fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
http://www.androidpolice.com/2015/0...design-new-code-base-and-tons-of-new-options/
Koja batina ovaj dev.. Svaka mu se dala
Koja batina ovaj dev.. Svaka mu se dala
Potvrđujem, meni do 103mb i ne prelazi 30.0.0.0.14 Ali izgubio mi se onaj krug za pisanje novog statusa što sam dobio kao update material design-a na verziji 28. Tebi?Rekao bih da je Facebook konacno obuzdao aplikaciju sa verzijom 30.0.0.0.14
Verzija 28x mi je tukla do 195mb rama a ova ne prelazi 105mb.
Lično sam testirao poslednji greenify i kada se štiklira opcija za notifikacije, iako staviš aplikaciju na greenify notifikacije stižu lepo. I za status i za poruke, isto i za whatsupp, viber, push news....Ako stavis fb na greenify, nece ti stizati poruke na messengeru dok ga ne otvoris, ili dok ne otvoris fb.
Uhm nemam pojma za taj krug iskreno![]()
Al' za to ti treba donation package?Lično sam testirao poslednji greenify i kada se štiklira opcija za notifikacije, iako staviš aplikaciju na greenify notifikacije stižu lepo. I za status i za poruke, isto i za whatsupp, viber, push news....
Jedino ako ti je facebook sistemska aplikacija pa ti treba donation package kako bi mogao uopšte da je staviš pod greenify. Ako ti nije sistemska facebook onda možeš da je staviš pod greenify i samim tim možeš i da pustiš da ti stižu notifikacije.Al' za to ti treba donation package?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari