Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ok, uspeo sam da se prikacim na komp tako sto sam uneo sifru. Prosto mi je neverovatno da odsustvo sifre pravi problem.
Kao guest ne mogu da prikacim nikako, cak i ako ukljucim guest acc.
admin prazno, admin admin i slicne kombinacije ne rade.

Takodje, mogu da vidim samo shareovane foldere, a ne sve na kompu. Ovo, nije bas toliki problem jer mogu lako da share, ali ako stvarno moze bez toga, to bi bilo odlicno. Jos bi bilo sjajno kada bih mogao da to radim bez sifre na kompu jer mi ista ne treba. Voleo bih da prodjem bez podesavanja da imam sifru, iskljucujem kucanje iste za paljenje kompa.

Ako si uradio sve kao što sam ti rekao trebalo bi da vidiš sve, pa čak i hidden fajlove. Ja radim preko ES file Explorera pa ne znam da li je do tvom file managera

A šifru podesiš za čas jednom i isključiš i više nemaš brige. Ako si rezervisao IP za taj komp samo zapamtio šifru i naziv kompjutera u telefonu i posle samo pristupaš jednim klikom celom računaru.

Poslednja izmena:
Definitivno je do solid explorera. u ES radi malo bolje. I dalje ne mogu da vidim ceo komp bas, ali funkcionise normalno sa podeljenim folderima.

Na trenutak mi je i u solid proradilo kao guest, ali onda je ukljucen drugi komp u kuci i sada mi nije dozvoljen pristup folderima iako mogu da pridjem kompu i vidim folder.

Naci cu dedicated app za to jer mi treba samo za stream muzike i filmova na tv sto retko koristim pa nije nimalo bitno da ide kroz solid.

Koja je najbolja aplikacija za vodjenje troškova, a da mogu dvoje da unose podatke? Može i da se placa

Dajte predlog za neku jednostavnu i free aplikaciju-podsetnik, po uzoru na one na Nokijama serije 40?

Znači, da izaberem datum, vreme i šta da piše, a da tog datuma i u toliko sati telefon zazvoni i da mi na ekranu prikaže kratku poruku.

Ništa osim toga nije potrebno, naročito ne veza sa Google nalogom, cloud i slične novotarije :D

Ima li neko problema sa textrom?Nestaje mi tekst,plusić I strelica za slanje ako napravim pauzu u pisanju.

Dajte predlog za neku jednostavnu i free aplikaciju-podsetnik, po uzoru na one na Nokijama serije 40?

Znači, da izaberem datum, vreme i šta da piše, a da tog datuma i u toliko sati telefon zazvoni i da mi na ekranu prikaže kratku poruku.

Ništa osim toga nije potrebno, naročito ne veza sa Google nalogom, cloud i slične novotarije :D
Mislim da sve to mozes u stock kalendaru da odradis.

Koja aplikacija pusta youtube u pozadini?

Do sada sam koristio Viral i radio je. Sada sam na 5.0.1 i on ne radi uopste (stara verzija apk koju sam do sada koristio). Dakle ništa ne idem u aplikaciji, kao da snimci ne postoje.

Čujem za Ogyoutube, skinem narodnu verziju sa mobilism sajta ali ona ne može da se instalira.

Koja aplikacija pusta youtube u pozadini?

Do sada sam koristio Viral i radio je. Sada sam na 5.0.1 i on ne radi uopste (stara verzija apk koju sam do sada koristio). Dakle ništa ne idem u aplikaciji, kao da snimci ne postoje.

Čujem za Ogyoutube, skinem narodnu verziju sa mobilism sajta ali ona ne može da se instalira.

Meni i official app radi u pozadini. Doduše, dosta fajlova nije htelo, smao neke /i to provalim tako što ugasim app, a on mi kaže da ne može background play, a ja nisam to ni hteo :D

Login ce uskoro da se popravi. A valjda radi preko xposed. I meni je to jedina app i odlicna je.

Definitivno je do solid explorera. u ES radi malo bolje. I dalje ne mogu da vidim ceo komp bas, ali funkcionise normalno sa podeljenim folderima.

Na trenutak mi je i u solid proradilo kao guest, ali onda je ukljucen drugi komp u kuci i sada mi nije dozvoljen pristup folderima iako mogu da pridjem kompu i vidim folder.

Naci cu dedicated app za to jer mi treba samo za stream muzike i filmova na tv sto retko koristim pa nije nimalo bitno da ide kroz solid.
Izbacili 2.0.7 i koliko vidim dosta skoro sve izmene se odnose na FTP...

zna li neko neku applikaciju za automatic on/off dual sim a da radi na LG G3 Dual LTE telefonu
Hvala

Kupio sam Solid Explorer i par dana ga koristim... Ljudi, ja ne znam po kojim to kriterijumima kažete da je najbolji???
Prvo kosta 1.77$
Drugo, mora dodatno da se skine ftp server dodatak
Treće nema opciju "extract to", nego samo extract na postojece mesto. Itd... Ako nastavim sa kotiscenjem istog naci cu mu još mana...
Es file Explorer rulez, tačka.

Kupio sam Solid Explorer i par dana ga koristim... Ljudi, ja ne znam po kojim to kriterijumima kažete da je najbolji???
Prvo kosta 1.77$
Drugo, mora dodatno da se skine ftp server dodatak
Treće nema opciju "extract to", nego samo extract na postojece mesto. Itd... Ako nastavim sa kotiscenjem istog naci cu mu još mana...
Es file Explorer rulez, tačka.

Апсолутно се слажем са тобом.

Кад би ЕЅ и слични променили само изглед картица да буде као на Солиду а ла Нортон (Тотал) командер ви би били у праву. Овако, за основне функције (copy, paste) Солид је најпрактичнији.

Pa za osnovne funkcije ništa losije ne radi ni samsungov stock file manager

Pa nemaju svi samsunge sta ce oni sa stockom.

Solid, lijep dizajn, praktican za osnovne funkcije, jednostavan. Sta ce mi fajl manager sa 800 nekih funkcija od kojih 795 samo smeta. Meni se svidja sto su neki dodaci posebno, cak bih voleo da su svi, pa nek instalira ko sta hoce. Ovako ima dobru bazu.

Poslednja izmena od urednika:
Који беше xposed modul за подешавање апликација да буду нон стоп у рам меморији, тј да не испадају из рама?

Кад би ЕЅ и слични променили само изглед картица да буде као на Солиду а ла Нортон (Тотал) командер ви би били у праву. Овако, за основне функције (copy, paste) Солид је најпрактичнији.
Meni je Solid Explorer što se tiče par stvari bolji od Total Commander-a.
Osim raspakivanja arhiva i pokretanja fajlova direkt iz zipa/rara...
Ogromna je razlika u raspakivanju što se tiče gabaritnih fajlova, TC (oduvek) taj posao radi mnogo brže, a meni je počesto potrebna i bitna ta operacija...
Bez obzira na to, Total Commander i Solid Explorer ostaju dva najbolja file managera što se mene tiče.

App settings ako se ne varam
Имам ал не видим опцију за то. Користим га за то да ми пали ауто ротацију у одређеним апликацијама тако да нема потребе да палим само због пар апликација.

Nazad
Vrh Dno