Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
Može preporuka za neki file manager? (telefon je g2 ako je uopšte bitno)

Poslednja izmena:
Es file explorer.

Solid explorer.
btw, kada neko kaže neprevaziđen ili najbolji na šta tačno mislite? da prikazuje više foldera nego ostali? sada su svi generalno isti i teško da neki ima baš toliki manjak funkcija.

ako nekog ko ima app b92 ne mrzi da proveri da li mu radi radio play na njoj čisto da znam da li do aplikacije ili mog telefona

Dobro je na primer za reminder, ako dugo provodis vreme negde, pa se ogranicis :D

Znam tu sličicu - samo tako mi je nekako smanjena :)
Ja nađem pogodnu 2560x1600 i samo je rotiram, cropujem, postavim i onda bude baš 1440 x 2560 ...

Npr ove dve su baš pogodne za tako nešto:
https://db.tt/x6grNdnT
https://db.tt/PSXyT58i

.....da slažem se ali ako hoćeš da kao ja koristiš wallpaper tako da se pomera (scroll) kad "šetaš" homescreen levo desno.... treba ih kropovati u 2880(širina)x 2560(visina) da bi odnos stranica bio "native" npr za G3............

Poslednja izmena:
Dobro je na primer za reminder, ako dugo provodis vreme negde, pa se ogranicis :D

Pa to, ili malo da upozorim devojcicu za fejs i instagram jer je pocela previse da visi :D Da malo shvati koliko vremena izgubi na fonu.

Ovako, da li postoji neka aplikacija, sa kojom mogu pregledno da biram koje aplikacije smeju da idu ma mobilni net a koje ne? Prakticno sve mora da bude obustavljeno osim vibera i skype. Posto idem u roming, a kod telenora je dnevna kvota 10mb, koji kosta 990din, pa ne bih voleo da mi od tih bednih 10mb neke nebitne aplikacije pojedu veci deo. Nadam se da cu navatati wifi, ali se bojim da u stranoj ambasadi necu dobiti pass, pa moram imati za backup mobilni net, ako zaskripi da mi treba prevodilac :).

У свакој иоле нормалној земљи имаш пристојан припејд пакет за мале паре
(једино ако мораш да будеш доступан на српском броју).

mislim da avast u firewallu ima takvo podesavanje. proveri, davno sam ga koristio.

Mislim da moze i preko Droidwall-a, ali zahteva root.

ako nije na pravom mestu pitanje ja se izvinjavam premestite
naime evo o cemu se radi imam nedoumicu u vezi fecebook na androidu
ako sam na facebook imam instaliran i mesanger dali sam ako sam recimo aktivan na fb da se ta moja aktivnost manifestuje i na mesanger tj da mesanger prijavljuje moju aktivnost i tu i obrnuto
i jos jedno vezano za mesanger ako mi je u podesavanjima cekirana opcija facebook chat dali to znaci da mojim prijateljima stalno prijavljuje da sam aktivan iako nisam

Prvo, da, kada si na face-u online si na mesengeru.
Drugo, ne, prijavljuje da si online samo kada udjes na face, odnosno mesenger.

У свакој иоле нормалној земљи имаш пристојан припејд пакет за мале паре
(једино ако мораш да будеш доступан на српском броју).
To nije losa ideja ali da se ostaje malo duze, ja se nezadrzavam duze od 24h, letim uvece za Atinu, ujutru odlazim do ambasade i popodne let nazad. Ne znam da li da se cimam sa karticom za to vreme, kad mi ovih 10mb za 990din odradjuje posao, pod uslovom da mi druge apk ne pojedu nista :).

Potrebna aplikacija koja može automatski da omogući konektovanje na WiFi koji joj zadam, naravno kad god se taj WiFi pojavi u blizini mog telefona.
Unapred hvala

To nije losa ideja ali da se ostaje malo duze, ja se nezadrzavam duze od 24h, letim uvece za Atinu, ujutru odlazim do ambasade i popodne let nazad. Ne znam da li da se cimam sa karticom za to vreme, kad mi ovih 10mb za 990din odradjuje posao, pod uslovom da mi druge apk ne pojedu nista :).
Vodafone gr 5, 6e број са 500 mb, барем је толико било задње две године.

Vrh Dno