Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jeste,ali da ga nadjem i izvucem jer je negde ocigledno ostao...
Android je 4.2.1...
Opet se ne razumemo?

Trenutni wallpaper možeš izvući, onaj koji je ranije korišten pa zamenjen drugim više nije u sistemu.

Njega dakle ne možeš naći u sistemu ali možeš na druge već spomenute načine doći do njega.

pa to je vec nesto,znaci nije vise u sistemu...
hvala svima na pomoci....

danas sam naucio nesto jako korisno! :d

pa ebemu,ako jedna slika napravi haos..sta je sa potencijalnim sumljivim fajlovima,koje ne vidimo:)

RunTastic Pro džabaka :)

But how? Well, download the regular version of the Runtastic app (you can find the link below), then go to "Settings" (by tapping the upper right menu), swipe all the way down to the "More" section, and tap on "Runtastic".
You'll get in yet another menu, where you need to find the "Enter Promotion Code" option. Tap on it and enter "FREE-UBTP-XPTP" (warning: it's case sensitive).
Voila, you're ready! Now just restart the app and you'll have all the features that Runtastic Pro comes with. Yet another reason to start exercising!

Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android

Jel moguće spajanje više slika iz snapseed, ili moram da imam dodatnu aplikaciju i za to. [emoji19]

@Danilo Pantelić

Hvala za Runtastic :D

Ako obrišem nekad app iz telefona, pa je instaliram ponovo, ostaje Pro verzija?

E to nisam siguran - trebalo bi da ostaje :)
Kada se skida sa amazon app store-a ostaje, a za ovaj promo kod nisam siguran ...

Google Voice razbija kako radi na LG G2(verujem da svuda radi isto :) )!!! Nego na LG G2 imam Voice Mate app koji se koristi za zvanje i slanje SMS-ova, u njemu nema srpski jezik(samo Enlish US i UK) i jadno radi u mom slucaju takav. Da li mogu i na koji nacin da koristim Google Voice za zvanje i slanje SMS-ova na LG G2 telefonu?

skinuo sam swiftkey, nije losa tastatura. i pokusao sam da nateram sebe da ostavim predikciju ukljucenu, pustio sam je da uci sa fb, gmail i svega ostalog ali je smorila jer me ispravlja i kada ja ne pogresim. onda jos sporije kucam jer onda ja moram da ispravljam tastaturu iako sam u pocetku dobro napisao to sto sam hteo. iskljucio sam predikciju ali me nervira ovaj dodatni red sa predlozima koji mi zauzima ekran bespotrebno. je l moze to da se iskljuci? ili da probam neku drugu tastaturu koja je konforna za kucanje.. ali vidim da svi forsiraju predikciju koja ocajno radi, bar kod mene nikako da pohvata sve moje reci. dakle treba mi nesto bez predikcije, bez ovih predloga na vrhu tastature i sl. samo obicno kucanje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421162336798.png
    uploadfromtaptalk1421162336798.png
    274.6 KB · Pregleda: 316
^ Smart keyboard pro tastatura. Mozes da podesavas i velicinu same tastature

Pa Google tastatura... Ali podesi lepo SwiftKey i neće raditi to što ti smeta. U opcijama stavi da space ubacuje space a ne predviđenu reč. Onda dok kucaš kad vidiš da je ponudio reč koju si hteo klikni na nju, a ako je još uvek nema u rečniku otkucaj sam tu reč i normalno stisni space da kucaš dalje (teoretski bi trebalo da je zapamti tad ali to ne radi baš uvek).

Probacu sada tako da podesim swiftkey pa cu videti kako ce ici. Valjda ce jednom nauciti. A Google tastatura moze sa se skine sa store ili mora nesto da se budzi?
edit: sada sam skinuo i smart keyboard pro, i cini mi se ok. mogu da je podesim kako mi odgovara. hvala na savetima.

Poslednja izmena:
Da li se slučajno Google konačno sjetio da ubaci srpsku latinicu na svoju tastaturu?

skinuo sam swiftkey, nije losa tastatura. i pokusao sam da nateram sebe da ostavim predikciju ukljucenu, pustio sam je da uci sa fb, gmail i svega ostalog ali je smorila jer me ispravlja i kada ja ne pogresim. onda jos sporije kucam jer onda ja moram da ispravljam tastaturu iako sam u pocetku dobro napisao to sto sam hteo. iskljucio sam predikciju ali me nervira ovaj dodatni red sa predlozima koji mi zauzima ekran bespotrebno. je l moze to da se iskljuci? ili da probam neku drugu tastaturu koja je konforna za kucanje.. ali vidim da svi forsiraju predikciju koja ocajno radi, bar kod mene nikako da pohvata sve moje reci. dakle treba mi nesto bez predikcije, bez ovih predloga na vrhu tastature i sl. samo obicno kucanje.

+1

Da li se slučajno Google konačno sjetio da ubaci srpsku latinicu na svoju tastaturu?
Шта предложи google translate када убациш неки сајт на латиници у претрагу? На који језик би он ту латиницу превео? Ето ти одговор.

ali je smorila jer me ispravlja i kada ja ne pogresim. onda jos sporije kucam jer onda ja moram da ispravljam tastaturu iako sam u pocetku dobro napisao to sto sam hteo.

Namesti da "space" ne ispravlja prethodnu reč: Advanced>Spacebar completion mode>Always insert space.

Шта предложи google translate када убациш неки сајт на латиници у претрагу? На који језик би он ту латиницу превео? Ето ти одговор.
Please translate.

Može pomoć, šta je ovo?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421225057086.png
    uploadfromtaptalk1421225057086.png
    254.3 KB · Pregleda: 401
Игнориши. И мени се појављује то с'времена на време ал ради како треба.

Deinstalirao, instalirao v2.4, ažurirao je i sada je OK.

drugari pomoc:)
outlook(Microsoft)aplikacija nema opciju dvosmerne sinhronizacije za kontakte.
kad unesem novi kontakt na telefonu on ga cuva samo na telefonu a ne moze da ga sinhronizuje sa email-om.

jel postoji neka app koja to moze da uradi tj sinhronizuje postojeci outlook email?
(opcije kao sto su sacuvati na cloud itd mi ne trebaju)

Preporuka za app gde mogu videti koji filmovi izlaze na mesecnom nivou? A da nije IMDB

Hvala

Nazad
Vrh Dno