Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li ti je ovako u aplikaciji?
e32f66e431f49b4a6d6464c9e7a4891c.jpg

Ili umesto ova tri polja imaš krug?
Jeste tako je isto.

Ne znam kako vama tako malo rama troši.Kod mene isto kao i na svim ranijim verzijama.
Stavi

http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/facebook/facebook-30-0-0-0-15-android-apk-download/

I nemoj da gazis preko stare nego deinstaliraj prethodnu pa stavi ovu.

Jel može neko da uploaduje Titanium Backup Donation? Ne mogu da nađem na netu, nalazim sve neke downloadere

Tamo mora da se plati :p

Znam da mora, ali autori zaslužuju svaki evro za onaj program.

Zdravo društvo,

Treba mi neki softver za preuzimanje fajlova, koji bi bio aktivan na kompu non stop i koji bi preuzeo fajl, čiji link bi mu poslao sa aplikacije, i snimio ga na komp.

Ovo već postižem sa torentima, a sad bi hteo i sa klasičnim fajlovima.

Pozdrav i hvala.

Zdravo društvo,

Treba mi neki softver za preuzimanje fajlova, koji bi bio aktivan na kompu non stop i koji bi preuzeo fajl, čiji link bi mu poslao sa aplikacije, i snimio ga na komp.

Ovo već postižem sa torentima, a sad bi hteo i sa klasičnim fajlovima.

Pozdrav i hvala.
Pushbullet?

*** dajte 500 din za jbni program, vredi a stvarno je malo para.

Nisam punoletan, a da tati i mami tražim da mi daju karticu i pare za to. Ne bih rekao

Sigurno imaš druga koji ima karticu.

Ne radi mi on baš ono što ja hoću. Moram za svaki link da ustanem do kompa i da ga otvorim u brauzeru da bi ga skinuo. Meni treba da se fajl preuzme automatski kada pošaljem link bez ikakve intervencije na računaru.

U svakom slučaju, hvala ti na predlogu. [emoji3]

Možeš teamviewer da koristiš ako te mrzi da ustaješ :D

Jel probao neko kako radi whatsapp calls? (omogucena mi je ta funkcija jos samo da nahvatam nekog da probam)

Pa moras da pozoves nekoga u odredjenom vremenu(kada je invajt open) da bi i njemu otkljucao tu opciju :)

Kako si ti otkljucao poziv funkciju u wa,na tu foru ili neku drugu ?

Treba mi preporuka za app za beleške ali da mogu da ih zaključam šifrom da se ne vidi sadržaj bez unosa te šifre.

-Postoji li aplikacija kojom mogu da zakljucam odredjene slike,odnosno da ih samo ja vidim ?

-Jos jedno pitanje,malo pre rutovah tel(alcatel c7) pa ako moze neka preporuka za korisne aplikacije sa rutom ? Za sada sam skinuo adaway i titanium backup donation,cuo sam za greenify ali ne znam sta je i cemu sluzi ?

-Postoji li aplikacija kojom mogu da zakljucam odredjene slike,odnosno da ih samo ja vidim ? ?
Ako misliš na galeriju onda QuickPic , možeš jednostavno da sakriješ, a možeš i još šifru da opališ na sve to.

Edit: mada ne možeš pojedinačne slike, smo foldere

Poslednja izmena:
Jel vama radi AdAway? Trenutno je instalirana 2.9.2 verzija, downloaduju se sve server liste, uradim reboot i piše mi da je disabled

Mene je nervirao adaway treba mu 5 minuta da skine listu, pa sam instalirao adfree, on to pokupi za 2 sekunde. Svakako je lista ista.

Vrh Dno