Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

RTS 1, RTS 2, Prva, Pink, B92, B92 info i Studio B mada nekada neki kanali ne rade.

Novi Youtube, radi bolesno.. Ne znam sta su mu radili i ne zanima me, ali ja fluidniju app jos uvek nisam video..

Pa meni je i ova stara app fluidna, uredno lista. Osim startupa nema problema :)

Ma vraga minimalno, još sporiji nego pre, evo sad sam brojao i otprilike 3 sekunde je lag, katastrofa. Jeste lepši nego pre al ne vidim šta je ovde fluidnije, radi glatko kao i 90% ostalih aplikacija na nexusu.

Ma vraga minimalno, još sporiji nego pre, evo sad sam brojao i otprilike 3 sekunde je lag, katastrofa. Jeste lepši nego pre al ne vidim šta je ovde fluidnije, radi glatko kao i 90% ostalih aplikacija na nexusu.
Meni je prethodna zakidala pri skrolovanju.. A taj lag je isti kao pre..

Evo sada sam ja radio test, i stara app se brže upali za koju mili sekundu, ali nova brže očita sadržaj.

Kako da posaljem neki fajl sa Telefona na komp i obrnuto sa nekim file managerom? Total comanderom npr?

Koristim AdAway i u aplikaciji Droid Tv vodic mi je izbacio reklamu ali stoji crna traka na tom mestu. Kako da je uklonim?

I sta bese trebam da uradim da nema reklqma na 3G-u. Bese brisanje proxija ili slicno... i gde da ga nadjem u podesavqnjima.
S2, 6.4 Neat rom koristim.

Obrisi proxy i port.

1.crta ne moze da se skine
2. brisi proksi. podesavanje, veze, mrezne veze, jos mreza, mobilne mreze, nazivi pristupnih tacaka

Poslednja izmena:
Odradih update na showbox-u i sad nece da se startuje, ako ima neko apk od prosle verzije nek mi pusti na pp, hvala.

^ Ugasi AdAway, pa pokreni Showbox.

Kada smo kod njega i dalje ne radi na lollipopu ili ?

Neki kazu da radi od 3.7 neki i dalje ne. Mozda su zbog lizalice i izbacili 3.8. Uspeh nekako na prevaru da ga upalim, nedaje niti jedan film ili seriju. Da li je do njih ili mene nemam pojma. :/

Ima li neka app koja podržava raw na lolipop i S5?

Mislim da je vojkan spominjao Camera FV 5,ali ne znam koja tacno verzija.
Probaj da izguglas.

@Uros Novakovic, @poolmaker, @6pack, hvala ljudi, videcu sta mi je najmanje komplikovano...

Ima fv 5 podrsku za raw

d780b2441154f39b4bace4ee04ea7a6b.jpg

Wickr sa samounštavajućim porukama, koji niko ne koristi. Sada ima klijent za Windows, Mac, i Linux. Mada zanimljivo i dalje nema za WP.

@telep, kod mene na 2.01 nema (narodna verzija):
11957172d01fd1d6aa25f886e07e89ed.jpg

Nazad
Vrh Dno