Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako si rutovan i imaš custom recovery onda iz njega full wipe. A ako nisi onda iz telefona factory sa štikliranim za brisanje sd kartice ili ručno obrišeš sdcard folder(ako nemaš mem karticu imaš taj folder kao virtuelnu mem karticu).

Edit: meni treba oduzeti karticu.. Pokupovah razne teme za SwiftKey.. Mnogo mi se sviđa i baš mi lepo leži edge blue. Upravo je kupih.

Poslednja izmena:
mts centar sada ima stanje o preostalim megabajtima:) samo na pocetnoj strani.

Kod mene nema.

Proradilo [emoji106]

Poslednja izmena:
Jel to treba nešto da se uradi da bi pokazivalo, ili proradi samo od sebe? Pošto meni ne prikazuje.

Edit: kod brata pokazuje, očigledno samo od sebe proradi.

Ja sam 5-6 puta zatvorio/otvorio aplikaciju i sada pokazuje. Da l' je zbog toga, il' samo, pojma nemam.

Koja je dobra aplikacija za Youtube, ali da moze da radi u pozadini kada se pusti neki klip?

Hoces da slusas muziku preko youtuba sa ugasenim ekranom ?
Ulisten je najbolja apk za to

Od mene preporuka za SuperTube. Ima na XDA apk da se skine.

A što se tiče mts centar app, odlično radi, evo prikazuje mi i megabajte. :)

Verovatno da moze moj telefon da ga pogura kako treba, ovako se do daljnjeg drzim sigurne opcije. :)

A on ima vec nekoliko opcija, pa nek izabere sam pre svojim potrebama, telefonu i misljenju.

Ima li neka aplikacija za snimanje ekrana,da je free,i da ne treba da se rutuje telefon?
Naravno,probao sam nekoliko i sve zaj*****u nešto.

Radi mts odlično. A kako on proverava stanje dok sam ja na WiFi?

Power + Volume down? Ne treba ti aplikacija, to je standardna funkcija androida, valjda.

To znam,ali baš to hoću da izbegnem.Tražim program da mogu sa jednim klikom da to odradim.
Android je 4.4.2
Pomoglo bi da si napisao takve detalje, kao i aplikacije koje si već isprobao da ne predlažemo uzalud.
Probaj ako već nisi Screenshoot Ultimate Pro, ima sve moguće vrste trigera za okidanje (za neke treba root) a ima i ugrađen editor za nabrzinu uređivanje uzetog skrinšota.

Pomoglo bi da si napisao takve detalje, kao i aplikacije koje si već isprobao da ne predlažemo uzalud.
Probaj ako već nisi Screenshoot Ultimate Pro, ima sve moguće vrste trigera za okidanje (za neke treba root) a ima i ugrađen editor za nabrzinu uređivanje uzetog skrinšota.

Dosta njih sam probao,ne mogu se sad setiti svakoga,ali ovi što ne traže kao Root,neće da okidaju.
Treba mi samo da okine ceo ili deo ekrana,nešto jednostavno,a dobro.

Naravno, samo neka ih sve isproba, Viral je najbolji za mene lično, isto kao što ti koristiš SuperTube.

Viral od zadnjeg update-a nema tu mogucnost:

What's New
v2.4.9.5
don't update before reading .
Warning : we just recive notification about violation in our app cause: Background playing of YouTube videos is in violation of the YouTube API Terms.
https://developers.google.com/youtube/terms, II Prohibitions (8).
-----so we remove Background playing from app in this Update ------
please don't update if u won't loose Background playing feature .
we are sorry for that and hope understand.

To znam,ali baš to hoću da izbegnem.Tražim program da mogu sa jednim klikom da to odradim.
Android je 4.4.2
Imaš ROM-ove kod kojih u notifikacije možeš da staviš i screenshot "dugme". Ili Xposed modul koji dodaje tu mogućnost u Power meniju.
Ne treba za sve aplikacija. :)

Novi update za SwiftKey, ponovo performance improvements :)

Vrh Dno