Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A sto drzite to ******? Meni je dovoljan adblock iz lucky patchera. Ucita jednom neku listu i to je to. Nema aplikacija i kojesta, ne trosi ram.

Rade isto ali vec ako imaju instaliran Lucky Patcher, nema potrebe za jos jednim programom.

I ja sam primetio da update AdAwaya traje po 5 minuta.

Lucky Patcher nisam godinama koristio.

Da li ima neke bitne prednosti u odnosu na AdAway?

Koliko znam, svi to ad-blokeri rade po principu host fajla, tako da nije baš da i oni nešto trče u pozadini i jedu RAM.

Nemoj drzati adaway na auto update pa nece raditi 5 minuta, uradi rucno jednom u par dana, traje 15 sekundi.

Da traje dugo jer ceo svet tad nagrne na server. Tj cela tvoja vremenska zona.

ja ga apdejtujem jednom kad ubacim novi rom, i sledeci put tek ako vidim neku reklamu.... Sto je uglavnom nikad

ja ga apdejtujem jednom kad ubacim novi rom, i sledeci put tek ako vidim neku reklamu.... Sto je uglavnom nikad
I ja isto :) sad prvi put čujem da to treba da se update-uje. Nikad reklame nisam video. Ne znam sta se dobija svakodnevnim update-om?!

Svakodnevnim - bas nista. Moze jednom u 2-3 meseca da se azurira baza i to je to.

Ja to updateujem kad padne na pamet. Bilo auto update bilo manuelno vrti ga dosta dugo. Adfree keva :)

Sto se tice Lucky Patchera ima i nas koji volimo posteno i casno da zaradimo ljeb i cijenimo tudji rad i znanje. :)

AdAway radi lepo godinama- sada baš probao update da odardim i trebalo je par sekundi samo ...

Probaj sutra u 9am tačno
Ili 9:05, zaboravio sam

Želim da kada unesem u kalendar određeni događaj da mi se automatski podesi alarm. Pošto imam dosta različitih obaveza i radim po smenama ne ustajem svake nedelje u isto vreme pa sam mislio da automatizujem alarm u zavisnosti od vrste posla, odnosno unosa u kalendaru za tu nedelju. Kako to mogu najjednostavnije uraditi?

^
Probaj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moyou.acplus

Treba mi neka aplikacija koja ce automatski da povezuje tel na otkljucanu wifi mrezu kad god je nadje(naravno kada je wifi ukljucen),posto me mrzi da svaki put gledam u listi da li je nasao neku otkljucanu mrezu ili nije (posto se automatski povezuje samo na sacuvane mreze)....I jos nesto, treba mi predlog za neku alternativnu youtube aplikaciju koja ima mogucnost rada u pozadini....Ako je bitno za oba pitanja, 5.0.2 je android, rutovan... :)

Poslednja izmena:
^xposed ako imaš YouTube background play.

^
Probaj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moyou.acplus

Treba mi neka aplikacija koja ce automatski da povezuje tel na otkljucanu wifi mrezu kad god je nadje(naravno kada je wifi ukljucen),posto me mrzi da svaki put gledam u listi da li je nasao neku otkljucanu mrezu ili nije (posto se automatski povezuje samo na sacuvane mreze)....I jos nesto, treba mi predlog za neku alternativnu youtube aplikaciju koja ima mogucnost rada u pozadini....Ako je bitno za oba pitanja, 5.0.2 je android, rutovan... :)
Zar ovo ne postoji u androidu? Meni je to telefon radio sam od sebe i mnogo mi je išlo na živce.
To je baš bezbednosni propust.

Moze li se i kako u Weather Timeline aplikaciji podesiti da prva lokacija bude automatski detektovana? Ne mogu nikako iskopati postoji li opcija da gps detektuje lokaciju.

Ovo sam već pitao dobio odgovor ali problem je sledeći:
kako da poruke ne stizu u status bar da se ne vidi deo poruke a da pritom ostane neka bilo kakva zvučna i svetlosna signalizacija.
Dobio sam odgovor da zadrzim duze na poruku i na info odem i blokiram ali onda ne znam da li je došla poruka dok ne odem u poruke pa vidim da imam
nepročitane poruke. Koristim messenger kao primarnu app za poruke

Hvala ali nije to. Potrebno mi je da kada npr. unos u kalendaru za cetvrtak bude "Ambulanta" da mi alarm tog dana zvoni u 06:30h, da ne moram rucno da ga namestam. Onda drugim danima u zavisnosti od sadrzaja unosa u kalendaru da se alarm menja po predefinisanim parametrima.
Ne znam da li Tasker moze da cita sadrzaj kalendara i da podesava alarm u clock aplikaciji? To bi bilo ono najjednostavnije IF...THEN. A da, kad sam kod toga probao sam i IFTT (sada samo IF) aplikaciju ali imam problema sa logovanjem na gugl nalog preko nje pa ne mogu da vidim da li ona moza da mi zavrsi to sto zelim.

Ovo sam već pitao dobio odgovor ali problem je sledeći:
kako da poruke ne stizu u status bar da se ne vidi deo poruke a da pritom ostane neka bilo kakva zvučna i svetlosna signalizacija.
Dobio sam odgovor da zadrzim duze na poruku i na info odem i blokiram ali onda ne znam da li je došla poruka dok ne odem u poruke pa vidim da imam
nepročitane poruke. Koristim messenger kao primarnu app za poruke

Probaj Go SMS Pro. Može da ne pokazuje ništa u status baru, s tim da isključi zvučna i svetlosna obaveštenja, ali izbaci popup prozorčić, pa pri svakom otključavanju telefona vidiš ako imaš poruku.

Ja na 4.4.3 - radi.

Vrh Dno