Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel postoji neka aplikacija tastature za Samsung Smart TV,da kucam preko tableta a on mi bežično prebacuje to na TV?

Moze li jedna dobra proverena apk za skidanje mp3 file-ova sa youtube, za ne root-ovan telefon.

Pa na TubeMote, nadjem pesmu, izaberem i ne krece, niti se pojavljuje negde opcija za download.

Nesto ne sljaka, skinuo neke 2 apk Tubemate, tu za razliku TubeMote krene pesma, ali nema nigde zeleno dugme niti opcija za download.

Nesto ne sljaka, skinuo neke 2 apk Tubemate, tu za razliku TubeMote krene pesma, ali nema nigde zeleno dugme niti opcija za download.

Nemas onu stelicu gore?

38d3236dd8281018c78e6333233fa0c0.jpg

Poslednja izmena:
Hmm, ja tu apk 2.2.5 ni ne mogu da nadjem, moguce zato sto mi je tel iz Juzne Afrike, inace ja sam u Srbiji, pa nekih apk nema zbog regije mozda. Moram naci apk file te aplikacije.

Edit: Nasao apk file, skinuo radi, ali je mp3 file za pesmu od 3min 16mb, veliki dosta. Zna li mozda neko neku apk koja kompresuje malo vise, na 3-5mb?

Poslednja izmena:
Hmm, ja tu apk 2.2.5 ni ne mogu da nadjem, moguce zato sto mi je tel iz Juzne Afrike, inace ja sam u Srbiji, pa nekih apk nema zbog regije mozda. Moram naci apk file te aplikacije.

Edit: Nasao apk file, skinuo radi, ali je mp3 file za pesmu od 3min 16mb, veliki dosta. Zna li mozda neko neku apk koja kompresuje malo vise, na 3-5mb?
Probao sam dosta tih aplikacija i ni jedna mi se ne svidja. Ja to radim ovako: u browseru otvorim stranicu youtube to mp3, u youtube aplikaciji iskopiram url, paste u browseru i eto ti mp3 za pola minuta u normalnoj velicini.

Nisam se toga setio, lepo radi tako, ista pesma sa 16mb je izasla 3.3mb. Dok ne naidje neka bolja apk, radicemo ovako. Hvala!

Šta joj je falilo?
Kakva je u odnosu na chomp ili textru ako si koristio?
uploadfromtaptalk1436779197269.png
ovo, često koristim onu opciju da podesim vreme kada da se poruka pošalje, a ovim mi je to na dohvat ruke, ne moram u menije...
naravno, može da se isključi.
nisam našao ništa što može textra, a ne može yaata, štaviše... koristim je već neko vreme i ok mi je.

Poslednja izmena:
Ima li neke aplikacije koja ce danju osvetliti displej a nocu zatamniti za nas bez automatskog podesavanja svetline??

I smem li obrisati Lenovo Security od nema neke koristi a primetio sam da usporava malo telefon??

Poslednja izmena:
Tasker.

Hajde da mi neko pomogne da podesim solid explorer i lan konekciju. Uvek dobijam authentication error. Pokusavao sam i kao guest i sa sifrom i od sifri stavljao prazno i workgroup sifru, ali nista ne pomaze. Gasio sam firewall na kompu, shareovao razne foldere, pokusavao na drugi komp i na prvi sa drugog telefona... Nista ne pomaze. nece pa nece.

TV se ladno poveze na komp i mogu da pustam sve sto je shareovano.

Ovako radim,
1. + new cloud
2. lan/smb
3. selektujem svoj komp (koji se pronadje bez problema)
4. un i pass ili guest
5. ukucam un bez pass jer istog i nema
6. potvrdim (port ostane 445 ako ima neke veze i path bude prazan)
7. connect i odmah posle greska.

Ja sam imao slican problem sa FolderSync, na kraju izgleda da za username i sifru treba da se napise admin, iako nije postavljeno nista na racunaru. Pokusaj to, drugo nema sta.

Hajde da mi neko pomogne da podesim solid explorer i lan konekciju. Uvek dobijam authentication error. Pokusavao sam i kao guest i sa sifrom i od sifri stavljao prazno i workgroup sifru, ali nista ne pomaze. Gasio sam firewall na kompu, shareovao razne foldere, pokusavao na drugi komp i na prvi sa drugog telefona... Nista ne pomaze. nece pa nece.

TV se ladno poveze na komp i mogu da pustam sve sto je shareovano.

Ovako radim,
1. + new cloud
2. lan/smb
3. selektujem svoj komp (koji se pronadje bez problema)
4. un i pass ili guest
5. ukucam un bez pass jer istog i nema
6. potvrdim (port ostane 445 ako ima neke veze i path bude prazan)
7. connect i odmah posle greska.
Mnogo ti je lakše da staviš pass ma win (možeš i isključiti da ti ne traži po paljenju kompjutera) i onda samo unesem username i password u file manager u telefonu za taj kompjuter i nemaš šta da deliš. Vidiš sve što je u tom kompjuteru.

Ja tako radim sa ES file Explorerom i nema problema par godina.

Youtube downloader? Potraži na XDA.

Probao sam dosta tih aplikacija i ni jedna mi se ne svidja. Ja to radim ovako: u browseru otvorim stranicu youtube to mp3, u youtube aplikaciji iskopiram url, paste u browseru i eto ti mp3 za pola minuta u normalnoj velicini.

Nemas onu stelicu gore?

38d3236dd8281018c78e6333233fa0c0.jpg

OGyoutube. preterano najbolji. skida sve zivo. i 4k a neverovatno jednostavan. kao zvanicna yt sa svim sto treba.

Vrh Dno