Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Bez razloga.. Dunulo im tako ? Ja koristim 4god isti mail i da kucnem u drvo jos ga nisu ugasili...

Za svaki account razlog glasi - pročitajte terms da vidite gde ste pogrešili. :trust:
To sve rade botovi i aktivacije i deaktivacije, tek kada platiš Apps dobiješ da pričaš sa nekim.

Zato sada polako prelazim na outlook, i to ću da im platim, da dobijem i full office.
Douche bag google.

Ja prvi put čitam da su ljudima bez razloga deaktivirani google accounti.
I to četiri komada u istom mesecu?
Ovako na brzinu ne nalazim sličnih iskustava ni na netu.
A bilo da je to neka nova politika gugla ili da to rade od i od ranije mora biti i dosta drugih korisnika sa takvim iskustvom (sa obzirom na brojnost gmail naloga/korisnika).

Za svaki account razlog glasi - pročitajte terms da vidite gde ste pogrešili. :trust:
To sve rade botovi i aktivacije i deaktivacije, tek kada platiš Apps dobiješ da pričaš sa nekim.

Zato sada polako prelazim na outlook, i to ću da im platim, da dobijem i full office.
Douche bag google.

Daj, nemoj zezati, pa to je veoma ozbiljna stvar! Koji su bili razlozi za deaktivaciju?

Mislim da ne moras da budes logovan na g+ da bi radila sinhronizacija slika..

Da, sada su uveli da se Google Photos prikazuje kao posebna stvaka u meniju na Drive, sinhronizuje se i sa računarom u poseban folder.
------------
Treba mi neka aplikacija za snimanje ekrana na lollipopu. Probao sam az screen recorder, ali preskače frejmove.

Poslednja izmena:
Može brza preporuka za neki app koji skida video sa youtuba i smešta na fon? Sve što sam našao pretragom playa mi sumnjivo, a mislim da su ovde pominjani neki. Ili ne mora da skida nego da kešira dok sam na wifi?

Hvala :)

Tinytube, naravno da neces nista slicno naci na PS.

Ko zna šta je radio sa nalozima, najlakše je reći douchebag Google.
Još je lakše reći "ko zna šta je radio sa nalozima".
Nisam ja to ovde napisao očekujući nečiju patetiku, ili pomoć, tako da nema potrebe za takvim komentarima.

Poslednja izmena:
@Tetsuo
Jesi dobijao neka upozorenja, najave, štagod čime bi ti najavili šta će se dogoditi? Nisam imao predstavu da rade takve stvari.
Ja imam dva lična naloga, ali u porodici imamo još 3 - zbog Androida. Od kuće, svi pristupamo sa iste IP adrese, šta ga znam...

Može brza preporuka za neki app koji skida video sa youtuba i smešta na fon? Sve što sam našao pretragom playa mi sumnjivo, a mislim da su ovde pominjani neki. Ili ne mora da skida nego da kešira dok sam na wifi?

Hvala :)
Videoder. Nema na playstore-u.

Zamolis ih lepo i vratice ti sva 4 mail...onda skines sve sto ti je vazno i goodbye google.
Izmisli da ces nakon toga razmisliti o povecanju prostora na google drive-u i da vidis kako vracaju. Naravno, ako uopste uspes da stupis u kontakt s nekim.

Poslednja izmena:
@Tetsuo
Jesi dobijao neka upozorenja, najave, štagod čime bi ti najavili šta će se dogoditi? Nisam imao predstavu da rade takve stvari.
Ja imam dva lična naloga, ali u porodici imamo još 3 - zbog Androida. Od kuće, svi pristupamo sa iste IP adrese, šta ga znam...
Naravno da ne.
Samo sam jednog dana izlogovan iz svega.
Sada čekam da se botovi dogovore, pa da mi jave šta su odlučili povodom druge žalbe.
Cimao sam lika iz Google koji account manager moje firme, ali ne može pomoći, ili neće, tako da sam prepušten sam sebi.
Ova 2 koja sam i koristio svakodnevno su imali 2 step, tako da je verovatnoća da su hakovani mala.

a Copy i Box? na copy se do skoro dobijalo dodatnih 5gb ako jos neko preko tvoje pozivnice instalira. sad valjda nema toga,ostaje se na 15gb.

Poslednja izmena:
Cloud mail.ru je svojevremeno davao 1 terabajt za dž, sada je mislim 100 GB...
Vredi se iscimati jer je aplikacija za desktop/mobilni dobra :)

2e8fab786bebd18b76801cbf7c496ad9.jpg

@Tetsuo
Pa sta su naveli kao razloge brisanja ? Ne verujem da tek tako mogu da ugase akaunt.
Cak sta vise,neko je ovde na forumu uspeo da vrati akaunt iako su mu ga blokirali zbog one pogresne verifikacije i muljana sa usa plajstorom.

Ma preprodavao aplikacije na nekoliko account-a, čista piraterija. [emoji12]

Inače čudno mi je da nema neki support da baš pričaš preko poziva kao ja npr za Play Store što sam pričao.

Na mail.ru ja juce napravio account i dobio 25gb. Izgleda da su smanjili skroz.

@stevan10 i ja sam baš to video i na play storu u app pise 25GB hteo sam da pitam da nije neka greska...Jel koristi neko OneDrive ?

Koristim ja OneDrive, sta te interesuje?

Interesuje me da li je bolji od drugih koliko mozes da sakupis prostora itd. Ozbiljno razmisljam da predjem samo na 1 app posto sad trenutno imam drive i dropbox i neki samsung...Ne mogu vise da se patim sa svim.Drive mi ne odgovara jer je usko povezan sa google+ a ti apsolutno ne koristim.

Ne znam da li je bolji od drugih koristim samo njega i Drive. OneDrive daje 15gb odmah, a ako aktiviras opciju Camera Roll Bonus (automatski backup slika, odmah posle slikanja) dobijas jos 15gb.

Imaju i referral bonus:

For each friend who signs into OneDrive as a new customer, both you and your friend will receive an extra 0.5 GB of free storage (max 5 GB)

OneDrive daje mnogo vise od Gugla i imaju bolju podrsku. Moze da se dogura do 45 GB.
Imas trenutno uz bing redeem(moras da prebacis na US i udjes preko VPN-a, jer iz Srbije ne radi) jos 100 GB besplatnog prostora na godinu dana.

"Šta će se dogoditi sa mojim podacima ako otkažem pretplatu ili ako moj bonus za skladište istekne, a ja sam prekoračio/la ograničenje za besplatno skladište od 15 GB?
Ako otkažete pretplatu ili ako istekne vaš bonus za besplatno skladište, i dalje ćete moći da pristupite svojim podacima. Moći ćete da prikažete, delite i preuzmete datoteke iz usluge OneDrive, ali nećete moći da otpremate datoteke dok ne kupite dodatni ili oslobodite postojeći prostor za skladištenje."

Najbolje od svega sto je apl. za android odlicna, dok apl. od google drive-a dosta "baguje" na slabijim uredjajima.

Morate malo da pratite stanje, narocito ako jos uvek nemate resen cloud, dosta nas je pokupilo mail.ru naloge dok su bili po 1TB, a OneDrive je pre mesec-dva imao promociju sa 100GB bonusa.
I ja preporucujem OneDrive, bukvalno je neprimetan, nikad ne kresuje, ima dovoljno opcija za backup.

Poslednja izmena:
Adaway?

Vrh Dno