Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koristiš li ti subloader?
Ja sam ga probao, ali vidim samo opciju da skine prevod za film koji imam u telefonu.
Kako da skinem prevod za film koji uopšte nemam u telefonu?

Koristiš li ti subloader?
Ja sam ga probao, ali vidim samo opciju da skine prevod za film koji imam u telefonu.
Kako da skinem prevod za film koji uopšte nemam u telefonu?
To je nešto drugo, mislio sam da se raspituješ za uobičajen scenario kada se traži prevod.

Please translate.

Не прави се Енглез као блесав не знаш на шта мислим. Убаци било који наш сајт на латиници у претрагу и google translate ће те питати да ли хоћеш да ти преведе са Хрватског језика. Ко разуме схватиће.

[emoji122]
Хвала ти што су објаснио! Људи не постоји "српска латиница"! То је измишљено писмо! То ти је као да Хрвати пишу ћирилицом, само они неће, воле своје писмо!

[emoji122]
Хвала ти што су објаснио! Људи не постоји "српска латиница"! То је измишљено писмо! То ти је као да Хрвати пишу ћирилицом, само они неће, воле своје писмо!
+1
A mi Srbi smo takav narod da se prilagodjavamo drugima, a ono sto je nase polako zaboravljamo.

Зато што је лакше и брже. Чему ова расправа!? Први пишем ћирилицу, латиницу сам писао само на сваком другом писменом зато што је морало али некад је лакше користити латиницу и то ћелаву (најгори су ми они са ch, sh и сл). Да нема ове предикције на Гугл тастатури и ја бих тако, (ћелавом) латиницом.
Папир наравно увек ћирилица.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421336669988.png
    uploadfromtaptalk1421336669988.png
    365.3 KB · Pregleda: 356
Poslednja izmena:
Udri...

Moja greška,izvinjavam se...

[emoji122]
Neću pretjerati ako kažem da je ovo glupost.

Jedino Spirit FM, meni nedavno kad sam koristio bila bolja V1 iako sad razvija samo V2 pa treba probati obe.

Не прави се Енглез као блесав не знаш на шта мислим. Убаци било који наш сајт на латиници у претрагу и google translate ће те питати да ли хоћеш да ти преведе са Хрватског језика. Ко разуме схватиће.
Najbolje je da Google bude medijator o tome šta je Srpski , a šta Hrvatski jezik.

aj dok se ne resi ovo oko jezika :) ,da neko posavetuje za problemcic

drugari pomoc
outlook(Microsoft)aplikacija nema opciju dvosmerne sinhronizacije za kontakte.
kad unesem novi kontakt na telefonu on ga cuva samo na telefonu a ne moze da ga sinhronizuje sa email-om.

jel postoji neka app koja to moze da uradi tj sinhronizuje postojeci outlook email?
(opcije kao sto su sacuvati na cloud itd mi ne trebaju)

Naleteh malopre na aplikaciju sa popcorntime.io, a do sad sam koristio sa popcorn-time.se. Prvo sam mislio da je ova prva fake, ali oni na face imaju vise lajkova na stranici, i app stvarno radi. Pa se zbunih. Koja je stranica u stvari original?

Da li nekome radi ona editovana yt aplikacija sa XDA koja bi trebalo da omogući background play? Meni neće da instalira na ASUS hd7. Rootovan je i obrisan sistemski YT.

Koja je fora sa ovim Viberom? Naime, ne mogu da saljem ove male stikere. Kad mi posalju vidim ih ali ja kad saljem kockice... Deinstalirao sam i instalirao opet ali nece... Note 4

Vrh Dno