Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Имају ли Clean Master и њему сличне апликације неки ефекат на перформансе телефоне?

Sta je sa UberSync i ostalim aplikacijama za sync slika sa FB-a sa kontaktima ? Jel' radi barem neka posle FB-ove promene na site-u ?

Имају ли Clean Master и њему сличне апликације неки ефекат на перформансе телефоне?
Има пошто је тај програм склон безвезним рекламама и обавештењима у стилу прегрева вам се процесор баците га изгорећете и сл. Убаци у Гринифај и пали по потреби.

А брисање непотребног садржаја? Ту свакодневно ненормалне цифре избацује и брише..

CCleaner radi taj posao isto dobro a nema ni priblizno toliko reklama kao CleanMaster.Samo pazi sta klikces.Meni se CleanMaster vise dopada ali je vise program za reklame nego program za ciscenje i odrzavanje telefona tako da sam izabrao CCleaner iako mislim da te aplikacije skoro uopste nisu potrebne na telefonu.

Trebalo bi da UberSync radi sa FB API2

Kako ?

Updated the app to work with Facebook API v2.
***IMPORTANT NOTICE***
The Facebook API v1 was removed on April 30 and the app stopped working.
With the release of the new API, Facebook permanently removed the ability to retrieve the complete friend list, practically breaking this app and other apps like it.
Now you can only sync the friends that also use (or used in the past) this app, making it pretty much pointless.
Sorry, there's no way around this, there's nothing I can do.

Vecina tih clean / performance aplikacija su obicno smece i bloatware. Bezati od njih kao djavo od krsta. Isto vazi i za one CM aplikacije (i njihov launcher).

Za to samo SD Maid.

SD maid i link2sd ostalo đubre zajedno sa ovim antivirusima...

Treba lepo da zabrane i uklone te gluposti sa marketa kao što su jabučari uradili...

Zašto je Link2SD đubre?

Šta ima za wireless konekciju sa PC, kao i za sinhronizaciju nekih foldera? Besplatno po mogućnosti, da radi perfektno. Probao sam neke varijante neuspešno...

Imam ja CCleaner instaliran, palim ga svaki bozic i nikakvih problema nemam. Sam cistim ono sto je viska.

Sta je sa UberSync i ostalim aplikacijama za sync slika sa FB-a sa kontaktima ? Jel' radi barem neka posle FB-ove promene na site-u ?
Crkli svi, da bog da goreli u paklu!

Umalo da flesujem ruter, rom i sve.

Radilo lepo i sad kad sam hteo nove brojeve da spojim, kad ono ne radi. Dok nisam pročitao za API 2...

Neka lagana app za promenu fonta. Rutovan mi je fon, može i ako je plaćena.

Pišu ljudi po gp da sync.me radi.

Crkli svi, da bog da goreli u paklu!

Umalo da flesujem ruter, rom i sve.

Radilo lepo i sad kad sam hteo nove brojeve da spojim, kad ono ne radi. Dok nisam pročitao za API 2...
Sta sad sync kontakta moze samo sa official FB app?

Neka dobra aplikacija za vesti u Srbiji, ali da sadrži više izvora...šta koristite?

Nazad
Vrh Dno