Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja instalirao ChompSMS od istog deva koji pravi textru. Za sada radi, videcemo kasnije. Dobro mi je sto mozes sam da napravis svoju temu. Dosta opcija. Ima i pattern lock.

Update koji je izasao danas, ispravlja taj problem.

Odradio sam update, ali isto mi se desava. Tako da nije sredjeno nista.

Ja onesposobio auto update za textru i još uvek nemam reklama a sve poruke mi šalje normalno.Nadam se da će mi ovo potrajati:)

Pošto koristim ugrađenu app za SMS, voleo bih da mi neko odgovori šta je to bolje kod ovih "externih" SMS appova?

Meni samo jedna stvar nedostaje u ugrađenoj app: da SMSovi ne idu u onim balončićima, nego kao neki običan text, npr ovako:

IME 01, sat/datum:
Text poruke...

meni je textra počela da brljavi, a poklopilo se nekako da je počela taman kada sam je kupio.
nema veze, popraviće jednom.
sad sam prešao na evolve; ima svašta nešto, a posebno mi odgovara to što ima backup na gd. i d.box.

Pošto koristim ugrađenu app za SMS, voleo bih da mi neko odgovori šta je to bolje kod ovih "externih" SMS appova?

Meni samo jedna stvar nedostaje u ugrađenoj app: da SMSovi ne idu u onim balončićima, nego kao neki običan text, npr ovako:

Mozes sa Chomp da napravis temu kako god hoces.

@djilkosh_ns, ti si ranije nesto hvalio ovu evolve, šta je bilo, dosadila ti ili je nešto brljala?

Dosadila mi bila, pa je bila jedna verzija koja je pobrljavila nesto, presao onda bio na neku drugu, ali mogao bih se vratiti. Mada za sad isrpbavam ovaj Chomp :)

^ Ja sam koristio Textra oko mesec dana, ali ljudi su počeli da mi se žale da im ne odgovaram na poruke. Ispostavilo se da poruke nisu ni stizale. Vratio sam se na 8sms.
Ja sam ovaj problem imao pre oko godinu dana na galaxy s2. Od kako imam m8 nemam problema. Piše u apdejtu od danas gde se pominje fix za ovaj problem da se javljao na nekim uređajima. Da li je to problem samo na Samsung ili možda još nekim telefonima?

Meni je textra samo prvog dana pokazivala da mi je istekao free trial i da sad mogu da je koristim i dalje sa reklamama, ali to je stajalao samo prvog dana tako, sutradan se već vratila ona stara, bez tog obaveštenja u dnu, i nemam nikakve reklame. A nemam nikakav adblock instaliran.

Meni je textra samo prvog dana pokazivala da mi je istekao free trial i da sad mogu da je koristim i dalje sa reklamama, ali to je stajalao samo prvog dana tako, sutradan se već vratila ona stara, bez tog obaveštenja u dnu, i nemam nikakve reklame. A nemam nikakav adblock instaliran.
Takođe i meni. Radi bez ikakvih problema i reklama.

Deluje gotivno Chomp SMS, praktično isto izgleda kao Textra, jer je isti i dev. Može više da se prilagođava nego Textra, nema animacije i "slajding" levo desno i to je praktično i jedina razlika. Valjda ne dele i iste bagove :)

Edit: Mora preko VPN da se skida ako ste iz Srbije.

Poslednja izmena:
Ja sam je kupio, prosto 100 din je ništa, sve mi radi kako treba

Ja koristim Chomp već godinu-dve i nisam imao nikakvih problema.

Koristio sam Go SMS, pa prešao na Textra, posle novog roma bio dugo na stock aplikaciji, sad sam ponovo na Go SMS, mnogo su sredili aplikaciju, daleko bolje radi, brdo tema i dobrih funkcija, preporuka

+1

Meni Textra nikad nije zatajila a dosta dugo je koristim. Kad su presli na paid model, uplatio sam pro verziju. Jes' da sve to moze i stock sms, ali ovo mi je lepse a i vec sam se navikao.

Ima li neki Call record da snima razgovor,ali samo kad ja hoću,neću da mi snima automatski,i naravno da je free.
Pretrživao sam,ali svi sniamju automatski.

Ja textru koristim više od godinu dana i sada nmg bez nje. Nijedan jedini bag nisam imao, lepa je i dev je vrlo komunikativan, ima stranica za predlaganje ideja i ona koja dobije dosta glasova bude ubačena u app. Vrlo su dobre ideje i kako ih bude ubacivao biće još bolja app.

Ima li neki Call record da snima razgovor,ali samo kad ja hoću,neću da mi snima automatski,i naravno da je free.
InCall recorder, potraži na google

@magic21 skoro svi rikorderi imaju opciju ili da te za svaki razgovor pitaju da li da snimaju ili posle razgovora da li hoces da sacuvas snimak.

Ako koristis xposed onda imas recorder velicine 50kb, pojavi se taster u caller ekranu dok razgovaras, vrlo elegantno reseno. Radi Ok.

repo.xposed.info/module/uk.co.villainrom.pulser.enablecallrecording

Velicina: 34kb..

Ako nisi vičan tome, instaliraj ovu Skvalex-ovu - vrhunski odrađuje posao, ja je imam godinama.

Telefon nije ROOT i treba mi free,i što jednostavnija.

Nazad
Vrh Dno