Alarmpad može da postavlja alarme u skladu sa kalendar.Hvala ali nije to. Potrebno mi je da kada npr. unos u kalendaru za cetvrtak bude "Ambulanta" da mi alarm tog dana zvoni u 06:30h, da ne moram rucno da ga namestam. Onda drugim danima u zavisnosti od sadrzaja unosa u kalendaru da se alarm menja po predefinisanim parametrima.
Ne znam da li Tasker moze da cita sadrzaj kalendara i da podesava alarm u clock aplikaciji? To bi bilo ono najjednostavnije IF...THEN. A da, kad sam kod toga probao sam i IFTT (sada samo IF) aplikaciju ali imam problema sa logovanjem na gugl nalog preko nje pa ne mogu da vidim da li ona moza da mi zavrsi to sto zelim.
Nemoj probati ništa sta ima u nazivu GO prefiks.Probaj Go SMS Pro. Može da ne pokazuje ništa u status baru, s tim da isključi zvučna i svetlosna obaveštenja, ali izbaci popup prozorčić, pa pri svakom otključavanju telefona vidiš ako imaš poruku.
To je to, hvala, odlična aplikacija.Alarmpad može da postavlja alarme u skladu sa kalendar.
To kad se desi automatski leti sa telefona, bas skandalozan bagОпасна ствар почела је да ми се појављује на Виберу и то сам приметио на два различита уређаја. Пошаљем линк нпр веб станицу и у конверзацији се појави засенчена порука/линк (оно као да је нестало нета) а у ствари је отишло неком потпуно другом контакту и то првом до у листи комуникације. Неколико пута ми се данас десило (доста сам слао линкова другарима који хоће да купе кинеске телефоне). Прилично опасна ствар, може бити добро компромитујуће. Није ми се десило у директном куцању порука. Можда тако и не може, када сам баш у конверзацији. Нисам слао слике тако да не знам за ту ситуацију...
Опасна ствар почела је да ми се појављује на Виберу и то сам приметио на два различита уређаја. Пошаљем линк нпр веб станицу и у конверзацији се појави засенчена порука/линк (оно као да је нестало нета) а у ствари је отишло неком потпуно другом контакту и то првом до у листи комуникације. Неколико пута ми се данас десило (доста сам слао линкова другарима који хоће да купе кинеске телефоне). Прилично опасна ствар, може бити добро компромитујуће. Није ми се десило у директном куцању порука. Можда тако и не може, када сам баш у конверзацији. Нисам слао слике тако да не знам за ту ситуацију...
Možda nije bug nego toliku razmak.WPS office izgleda ima bag kod editovanja texta (word i memo).
Dobio sam spisak pitanja mailom koja su napisana lose, u smislu da pre novog pitanja nisu stiskali enter nego space. Ja hocu da editujem to tako da mi svako novo pitanje bude u novom redu.
Kad probam to u wps-u da uradim, vim stisnem enter on se ponasa kao da sam ga stiskao dva puta. Tako da izmedju svakog pitanja imam prwzan red. Sva podesavanja sam probao i nista ne pomaze. Ide na zivce nenormalno!
Jel ima jos neko taj problem?
I koji drugi text editor/viewer predlazete?
Microsoftov office sam hteo da probam ali trazi registraciju.
Možda je pasus u dokumentu podešen da dodaje određenu količinu tipografskih tačaka ispod. Isto bi ti se događalo i u pravom Word-u.Ako to nije bag onda je retardirano. Pisati u svakom frugom redu...
Na Ms officu me nervira sto moram da se registrujem.
Možda je pasus u dokumentu podešen da dodaje određenu količinu tipografskih tačaka ispod. Isto bi ti se događalo i u pravom Word-u.
nisam ja, vajber je, i slikao kompromitujuce slike, i poslao ih na pogresnu adresu! Tako mi M7-ce :dJoriq lisice lisice ti maleni zecu [emoji12]
Viber generalno ume da upropasti sve kontakte, tj. izmesa brojeve i kontakte, ili dodeli jednom imenu po 30 brojeva iz imenika - i ko nema backup, u velikom je problemu.
Neznam zasto ali dobijam error kad hoću da updejtujem već postojeći pack tih ikonaMoonshine najbolje besplatne ikonice - https://play.google.com/store/apps/details?id=nexbit.icons.moonshine
v2.0 izašla![]()
Najbolja [emoji106]probaj Smart Keyboard Pro, pa je podesi kako ti odgovara, ima milion i jedno podesavanje layouta. Predikcija moze da se ugasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari