Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Bas zbog toga kako lose radi swift hocu da nadjem neku novu. Swype sam instalirao pa cu da vidim kako ce mi leci...

Zna li neko zasto vlc ne moze da mi pusti niti jedan klip na mobu dok vlc beta pusta sve moguce ?

Pored SwiftKey tastature jedino mogu da preporučim SwiftKey Beta :)

Najkompletnija tastatura kada se sve sabere i oduzme...

Ја swiftkey користим већ годину ипо и нмг замислим писање на фону без ње..

A hahaha to mi poznato ja kupim sebi novu lumiu 930 čim je izašla i nisam mogao da importujem SwiftKey na nju i prodata je posle 5 dana tako da te razumem

Plus 1 za swiftkey, koristio sam touch pal od kako su se isturili od swiftkeya, ima opcije koje SwiftKey nema ali od kako sam instalirao SwiftKey druga tastatura me ne zanima

Covek trazi alternativu za SK, a vi mu preporucujete SK?

Swype ima one odlične prečice, ali ja nikada nisam mogao da se naviknem na njega posle swiftkey.
Nekako mi deluje ograničeno.

Ja isto ne mogu da zamislim korišćenje nekog telefona bez SwiftKey. Uvek prva stvar koju instaliram.
Isto sam jednu lumiu prodao 80% zbog toga i Meizu MX4, koji je imao bug sa 3rd party tastaturama.

Poslednja izmena:
Problem kod mene sa titanium backupom je bio što sam ja pravio update.zip preko opcije create update.zip i onda taj file flešovao i u tom slučaju mi nije vraćao data aplikacija. Sada sam probao klasičan restore i vratio mi je i data ali ovo je mnogo smorno da za svaku aplikaciju klikćem install, imam više od 200apk u telefonu.
Da li ima opcija da ne moraž za svaku install da kliknem?

Problem kod mene sa titanium backupom je bio što sam ja pravio update.zip preko opcije create update.zip i onda taj file flešovao i u tom slučaju mi nije vraćao data aplikacija. Sada sam probao klasičan restore i vratio mi je i data ali ovo je mnogo smorno da za svaku aplikaciju klikćem install, imam više od 200apk u telefonu.
Da li ima opcija da ne moraž za svaku install da kliknem?
Ima. Kupi pro verziju. I kad napravis update.zip sa pro verzijom on vraca i data.

Ili u batch actions restore missing apps

@Pablo
Kupio ja dve pro verzije, sa dva naloga uradim update.zip, kopiram na drugov telefon i uradim restore kod njega i vrati mu data, kod mene probam i neće.
@Vojkan
Kada radiš restore sa restore missing apps da li za svaku aplikaciju klikćeš install? Kod mene mora

Kod plaćene verzije ne mora.

Nema razlike sem sto se zove drugacije, kao sto ima BBS sa xda foruma, tako ima Titanium sa modaco foruma

Pih bzv, ja mislio ima neku funkciju vise.

Desi mi se cesto da zaspim dok igram igricu, ekran ostane uključen dok se ne probudim ili dok ne ode baterija. Da li postoji neka no root aplikacija sa tajmerom za isključivanje telefona ili ram clear opcijom, tipa da ukucam za odredjeno vreme da mi izadje iz te igrice, ili cak isključi telefon, nebitno, samo da mi ne svetli ekran celu noć? Jutros telefon samo sto se nije istopio od vreline :-D

Desi mi se cesto da zaspim dok igram igricu, ekran ostane uključen dok se ne probudim ili dok ne ode baterija. Da li postoji neka no root aplikacija sa tajmerom za isključivanje telefona ili ram clear opcijom, tipa da ukucam za odredjeno vreme da mi izadje iz te igrice, ili cak isključi telefon, nebitno, samo da mi ne svetli ekran celu noć? Jutros telefon samo sto se nije istopio od vreline :-D
Verovatno moze Tasker.

@Pablo
Kupio ja dve pro verzije, sa dva naloga uradim update.zip, kopiram na drugov telefon i uradim restore kod njega i vrati mu data, kod mene probam i neće.
@Vojkan
Kada radiš restore sa restore missing apps da li za svaku aplikaciju klikćeš install? Kod mene mora
Onda je problem do tvog telefona / ROM-a ako imas legalno kupljenu aplikaciju.

Jel ima neko onu besplatnu BusPlus aplikaciju da okaci. Resetovao sam fon nema je na playstoru?

Imgur ili Tumblr?! Sta je bolje po vama, dosadio 9gag :-D

Na trenutak sam bio u fazonu, šta priča ovaj, to su 2 totalno različite stvari. :D
A onda skapirah da hoćeš da listaš ne da postavljaš stvari.
U tom slučaju oba?!

Vrh Dno