Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

store.png

Play Store nov dizajn - https://www.apkmirror.com/apk/googl...ogle-play-store-5-10-29-android-apk-download/

Hmmmm... Instalirao 5.10.29 ali dizajn isti kao i do sada...

Takođe, Play services mi se update-ovao na 8.2.99 konstantan FC dok u privacy settings na CM nisam isključio tj ponovo uključio keep awake i wake up podešavanja. Restart, pa ponovo gašenje ova dva čuda u settings-u i sad nema FC više. Ako nekom zatreba.

^^ Zato se nikada te stvari ne skidaju preko reda.. Sacekas da ti samo dodje i to je to.

*Update*: The new design may not be live yet (server-side 

Poslednja izmena:
Radi ok, ali će puštati postepeno nov dizajn...
Play Store je bezbedno instalirati, a već za Google servise treba gledati dobro verziju.

Zavisi od hardvera verzija Google servisa...

Bolje ili gore? :) radi na 5.1.1?

Piše na apkmirror-u uvek za koji je Android :

Minimum Android version: Android 2.3+ (Gingerbread, API 9)
Target Android version: Android 6.0 (Marshmallow, API 23)

Poslednja izmena:
Nisam ja na svoju ruku update-ovao Play Services već telefon, nego sam samo rekao da se iz nekog razloga pobunio što su isti bili blokirani u privacy settings za wake up i keep awake pa je rezultat bio konstantni FC.

Nije mi jasna ta njihova politika? Hajde što "zonski" zaključuju aplikacije koje se plaćaju ali besplatne...?

Aj sad probati i tu app mada sta imas od dobrog UI aplikacije ako podaci nisu tacni :) sony weather pise da preuzima podatke od accuweather ali sta sto vredi kada je W2U daleko pouzdanija/tacnija prognoza. Samo im je aplikacija po izgledu ostala zaglavljena u 2013. godini a izgleda nemaju nameru da nesto bitnije menjaju ali i dalje koristim samo W2U.

do sada sam izmenjao jedno 20-30 ap., zato sto nijedna dosad nije brzo azurirala. sad imam ,the weather channel. ako drzis ukljucen internet, stalno azurira i u vrhu levo stavlja temperaturu, tako da nemoram da udjem u ap. za svaki slucaj stavio sam vidjete na ekran sa nasim hdmz (automatske stanice) i 5 dana prognoza. u prognozi, nasi su 90 % tacniji od svih ostalih, samo sto nemaju aplikaciju. pisao sam im da se malo modernizuju i stavili su sliku direktora, koje dilajle !

Poslednja izmena od urednika:
do sada sam izmenjao jedno 20-30 ap., zato sto nijedna dosad nije brzo azurirala. sad imam ,the weather channel. ako drzis ukljucen internet, stalno azurira i u vrhu levo stavlja temperaturu, tako da nemoram da udjem u ap. za svaki slucaj stavio sam vidjete na ekran sa nasim hdmz (automatske stanice) i 5 dana prognoza. u prognozi, nasi su 90 % tacniji od svih ostalih, samo sto nemaju aplikaciju. pisao sam im da se malo modernizuju i stavili su sliku direktora, koje dilajle !

Ima i W2U aplikacija isto to + je tacnija od nase..

Скинуо сам воцап са њиховог сајта, има google drive бекап, све супер. И дође ми да урадим апдејт из GP-a, одрадим ја то и он ми врати на стару верзију без drive бекапа. О.о

Dole levo gde ti pise torrent, klikni i biraj neki od ponudjenih servera i onda mozes da gledas.

d0479f25379779099ffee9485e88b601.jpg

Ide na zivce ovo >:) kada ce update za GPS? ili sam skinuo Ampere koja ima podrsku za M.

Ima na popustu za 10 centi NFS Most Wanted, Monopoly, Dead Space, Power Ping Pong i jos neke igrice od Chillingo i EA.

Koju tastaturu pored swiftkey preporucujete?

Ja koristim swype vec dugo i sad kad je naucila sve moje reci,ne umem vise da kucam na obicnoj :)
To mi je must have i prvo sto instaliram na telefon :)

Bas cu da probam swype, swift je katastrofa koliko lose radi (ne mislim na predikciju).

Nazad
Vrh Dno