Kod mene radi bez proksija, gprsinternet pristupna tačka.Mora preko proxy-ja da bi radilo
Novi Youtube, radi bolesno.. Ne znam sta su mu radili i ne zanima me, ali ja fluidniju app jos uvek nisam video..
Minimalno, kapiram da je to samo dok povuce sadrzaj za prikaz, posle toga listanje sadrzaja je bombona.. Ne gleda mi se nista, samo bi da listam..Ima li onaj startup lag kao do sada ?Meni najveci startup lag ima Skype, mogu ladno kafu popiti dok otvori
![]()
Meni je prethodna zakidala pri skrolovanju.. A taj lag je isti kao pre..Ma vraga minimalno, još sporiji nego pre, evo sad sam brojao i otprilike 3 sekunde je lag, katastrofa. Jeste lepši nego pre al ne vidim šta je ovde fluidnije, radi glatko kao i 90% ostalih aplikacija na nexusu.
Ovako.Kako da posaljem neki fajl sa Telefona na komp i obrnuto sa nekim file managerom? Total comanderom npr?
Kako da posaljem neki fajl sa Telefona na komp i obrnuto sa nekim file managerom? Total comanderom npr?
1.crta ne moze da se skine
2. brisi proksi. podesavanje, veze, mrezne veze, jos mreza, mobilne mreze, nazivi pristupnih tacaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari