- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450

Play Store nov dizajn - https://www.apkmirror.com/apk/googl...ogle-play-store-5-10-29-android-apk-download/
Onda nešto očigledno ne radiš kako treba.Titanium backup barem meni ne vraća data aplikacija, dva puta sam ga kupovao, tj sa dva različita naloga
Bolje ili gore?radi na 5.1.1?
Minimum Android version: Android 2.3+ (Gingerbread, API 9)
Target Android version: Android 6.0 (Marshmallow, API 23)
Aj sad probati i tu app mada sta imas od dobrog UI aplikacije ako podaci nisu tacnisony weather pise da preuzima podatke od accuweather ali sta sto vredi kada je W2U daleko pouzdanija/tacnija prognoza. Samo im je aplikacija po izgledu ostala zaglavljena u 2013. godini a izgleda nemaju nameru da nesto bitnije menjaju ali i dalje koristim samo W2U.
Zasto meni na G3, na našem marketu pise "Uredjaj nije kompatibilan sa ovom verzijom"?Need for Speed™ Most Wanted - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row
0.11 $ na našem marketu![]()
do sada sam izmenjao jedno 20-30 ap., zato sto nijedna dosad nije brzo azurirala. sad imam ,the weather channel. ako drzis ukljucen internet, stalno azurira i u vrhu levo stavlja temperaturu, tako da nemoram da udjem u ap. za svaki slucaj stavio sam vidjete na ekran sa nasim hdmz (automatske stanice) i 5 dana prognoza. u prognozi, nasi su 90 % tacniji od svih ostalih, samo sto nemaju aplikaciju. pisao sam im da se malo modernizuju i stavili su sliku direktora, koje dilajle !
Meni ne izgleda tako.Nisam pratio, zasto vise nigde nema watch now?Pogledajte prilog 181849
HvalaDole levo gde ti pise torrent, klikni i biraj neki od ponudjenih servera i onda mozes da gledas.
![]()
Ide na zivce ovo >kada ce update za GPS? ili sam skinuo Ampere koja ima podrsku za M.
Zato sto je pod Server izabrano torrent, vrati na Server1Nisam pratio, zasto vise nigde nema watch now?Pogledajte prilog 181849
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari