Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I moj Havajac iz Telenora i FB i Twiter i jos gomila aplikacija koje ne koristim.

Ma sve može da se sredi sa root-om. :D Ali Grenify je stvarno moćna stvar, kul je što radi i bez root-a, ali tek sa root-om + xposed-om dobija pravu moć.

Jel jos neko na lolipopu ima problem sa soundhoundom da izgleda ovako, na kk radi nornalno

7202e17f94d4dcdcc12d8673.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene Soundhound odbija update. Izbacuje [RPC:S-5:AEC-0] grešku.

Ak iptv opet postavljena, pozurite sa skidanjem jer ce je opet izbrisati sa playstore.

Jel ima neka fora da se instalira viber na Asus Fonepad 7 ? Zajbevam se sa tim celo popodne.

U čemu je problem? Koliko znam, na FonePad 7 bi bez problema trebao da se instalira Viber.

Samo to pise

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415724297018.jpg
    uploadfromtaptalk1415724297018.jpg
    683.9 KB · Pregleda: 433
ja sam bez problema instalirao na tab 3 (wifi only), a on je definitivno tablet..

Kapiram da postoji problem kad pokusas mnogo puta u toku dana da aktiviras viber account. Sacekacu do sutra

Google trenutno daje poklone uz novu seriju Nexus uređaja:

Nexus 5 - Film Gravity besplatno u okviru Play Movies aplikacije
Nexus 6 - ? (nije mi poznato još uvek)
Nexus 9 - Besplatna knjiga u okviru Play Books aplikacije
Nexus Player - Film Xmen u okviru Play Movies aplikacije

Kada se povežu Disney Anywhere i Google Play nalozi besplatno se dobija Wreck-It Ralph animirani film.

Ljudi sa domaćim GP nalozima neće imati neku korist jer nemaju pristup filmovima, ali oni koji imaju SAD naloge... :)

Uh. Hvala sto si javio iako osecam da je gravity jezivo los film :)

Čitao sam komentare da se ljudima Gravity ne dopada. Ali ga nisam još uvek gledao. Sa druge strane, Wreck-It Ralph i Xmen su mi odlično legli. :) Wreck-It Ralph mi je jedan od omiljenijih animiranih filmova (kada se pojavio imao sam Optimus 3D telefon i odgledao sam ga celog u 3D - fantastičan je).

Gravity treba gledati 3D verziju na minimum 42' TV da bi se stekao pravi utisak o filmu.

Moze i sa domaćim nalogom, preko nekog vpn. Samo pokrenete movies aplikaciju, i izlazi obaveštenje "this one is on us", tako nešto. Ja sam ti dobio na oneplus one, ne mora nexus. :)

Ja gledao Gravity 3D u bioskopu, dobar je film (mada definitivno ne mora 3D, sigurno bi bio OK i na TVu bez 3D).

A ti pokloni... kao što reče Corvus, korisno za Amerikance, svi ostali su već odavno skinuli, odgledali i već obrisali te filmove ;)

Ja gledao Gravity 3D u bioskopu, dobar je film (mada definitivno ne mora 3D, sigurno bi bio OK i na TVu bez 3D).

A ti pokloni... kao što reče Corvus, korisno za Amerikance, svi ostali su već odavno skinuli, odgledali i već obrisali te filmove ;)

Ne gledam ja film da bih video kul efekte, nego da mi se svidi prica i radnja filma, posle toga dolaze efekti i tako to.

Kako se brišu kontakti iz Viber-a na Tabletu (nema instaliran imenik i dialer)?

U novom google kalendaru imam novi "kalendar" podsetnici koji nisam ja napravio? Kako se tu dodaju događaji?

Nazad
Vrh Dno