Cerberus, android lost, wheres my droid
Ne možeš aplikacijom da ga zaštitiš od krađe![]()
Ma nema nista od toga, barem ne jos uvek.
Ima 'leba, to su prilicno korisne aplikacije. Instaliras ih u /system i aplikacija ce da prezivi i factory reset telefona.
Realno, ako izgubis telefon i neko ga nadje/ukrade/sta god, velika je verovatnoca da ce ta osoba odraditi samo factory reset. Tvoja aplikacija prezivi factory reset i ti i dalje imas kontrolu nad telefonom.
Ja imam i cerberus i androidlost instalirane.
Plus, jako korisna stvar sto mozes da ih kontrolises i preko neta, a i preko SMS komandi(naravno nece da iskoci SMS poruka, procitace je app prvo i sakriti)
Avast anti theft-best. ako platite nešto evrića za premium(ne može se zaobići) možete da aktivirate opciju kad telefon napusti određeni opseg aktivira zadate komande(alarm, lociranje, slanje svega i svačega). npr. u klubu vam maznu fon, i krenu sa njim. 200m od kluba telefon pali gps i šalje poziciju na vaš drugi telefon a ujedno i na avast portal. gps ikonica se ne vidi kao ni data a avast ga sam pali. lopov neće ni znati šta ga snašlo kad mu se pojavite na vratima sa par ortaka.
Reset može svakako preživeti jer postaje aplikacija koja kao da dolazi sa novim telefonom. Jedino što se veže za IMEI a čuo sam od jednog pandura da pravi hakeri menjaju čak i IMEI telefona a to je već van svih parametara.
99% ljudi će resetovati telefon i misliti da je rešilo sve a vi ćete doći do svog telefona.
Bratancu sam instalirao free verziju. Dete 9 godina. za svaki slučaj...
Potvrdjujem ovu pricu, stvarno korisna aplikacija koja ima dosta opcija, npr. kad se izvuce kartica odmah zakljucava telefon i pali alarm. *** nije icloud, ali bolje ista nego nista :-DAvast anti theft-best. ako platite nešto evrića za premium(ne može se zaobići) možete da aktivirate opciju kad telefon napusti određeni opseg aktivira zadate komande(alarm, lociranje, slanje svega i svačega). npr. u klubu vam maznu fon, i krenu sa njim. 200m od kluba telefon pali gps i šalje poziciju na vaš drugi telefon a ujedno i na avast portal. gps ikonica se ne vidi kao ni data a avast ga sam pali. lopov neće ni znati šta ga snašlo kad mu se pojavite na vratima sa par ortaka.
Reset može svakako preživeti jer postaje aplikacija koja kao da dolazi sa novim telefonom. Jedino što se veže za IMEI a čuo sam od jednog pandura da pravi hakeri menjaju čak i IMEI telefona a to je već van svih parametara.
99% ljudi će resetovati telefon i misliti da je rešilo sve a vi ćete doći do svog telefona.
Bratancu sam instalirao free verziju. Dete 9 godina. za svaki slučaj...
Ja sam namestio da cim se ubaci sim kartica koja nije moja, aplikacija salje br te kartice na moj drugi broj.
Tako da, ako neko ubaci postpaid karticu, trebalo bi da moze lako da se sazna vlasnik iste.
Androidlost, ne avast.uzeo sam Avast i nije koji evro nego 14 $ na 1 godina ,
Kako si to namestio?
Zbog radi čega kupujete avast za telefone ? ja imam cerberus i nije los mada ne mislim da će da mi spase telefon ako ga neko ukrade. Ubacio sam ga da ako ga ukradi barem mogu da obrišem slike poruke itd.
dosta bolji avast. više opcija. jednostavno, napredniji. nešto mi je posebno smetalo kod cerberusa ali sad ne mogu da se setim.
@defcoon221 - za to što pitaš nisi morao kupovati premium. to ima i free verzija
Aha, matora je poslednja verzija supertubea (februar 2014), a google stalno čačka po youtube-u i menja mu način funkcionisanja, rekao bih da je to u pitanju.Supertube je odlican, samo primecujem u poslednje vreme dosta klipova nece da pusti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari