Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Teško. Lg je ali mator. Kako nema Android 2 Android aplikacija. Neverovatno

Da li neko zna kako da spamujem poruke na yahoomailu. Dobijam neke majlove koji me neinteresuju vise, pretrpavaju mi inbox. Kako da ih se resim ne mogu na svakih pet dana da dilitujem po pedeset poruka. Jednostavno hocu jednom za svagda da ih se otarasim. Da li neko zna kako?

To je yahoo mail, mislim da ti nema pomoci, jednostavno su ocajni u detekciji spam poruka, tri stavi u spam folder ostalih 15 ne. Pogledaj da li u mail poruci imas unsubscribe.

Poslednja izmena:
I mwmi je yahoo prepun nisam gledao mesec dana mailbox i sad imam oko 3k poruka.... sve sa razlicitih adresa.....

Da li neko zna kako da spamujem poruke na yahoomailu. Dobijam neke majlove koji me neinteresuju vise, pretrpavaju mi inbox. Kako da ih se resim ne mogu na svakih pet dana da dilitujem po pedeset poruka. Jednostavno hocu jednom za svagda da ih se otarasim. Da li neko zna kako?

I mwmi je yahoo prepun nisam gledao mesec dana mailbox i sad imam oko 3k poruka.... sve sa razlicitih adresa.....

Pa za pocetak nadjite unsubscribe gde god je moguce, stavite citave domene u spam listu... Imam yahoo nalog vise od 10 godina - ali nemam spam da to dokazem :d

kad tražim na benchu pomoć očekujem nešto što ima preko 3,4 ocenu :) đubreta ima koliko hoćeš, niko nije blesav. pitam, da radi, ne da šljaka. nisam probao team viewer ali mu ne dajem šanse. videćemo

Najpopularniji softver za desktop daljinsku kontrolu, ali cenis onako odoka da im Android app ne valja? Zanimljivo.

Poslednja izmena:
Ma znam za to tako je i na wp nego, imam po kontaktu na vise mesta isti broj... Neki brlog težak.

c79d91fe912cdff895ca698f31f4bb3a.jpg

Sta je tu bilo da na 3 mesta snimi iste podatke!?

Poslednja izmena:
Opet ja sa smaranjem oko chroma i ovog novog search bara :)
Da li postoji neka modifikovana verzija od ranije gde nema ovog novog search bara? Ili npr onaj nochromo, da li on može neka starija verzija?
Znači ne biram sredstvo, ako je ikako moguće da mi ostane Chrome ali da nestane novi search bar.
Hvala!

Aj sad kakav bi to bio SS da i fotku cenzurisem :-D bez brige, ali hvala na savetu :)

Ja mislim da je broj telefona, email adressa, adresa ono sto se mora cenzurisati, slike su ionako dostupne svima, jasno preko drustvenih mreza...
Mada kad pogledas, jel moguce danas zastititi svoj identitet B-)?! Jos furamo svi droide hihihi

Poslednja izmena:
Opet ja sa smaranjem oko chroma i ovog novog search bara :)
Da li postoji neka modifikovana verzija od ranije gde nema ovog novog search bara? Ili npr onaj nochromo, da li on može neka starija verzija?
Znači ne biram sredstvo, ako je ikako moguće da mi ostane Chrome ali da nestane novi search bar.
Hvala!
Ne znam na šta misliš. Widget? Ili što svaki tab otvara u novom prozoru? To može da se podesi.

Ljudi, evo instalirao Team viewer. I kad ukucam id kaze da remote computer me prihvata konekciju. I tako na par uređaja. Probao i kontra smer. Isto. U help se pominje samo konektovanje na pc.

Edit: što se tiče ove Joinme app, zatrovao sam uredjaje i izgubio gomilu vremena. Gde na screenshotu piše da može Android?
Ako ne znate lepo kažite

d5018a559042571e1ba79fc7bea66cc0.jpg

Poslednja izmena:
Probaj quicksupport, to je android to android.

Poslednja izmena:
Ljudi, evo instalirao Team viewer. I kad ukucam id kaze da remote computer me prihvata konekciju. I tako na par uređaja. Probao i kontra smer. Isto. U help se pominje samo konektovanje na pc.
Ako ne znate lepo kažite
Teamviewer for remote control ubacis na telefon, a Teamviewer quicksupport na tablet i resen problem....

Poslednja izmena:

Edit: što se tiče ove Joinme app, zatrovao sam uredjaje i izgubio gomilu vremena. Gde na screenshotu piše da može Android?
Ako ne znate lepo kažite

d5018a559042571e1ba79fc7bea66cc0.jpg
A i join me nije za to što tebi treba, već za konferencije, deljenje ekrana itd.
U svakom slučaju, spusti malo loptu, pomoći će ti ljudi, nema potrebe za tim stavom.

Može se rješenje naći i bez ovog foruma, mrsko mi je jer mi to ne treba, ali samo kažem. Kad je već takvog stava.

Koja je prica ove Feedly app, vidim da je linkovana ka Google Now :) nie lose, a sam google now lepo prati utakmice Crvene Zvezde, bas super :)
Zar taj feedly nije u stvari onaj google reader?

Pa da. Ali google je otvorio api za 3rd party aplikacije da puštaju informacije kroz google now.
Pa koja app ima, možeš da podesiš da ti se prikazuju.

Fino je to mada npr Curana na WP je bolje integrisana.
Ovo za sport je direktno iz G now a inace samo ebay i feedly prepoznaje, ne znam valjda sama app treba da ima podrsku za taj Google Now...

53484ff2d2c606931a82da57b396aec1.jpg

91c243c1e4323929e066c690aaea7fb8.jpg

Dobar je servis, racuna koliko imas od posla do kuce, izbaci kakvo je vreme, hoteli/kafici u blizini itd..
Kapiram da to vama nije nista novo ali ja sam skoro presao o5 na droid posle par god >:)

Svi smo to viđali po YouTube. Ništa to kod nas ne radi kako treba. [emoji1]

Vrh Dno