Tetsuo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2010
- Poena
- 319
Jer ti tagovi nisu dobri.Zna li neko zasto mi se u google play music ne vide svi kaveri od albuma?
Jer ti tagovi nisu dobri.Zna li neko zasto mi se u google play music ne vide svi kaveri od albuma?
Kupi Textru i neces imati reklame.Ja za SMS koristim TextSecure Private Messenger, jer ne mogu vise nikako da blokiram reklame u Textri.
Što ste zapeli za Textru, eno ona Yaata em free, em lepša, em bolja![]()
Za dual SIM koristim Androidov default messaging app. Ne volim ga, ali se i ne porukam toliko. Probao bih i ja nešto drugo.Koji od tih sms programa je dobar za dual sim telefone?
Ljudi sto je dobar Yahoo weather :-D samobsto me nervira taj IOS dizajn same app, inace dosta precizan, onaj Weather widget od Sonya je ultra ne precizan i bagovit.
Titanium backup, mada nisam siguran da je kvalitetan odgovor, app je mnogo jaka ;-)Molim, preklinjem za kvalitetan odgovor, kojom aplikacijom ili ako ima neka fora mogu da backupujem sve sa telefona osim samog sistema telefona pa čak i podešavanja tog sistema?
Da bih naknadno kad uradim full wipe instalirao novi sistem i onda uradio restore prethodnog backupa
Mnogo hvala
Ili ako ima negde da je pisano na forumu kako da se uradi ovako nešto prilikom instaliranja novije verzije roma molio bih da neko postavi link posta.
To i chomp radi. Nisam ni razmisljao o tome i vidim da mi uvek pise ime u sms-ovima od provajdera.Yatta ima odličnu foru da ti čita imenik i kada ti stignu poruke od provajdera napiše ti ime osobe umesto da stoji broj. I lepa je app. To je to bilo što se mene tiče.
Probao sam qksms i ostao tu posle toga.
Tražio sam od deva da ubaci ovu foru sa parsiranjem imenika i reče da će da ubaci.
Titanium backup, mada nisam siguran da je kvalitetan odgovor, app je mnogo jaka ;-)
Spasi i nas....
Lakse ti je da obrises tu verziju i instaliras stariju ako je radila ok, nego da trazis nemoguce resenje.Zar je moguce da niko nema FC sa Chromeom posle zadnje verzije ? [emoji15]
Krenuo i Google da *****aje aplikacije, ona kamera im od juna ima bug, ni ne pomisljaju rjesavati izgleda.
Ybm i njih i njihove raspale drndroid aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari