REQUIREMENTS:
1. ROOT
2. Install root browser on the device: https://play.google.com/store/apps/d...ot.browserfree
3. Install Android Multitool the computer: http://www.mediafire.com/download/7p...titool_3.3.zip
TUTORIAL:
1. Use root browser and copy /system/framework/framework-res.apk to /sdcard
2. Save framework-res.apk from /sdcard to AndroidMultiTool Files folder in your computer
2. Now we need to Decompile the apk with AndroidMultiTool. Run AndroidMultiTool.exe
3. Under Decompling, select the framework-res.apk file and click decompile. Decompiled files will show up in Decompiled_apk folder
4. go to the folder Decompiled_apk/framework-res/res/values/
5. Open dimens.xml with notepad
6. change values for:
<dimen name="navigation_bar_height">48.0dip</dimen>
<dimen name="navigation_bar_height_landscape">48.0dip</dimen>
<dimen name="navigation_bar_width">42.0dip</dimen>
Use 25 for all dip values to match status bar; or use a bigger number for all three values to make them bigger. Then save.
7. Now we need to Compile the apk with AndroidMultiTool. Under Compiling, select the folder /decomplied_apk/framework-res and click OK. Then click compile. After it's done, you can close Android Multitool
8. Go to the original framework-res.apk in the Files folder and rename it to framework-res.zip
9. Open framework-res.zip and copy AndroidManifest.xml and META-INF folder to your desktop.
10. Go to compiled_apk/framework-res folder
11. Rename framework-res.apk to framework-res.apk.zip
12. Copy and replace AndroidManifest.xml and META-INF folder from your desktop in the framework-res.apk.zip
13. Rename framework-res.zip back to framework-res.apk
14. Copy framework-res.apk into your device /sdcard.
15. Then use root browers to copy and replace framework-res.apk into /system/framework
16. Your device will reboot by itself with the new smaller soft keys
Druga:
Jel postoji neki editor za softverske dugmice? Hocu da ih smanjim,tj da je ceo bar manji (nizi)... Nasao sam neko uputstvo
ali nece da mi se dekompajlira apk, bude prazan folder posle... imam instalirano komplet sve od jave i podesen path u win8.1,ali i dalje nece...
Rutovanje je namjanji problem i podrazumeva se...Za obe stvari treba ti prvo root.
Za brisanje aplikacija/servisa ja godinama (sa velikim zadovoljstvom) koristim SD maid aplikaciju koja radi ono što ti treba.
Mada, kako koristim custom ROM-ove, ovo je uglavnom već urađeno, pa ja samo "dovršim" posao.
Za visinu softverskih dugmića predlažem ti da potražiš neki AOSP ROM, koji u sebi ima tu opciju u "settings-navigation-navigation bar".
Ne znam za ovu metodu koju si postavio.
Kako nema, evo sad udjoh da poverim, imaš Navigation bar tweaks i kada tu udješ skroz na dnu je Dimensions.Rutovanje je namjanji problem i podrazumeva se...
Romovi za 998 ne postoje.
@Dr.Mare
Xposed sam koristio jos pre 10ak meseci, od tada nije apdejtovan, gravity nije imao podesavanja za soft dugmice...
Kako nema, evo sad udjoh da poverim, imaš Navigation bar tweaks i kada tu udješ skroz na dnu je Dimensions.
Ovo je za Kk gravity box ako taj imaš.
Pokrenem aplikaciju i piše mi samo loading... Mislio sam da je do verzije. Ako proradi, javi ako nije problemNe rade im serveri vec 3,4 dana.
Naravno da mi nije teško. Ali mozda je do moje verzije.A tebi teško da udjes i vidiš jel radi?![]()
Provericu ti ja i javiti, 1€, može? Dobićeš medju prvima informaciju![]()
Ja ga ne umijem podesit pice i dalje reklameAdAway - prva aplikacija koju instaliram nakon flesovanja...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari