Sto se tice google play services-a poiskljucivao sam sledeceDobro bi bilo da neki napise nesto za aplikaciju disable services ,koje servise mozemo da ugasimo a da ne smetju za rad tel
Ja svoje godinama ubacujem u system/media/audio i po želji u notification ili ringtones (u ogg formatu su), podesim permission i restart.Kako da svoje neke notifikacije i melodije napravim da budu sistemske i da mogu da ih biram?
Neka preporuka za VPN? Koristim Tunnel Bear, ali vec dva dana nece da mi sa nakaci na USA playstore![]()
Otkljucaj PS i moci ces bez vpn-a. @DjilkosNS je pravio uputstvo, pretrazi forum.Mi u cg i dalje ne mozemo da kupujemo aplikejshn zato smo primorani da koristimo alternativne metode,pa da vidimo kome se isplati![]()
Recimo freedome, ili cyber ghost, ip vanish, hide my assNeka preporuka za VPN? Koristim Tunnel Bear, ali vec dva dana nece da mi sa nakaci na USA playstore![]()
Neće, stvarno odbije poziv
Neka preporuka za VPN? Koristim Tunnel Bear, ali vec dva dana nece da mi sa nakaci na USA playstore![]()
Preporuka za![]()
The most likely scenario is that they gather data to make a user profile which they then sell. It sounds alarming but a lot of companies do this to make money and that’s what allows them to give away their services and apps for free. Other notable apps and services that have done this include Angry Birds, Dictionary.com, Microsoft, Google, Facebook, and yes, even Apple.
Ukratko sklanjajte ovo đubre sa telefona ili koristite flashlight aplikaciju koja dolazi sa telefonom ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari