Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja je fora sa ovim Viberom? Naime, ne mogu da saljem ove male stikere. Kad mi posalju vidim ih ali ja kad saljem kockice... Deinstalirao sam i instalirao opet ali nece... Note 4

Loš ti telefon. :p

Kod mene sve radi kako treba, ne znam šta se kod tebe dešava...

Koja je fora sa ovim Viberom? Naime, ne mogu da saljem ove male stikere. Kad mi posalju vidim ih ali ja kad saljem kockice... Deinstalirao sam i instalirao opet ali nece... Note 4

Neki nece da rade, ako imas swiftkey, to je neki bug.

Meni vecina rade

Koji cleaner koristite ili bi ste mi preporucili?

aj dok se ne resi ovo oko jezika :) ,da neko posavetuje za problemcic

drugari pomoc
outlook(Microsoft)aplikacija nema opciju dvosmerne sinhronizacije za kontakte.
kad unesem novi kontakt na telefonu on ga cuva samo na telefonu a ne moze da ga sinhronizuje sa email-om.

jel postoji neka app koja to moze da uradi tj sinhronizuje postojeci outlook email?
(opcije kao sto su sacuvati na cloud itd mi ne trebaju)

Nine
Nije free, odlično sinhronizuje i kontakte i kalendar sa MS Exchange nalogom

Poslednja izmena:
Ako je nekom promaklo, MTK Engineering Mode, a može i da se uđe u meni kucajući *#*#3646633#*#*
Ono šta je tu meni najzanimljivije u ovom trenutku je opcija za pojačavanje glasnoće u slušalicama. Inače, ima dosta opcija za ekstra podešavanja.
Ne treba vam root, tako da je ovo odlična stvar za svakog ko ima novi fon, a za koji još nema adekvatan root, kao za moj Lenovo S660, a želi da izvuče kakav takav maksimum iz mašine.

Screenshot_2015-01-16-23-04-37.png Screenshot_2015-01-16-22-51-43.png Screenshot_2015-01-16-22-55-27.png Screenshot_2015-01-16-22-51-59.png Screenshot_2015-01-16-22-56-25.png

Poslednja izmena:
Meni treba ako ima ćirilica za SwiftKey. Kupio sam neke teme tako da ostajem na običnoj verziji.

Шта фали гугловој тастатури??

Srpska latinica, npr.

Зар не постоји хрватски као језик??

Ја поред гуглове нисам нашао неку да ваља а да има ћирилицу.

Android L keyboard sa xda je super, a i KiiKeyboard nije loša za ćirilicu.

Ја поред гуглове нисам нашао неку да ваља а да има ћирилицу.
Јеси је пробао?
https://play.google.com/store/apps/...д+про&pcampaignid=APPU_RkS6VO6VCIf8ygPThICQCQ
32893fb5e114875fc30d95158c5bbcf0.jpg

Ajде да се исправим :) Тј да преформулишем мисао!
Нашао сам неколико, али ми ниједна понудила оно што већ нисам имао са гугловом. Mоже тако? :D

Ма ја ни не тражим, него је дечко горе питао да ли има ћирилица за swiftKey па сам га ја питао шта фали гугловој.
А онда је неко написао да фали латиница, итд итд[emoji2]

Meni ne smeta ogoljena, koristim tu hrvatsku, ali posto koristim predikciju kad kucam, moram najpre da "naucim" telefon ekavici + srpskim recima koje nedostaju. Dosta posla, plus sto se stalno pojavljuju jekavske varijante, a ponekad cak i ostavim hrvatske reci, kad me mrzi da ispravljam.

Гугл зна боље од нас колико писама имамо[emoji6]

Само једно. :)

Ма где једно видиш да има два или три, шта ви знате.

1. Ма где једно, видиш да има два или три, шта би знате.
2. Ma gde jedno, vidiš da ima dva ili tri, šta vi znate.
3. Ma gde jedno, vidis da ima dva ili tri, sta vi znate.
4. Ma gde 1, vid da ima 2 ili 3, sta vi ?. (Писмо за "четовање" lol)

Jel ima neka aplikacija za nexus 5 da ako detektuje lice ne zakljucava telefon, citam nesto recimo i posle odredjenog vremena se zakljuca.
Na LG G2 sam video da on ima fabricki to.

Naravno nadam se da to ne jede mnogo baterije :D

Nazad
Vrh Dno