Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tagovi pesama su ok, jer ništa tagovano ne puštam, misliš da slika nije tagovana?

Mozes i na telefonu da sredis tagove, skini audio tagger.

Ooooo konacno ova opcija, znaci ovaj gmail jednom godisnje dobije po neku dobru opciju ;-)
5339ddc482fa6edab6a293fa70ed73c3.jpg

Kupi ili se snadji za Textru :p ako ad away ne može te reklame da ukloni.

Što ste zapeli za Textru, eno ona Yaata em free, em lepša, em bolja :)

Koji od tih sms programa je dobar za dual sim telefone?

Yatta ima odličnu foru da ti čita imenik i kada ti stignu poruke od provajdera napiše ti ime osobe umesto da stoji broj. I lepa je app. To je to bilo što se mene tiče.
Probao sam qksms i ostao tu posle toga.
Tražio sam od deva da ubaci ovu foru sa parsiranjem imenika i reče da će da ubaci.

Poslednja izmena:
Ja vec neko vreme za sms koristim Disa, jer ima ugrađen i WhatsApp i FB Messenger (Telegram plugin je takodje u izradi) , tako da sam pobrisao sve to i Textru i sad imam 3 u 1.

Poslednja izmena:
Ljudi sto je dobar Yahoo weather :-D samobsto me nervira taj IOS dizajn same app, inace dosta precizan, onaj Weather widget od Sonya je ultra ne precizan i bagovit.

kojom app mogu da ne dozvolim paljenje ekrana kada me neko zove kada mi je telefon u džepu?

Molim, preklinjem za kvalitetan odgovor, kojom aplikacijom ili ako ima neka fora mogu da backupujem sve sa telefona osim samog sistema telefona pa čak i podešavanja tog sistema?
Da bih naknadno kad uradim full wipe instalirao novi sistem i onda uradio restore prethodnog backupa

Mnogo hvala

Ili ako ima negde da je pisano na forumu kako da se uradi ovako nešto prilikom instaliranja novije verzije roma molio bih da neko postavi link posta.

Ljudi sto je dobar Yahoo weather :-D samobsto me nervira taj IOS dizajn same app, inace dosta precizan, onaj Weather widget od Sonya je ultra ne precizan i bagovit.

Aj sad probati i tu app mada sta imas od dobrog UI aplikacije ako podaci nisu tacni :) sony weather pise da preuzima podatke od accuweather ali sta sto vredi kada je W2U daleko pouzdanija/tacnija prognoza. Samo im je aplikacija po izgledu ostala zaglavljena u 2013. godini a izgleda nemaju nameru da nesto bitnije menjaju ali i dalje koristim samo W2U.

Poslednja izmena:
Molim, preklinjem za kvalitetan odgovor, kojom aplikacijom ili ako ima neka fora mogu da backupujem sve sa telefona osim samog sistema telefona pa čak i podešavanja tog sistema?
Da bih naknadno kad uradim full wipe instalirao novi sistem i onda uradio restore prethodnog backupa

Mnogo hvala

Ili ako ima negde da je pisano na forumu kako da se uradi ovako nešto prilikom instaliranja novije verzije roma molio bih da neko postavi link posta.
Titanium backup, mada nisam siguran da je kvalitetan odgovor, app je mnogo jaka ;-)

Yatta ima odličnu foru da ti čita imenik i kada ti stignu poruke od provajdera napiše ti ime osobe umesto da stoji broj. I lepa je app. To je to bilo što se mene tiče.
Probao sam qksms i ostao tu posle toga.
Tražio sam od deva da ubaci ovu foru sa parsiranjem imenika i reče da će da ubaci.
To i chomp radi. Nisam ni razmisljao o tome i vidim da mi uvek pise ime u sms-ovima od provajdera.

Titanium backup, mada nisam siguran da je kvalitetan odgovor, app je mnogo jaka ;-)

+1 za Titanium. Možes napraviti i Backup sa njim u vidu zip file-a i flesnes ga iz recovery-a da odradi posao. Jedini bug koji sam primetio za ovo godina koristenja je da widgets ne vrati kako treba.

Stjepane, koji telefon, Android i chrome?

Zar je moguce da niko nema FC sa Chromeom posle zadnje verzije ? [emoji15]
Krenuo i Google da *****aje aplikacije, ona kamera im od juna ima bug, ni ne pomisljaju rjesavati izgleda.

Ybm i njih i njihove raspale drndroid aplikacije.
Lakse ti je da obrises tu verziju i instaliras stariju ako je radila ok, nego da trazis nemoguce resenje.
I nije drndroid nego lagdroid :-D

Do teme (CM, Material ) je ipak bilo. Hehe i zaboravio da je i koristim, koliko je dobra i koliko se dobro integrisala. Prerano sam poceo da im yb kevu, u pravu je telep [emoji1]

Titanium backup barem meni ne vraća data aplikacija, dva puta sam ga kupovao, tj sa dva različita naloga

Vrh Dno