Kako nema, pa napisali su ti, Teamviewer. Potrazi malo i sam, evo npr. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tournesol.tabletremote ili https://play.google.com/store/apps/details?id=de.im.RemoDroid ...
Da li neko zna kako da spamujem poruke na yahoomailu. Dobijam neke majlove koji me neinteresuju vise, pretrpavaju mi inbox. Kako da ih se resim ne mogu na svakih pet dana da dilitujem po pedeset poruka. Jednostavno hocu jednom za svagda da ih se otarasim. Da li neko zna kako?
I mwmi je yahoo prepun nisam gledao mesec dana mailbox i sad imam oko 3k poruka.... sve sa razlicitih adresa.....
kad tražim na benchu pomoć očekujem nešto što ima preko 3,4 ocenuđubreta ima koliko hoćeš, niko nije blesav. pitam, da radi, ne da šljaka. nisam probao team viewer ali mu ne dajem šanse. videćemo
Ima opcija u kontaktima, da vam prikaže samo kontakte koji imaju broj, tako da nećete videti te koje vam je dodao OutlookIsto uzas zivi, razmisljam sve da obrisem na hotmailu i google pa da ih sredim na telefonu, valjda nece i tada da divlja..
Spoji ih.Ma znam za to tako je i na wp nego, imam po kontaktu na vise mesta isti broj... Neki brlog težak.
![]()
Sta je tu bilo da na 3 mesta snimi iste podatke!?
P.S. Što ne cenzurišeš i sliku?!
Najpopularniji softver za desktop daljinsku kontrolu, ali cenis onako odoka da im Android app ne valja? Zanimljivo.
Ne bi ti predložili ljudi, da nema.ispravi me ako grešim, stari forumašu, Teamviewer nema mogućnost android2android. Zar ne?
ispravi me ako grešim, stari forumašu, Teamviewer nema mogućnost android2android. Zar ne?
To rade državne agencije, pa ne mora.Jesi poceo sa tripovanjem?
Pa nije covek ostavio JMBG!
Ne znam na šta misliš. Widget? Ili što svaki tab otvara u novom prozoru? To može da se podesi.Opet ja sa smaranjem oko chroma i ovog novog search bara![]()
Da li postoji neka modifikovana verzija od ranije gde nema ovog novog search bara? Ili npr onaj nochromo, da li on može neka starija verzija?
Znači ne biram sredstvo, ako je ikako moguće da mi ostane Chrome ali da nestane novi search bar.
Hvala!
Teamviewer for remote control ubacis na telefon, a Teamviewer quicksupport na tablet i resen problem....Ljudi, evo instalirao Team viewer. I kad ukucam id kaze da remote computer me prihvata konekciju. I tako na par uređaja. Probao i kontra smer. Isto. U help se pominje samo konektovanje na pc.
Ako ne znate lepo kažite
A i join me nije za to što tebi treba, već za konferencije, deljenje ekrana itd.Ljudi, evo instalirao Team viewer. I kad ukucam id kaze da remote computer me prihvata konekciju. I tako na par uređaja. Probao i kontra smer. Isto. U help se pominje samo konektovanje na pc.
Edit: što se tiče ove Joinme app, zatrovao sam uredjaje i izgubio gomilu vremena. Gde na screenshotu piše da može Android?
Ako ne znate lepo kažite
![]()
A i join me nije za to što tebi treba, već za konferencije, deljenje ekrana itd.
U svakom slučaju, spusti malo loptu, pomoći će ti ljudi, nema potrebe za tim stavom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari