Mozda fb trazi neki permission koji tvoj tablet ne moze da ispunibjer te komponente mozda nema, npr gps... To je jedino sto mi pada na pamet, ne vidim sta drugobmoze da bude.. Ne standardna rezolucija ekrana?! Ma nije too.Ima li neko ideju zasto ne moze Facebook aplikacija da se instalira na Teslin tablet L7 3G? Vise nas (korisnika pomenutog tableta) je to primetilo. Nece uopste, ni kao apk fajl. Znaci download odradi, krene install i to je to. Samo nestane posle i nije instalirana aplikacijama. Kad se instalira kao apk fajl, ima ikonica ali ne reaguje. Sve ostale aplikacije se instaliraju normalno, sve radi korektno, nikakav problem. Cak ni sa FB LITE aplikacijom (ali je generalno sama LITE aplikacija bezveze, kome to jos treba na tabletu). Lolipop je 5.1.1. Dakle, sve se instalira i radi osim Facebook aplikacije. Cistio sam data iz playstorea, brisao nalog, dodavao ponovo, resetovo tablet - ali nista ne pomaze. Sta moze biti problem? Naravno, poslao sam CT-u (Tesla.info) mejl sa opisom problema, ali nesto sumnjam da ce se baviti time.
Koji procesor ima to čudo?Ima li neko ideju zasto ne moze Facebook aplikacija da se instalira na Teslin tablet L7 3G? Vise nas (korisnika pomenutog tableta) je to primetilo. Nece uopste, ni kao apk fajl. Znaci download odradi, krene install i to je to. Samo nestane posle i nije instalirana aplikacijama. Kad se instalira kao apk fajl, ima ikonica ali ne reaguje. Sve ostale aplikacije se instaliraju normalno, sve radi korektno, nikakav problem. Cak ni sa FB LITE aplikacijom (ali je generalno sama LITE aplikacija bezveze, kome to jos treba na tabletu). Lolipop je 5.1.1. Dakle, sve se instalira i radi osim Facebook aplikacije. Cistio sam data iz playstorea, brisao nalog, dodavao ponovo, resetovo tablet - ali nista ne pomaze. Sta moze biti problem? Naravno, poslao sam CT-u (Tesla.info) mejl sa opisom problema, ali nesto sumnjam da ce se baviti time.
GSam Battery Monitor.Preporuka za aplikaciju koja samo prati stanje baterije ali detaljno, npr. belezi tok punjenja i ima kalendar. Battery doctor sada koristim ali mi se ne svidja kako to radi ako ostavim nocu da se puni ispada da se do ujutru punila baterija jer tek kad je skinem sa punjaca aplikacija racuna da je prekinuto punjenje.
A što ti nisi pročitao njegov post do krajaУ ствари, што не пробаш са lite верзијом. Онако је већина хвали,
Pa, mogu - FB Lite radi odličnoSacuvaj boze kako ne mogu da naprave krstenu aplikaciju..
Pa zato sto je to kako i sam naziv kaze lite verzija, za slabije telefone, sa slabijim netom itd... Kad bi radila kao regularna aplikacija onda bi i ona jela 100mb ramaZasto nece da pusta video snimke na FB lite?
I na mom telefonu sve secka kad se krecem kroz aplikaciju...
Opera mini je bolja od facebook lite.
U agresive modu štednje troši smesnu količinu podataka a notifikacije takodje rade pa kome je to bitno eto još jednog plusa za operu mini kao facebook lite.
Najsvezija Opera mini:
Opera button-Settings-Facebook notifications
Nije preduslov instaliran lite ili puni facebook apk.Najnovija verzija opere mini.
Mozda ima neki preduslov ? Da se koristi fb aplikacija(ne lite) ?
Što tako misliš? Ne kažem da nisi u pravu, nego samo da ja nisam primetio neke bitne razlike.Opera mini je bolja od facebook lite.
Jel jos nekome pobrljavio hotmail? Koristim Hotmail nalog u Gmail aplikaciji i zadnja dva dana imam drain baterije pošto me Gmail app konstantno obaveštava o "novim" mail-ovima iz 2013 godine na Hotmail nalogu.
Strašno. Jos nije rešeno a stižu mi stari mailovi iako sam za hotmail i yahoo nalog stavio da ne proverava nove mailove.Jeste, istripovao se žešće. I hotmail i yahoo nalog.
Pazi stvarno, ja sam računao da ne može, jer nema ručno da unesem.Dodavanje pretraživača u Operi za Android je jednostavno: odeš na taj pretraživač (npr. DuckDuckGo), pa se onda dugim tapom na polje za pretragu dobija opcija dodavanja pretraživača u Operu.
Izbacivanje naknadno dodatih pretraživača: "cimnuti" na desno u listi pretraživača. Izbacivanje postojećih pretraživača (kod mene sada stoje: Google, Yahoo, Amazon, Dictionary, eBay, IMDb, Wikipedia) izgleda da, na žalost, nije moguće![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari