=en

Jel to postoji?

Pošto ne mogu da čeprkam po celom thread-u-zanima me koja desktop aplikacija dozvoljava back-upovanje i štampanje SMS poruka? Pošto Coolmuster Android Asistent-ne radi...

Sada sam provalio da je TSF Launcher free na storu, a nekada je kostao skoro 20$. Definitivno probajte.

Ja vec neko vreme za sms koristim Disa, jer ima ugrađen i WhatsApp i FB Messenger (Telegram plugin je takodje u izradi) , tako da sam pobrisao sve to i Textru i sad imam 3 u 1.
Koristio sam taj program od kad sam video tvoj post, ideja je odlična ali nisam zadovoljan brzinom na ovom mom sirotanu. Nekad se otvori trenutno a nekad mu treba i do 4 sekunde što me malo iritira, osim toga, kada šaljem slike preko Whatsapp-a a to je često ne mogu da ih isečem i rotiram. Kome to ne smeta, svaka preporuka.

Ja odustao od dise iako sam. je preveo za njih na srpski. Nisu hteli da ubace ovo za ime kontakta kod propuštenih poziva jer kažu da to radi svaki operater. Zato za sada na chompsms - u. Probao yatta ali mi je nekako ružna

Koristio sam taj program od kad sam video tvoj post, ideja je odlična ali nisam zadovoljan brzinom na ovom mom sirotanu. Nekad se otvori trenutno a nekad mu treba i do 4 sekunde što me malo iritira, osim toga, kada šaljem slike preko Whatsapp-a a to je često ne mogu da ih isečem i rotiram. Kome to ne smeta, svaka preporuka.
Kod mene je takodje prisutan taj loading od par sekundi ali samo na startapu, posle je aplikacija bas glatka (G3)
WhatsApp sam koristio samo zbog par kontakata tako da mi je ovo super doslo, messenger sam oduvek mrzeo, verujem da cu Disu jos dugo koristiti, plus nova je aplikacija, vidim updateovi su redovni i ima mesta za napredak, verujem da ce vec za par meseci to biti to.

Ja to jutros izvalio na svom mobu.. Ali sam mislio da je odavno tu samo da ih ranije nisam spazio :)

To je drugi stepen procene iq-a, prvi se pada odmah ako se koristi nesto sa zagrizenom jabukom :D

Pitanje za vas koji imate Sony. Da li je bolja fabrička mail aplikacija ili Gmail ili neka treća, koju vi koristite?
Ima li neka compass aplikacija bez reklama i ostalih gluposti, da je besplatna i da dobro radi?

^ Gmail je bolji od fabricke, a od skoro koristim CloudMagic, i bolja je od obe zajedno. Moja preporuka.

Имам питање везано за Дису (данас видео да је спомињете па реко' да пробам)
Да ли сад могу да се избришу WA и Fb Messinger? Капирам да не могу, али да питам.

И да ли може да се намести да видим ко је послао поруку када ми је обавештење на локскрину? Пошто сада само пише Диса.

^ Gmail je bolji od fabricke, a od skoro koristim CloudMagic, i bolja je od obe zajedno. Moja preporuka.

Znaj da cloudmagic downloaduje tvoje mailove na svoje servere, kako bi ti omogućio push.
Ako to koristiš za firmu i/ili imaš osetjive podatke, ja bih zaobišao.

Jedina slicnog tipa je Showbox, barem za nju znam. Ostalo, ako postoji, ne verujem da radi dobro kao ove dve.

Kao sto rece Nikola, ima. Ja sam uglavnom koristio za serije, pa se desi da nema prevod na srpskom, ali sigurno ima na hrvatskom. A cesto se desava da ponudjeni prevod na srpski ispadne u stvari hrvatski, ali to nije ni bitno. Za filmove je vec drugacije, 98% je srpski, cesto pisano cirilicom. Showbox ima lepsi izgled i nekako je jednostavnije, mada jedina mana je sto nema izbor torenta, tj. da se pogleda odnos seeds/peers, nego automatski bira.

Имам питање везано за Дису (данас видео да је спомињете па реко' да пробам)
Да ли сад могу да се избришу WA и Fb Messinger? Капирам да не могу, али да питам.

И да ли може да се намести да видим ко је послао поруку када ми је обавештење на локскрину? Пошто сада само пише Диса.
Prvo pitanje - mogu, postoji opcija da imaš samo sms, drugo pitanje - ne znam

Nazad
Vrh Dno