Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li mogu napraviti neki problem ako aplikacije koje se placaju skinem sa torenta i instaliram na telefon?

Da li bih skeniranjem sa nekim AV mogao bih da uklonim taj malware?

Instalirao sam Nova Launcher Prime i SD Maid Pro sa torenta.

Kad obrises aplikaciju s kojom je dosao, nestaje i malware, ne upisuje se nigde van okvira same aplikacije.

Pišite im na email,FB i TW,možda se dozovu pameti pa naprave krštenu aplikaciju.

Ocigledno su nesto radili, meni juce uvece nije radila, jutros se pojavilo samo od sebe.

Znam da ovo nije tema za ovo pitanje ali: Da li ima neka aplikacija sto ce menjati backround na PC-u kao npr 500 Firepaper za Android ?

U poslednjih par nedelja mi se telefon gasi jednom-dva puta dnevno.
Instalirao sam CM security i 360safe da vidim da li ce naći neki antivirus ili propust. I oba su mi našla "broad anywhere" problem. Guglanjem sam video da je ovaj problem rešen na android 5.0 ali ne i na KitKatu.
Sad oba programa mi kažu da je pretnja onemogućena sve dok ih imam instalirane pa prvo da li se može ovaj problem nekako drugačije rešiti , nekim patchom ili nekim laganijim programom koji je specijalizovan za ovu pretnju?
Siguran sam da mi je ova pretnja uzrokovala gašenje telefona jer otkako sam ubacio CM telefon se nije ugasio.
Hvala unapred

Da obrises te aplikacije i da pokusas da provalis zbog cega ti se restartuje telefon.

Da sam uspeo da provalim u ove dve nedelje ne bih ni ubacivao ove programe, a bas zato sto hocu da ih obrisem tražim alternativno resenje kako da zaustavim "broad anywhere"?
Zna li neko da mi kaže nešto više o ovom problemu "broad anywhere"? Našao sam malo informacija na internetu.

Kada ukucam na netu broad anywhere izbacuje mi samo stvari vezane za cm cleaner i 360 safe.

Pa da, to sam i ja video guglovanjem, možda je neko naleteo na nešto više

a ja sam 99% siguran da ti se tel NE gasi zbog toga, al ajd...

Ne postoji bolje i u boljoj rezoluciji :)
Ima jedno stotinak fenomenalnih, ostale slike su dobre...

1e0ba58fbfe7facbd759cb2b90f79c7c.jpg

Poslednja izmena:
lg-g3.png

"vladstudio_ladybug_and_chameleon"

Poslednja izmena:
Treba mi preporuka free aplikacije koja ce paliti ekran za svaku notifikaciju. Telefon je Samsung,neki stariji, Android 2+

Vrh Dno