Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Gel google now lancher ista stvar. Mislim da moras njega da koristis da bi mogao tako da postavis google now na celoj stranici. Neka neko potvrdi,posto novu ne koristim vec 2 meseca

Moraš njega, ne radi na drugim launcherima.

Bože kako je žalostan ovaj GEL?! Ovo zumiranje ikonica je užasno!

Koristi li neko AIMP beta za android?
Gotivan interfejs, ko voli nek proba iako je teska beta.

Hmm . da li je wa ranije imao opciju na group chetu da se proveri ko je od ljudi u grupi i kada procitao odredjenu poruku ?
Vidim sada postoji ta opcija klikom na info dugme

Pa to je ovo što su pre neki dan aktivirali. Konačno ubaciše to za grupni chat. Hangouts ih je tu šio samo tako.

Cisto da se javim i kazem moji problem ne znam da li je neko imao takav problem naime pokusao sam u igrici da kupim nesto ali kada god ocu to da uradim kaze mi da je visoko rizicno ,pa sam onda uzeo drugi android dodao moj mail na postojeci i tako sam preko drugog mobilnog bez ikakvih problema kupio sta mi treba... Ne znam zato je tako voleo bi da znam.

Treba mi aplikacija da sakrijem ikonicu za mrezu jer koristim samo jednu karticu. Ali ako ima neka druga sem gravitibox-a ,jer sam nju izbrisao,nesto mi ne odgovara...

Ja sam probao da kupim par aplikacija odjednom i kod treće mi odbija plaćanje iako imam dovoljno, i više para nego što ona košta.

Valjda su oprezni obzirom da je Srbija nova na Play-u pa misle da je neka prevara. A obzirom da Srbiju vide kao Džibuti i Somaliju, možda se pitaju ko je ovaj baja što ima da kešira odjednom za tri aplikacije ☺

radi, lepo izgleda

SwiftKey tastatura sada nudi i smajli među ponuđenim rečima. Lep update.

Jel ima neko Visa internet karticu Komercijalne banke? Zanima me jel mora da se uplati novac u stranoj valuti ili moze i u dinarima, da bi se pazarilo na play-u?

Zasto mi odbija karticu kada aplikacija kosta 6.21 a ja imam 6.42 ? Mozda jer sam prebrzo kupio 3 aplikacije? :D
Moraš da imaš više. Uvek se nešto preko sume rezerviše nek se pokrije kursna razlika između datuma kupovine i datuma knjiženja. Pošto se suma na kartici prvo samo rezerviše a onda se skida. Mislim da treba 6% više.

Moraš da imaš više. Uvek se nešto preko sume rezerviše nek se pokrije kursna razlika između datuma kupovine i datuma knjiženja. Pošto se suma na kartici prvo samo rezerviše a onda se skida. Mislim da treba 6% više.
A jel vraćaju oni to što se rezerviše?

Jel ima neko Visa internet karticu Komercijalne banke? Zanima me jel mora da se uplati novac u stranoj valuti ili moze i u dinarima, da bi se pazarilo na play-u?

Ako nije devizni racun, onda u RSD. A naravno da mozes placati i u dinarima, smao sto se ti uzeti proviziju za konvertovanje.

Skida se i sama provjera (provlacenje) kartice na POS terminalu, samo sto se to posle vraca (prakticno odma' ali mozda nije knjizeno) ako je kartica validna. :) Racunaj isto kao da ti uzima proviziju kad dizes pare na bankomatima u inostranstvu ili u zemlji na bankomatima druge banke :)

Poslednja izmena:
Možeš da uplatiš sta hoćeš. Ali najbolje da uplatiš EURO pošto se sve u evrima obračunava.
Primer za Visa Internet Karticu banke Intese: Uvek se prvo troši euro - ako nemam dovoljno eura banka će od drugih raspolozivih valuta da kupi euro nebitno u kojoj ja valuti placam developeru. Znaci uvek držite samo euro.

Комерцијална банка, виза интернет је само динарска и није везана за текући рачун. Трошиш само динаре које имаш на њој.

Poslednja izmena:
A jel moraju da se imaju pare na racunu da bi se dodala kartica u google wallet? Pokusavam da dodam, ali nece nikako, prikazuje neku gresku. Ili da probam da uplatim kes pa tek onda da dodam na wallet?

Konačno kupio, morao sam da dodam još jedan dolar na račun.
Ja imam u intesi deviznu, i običnu ovu sa tekućim računom, kad mi treba da kupim nešto na netu ja sa ove preko neta ili aplikacije prebacim na deviznu i kupim.

Poslednja izmena:
Kako najednostavinje mogu da dodjem do kupovine aplikacija? Nisam zaposlen nemam nikakve kreditne karice itd.Jel ima neka kartica na koju oplacujem pare samo kad mi treba bez ikakvih obaveza itd

Kako najednostavinje mogu da dodjem do kupovine aplikacija? Nisam zaposlen nemam nikakve kreditne karice itd.Jel ima neka kartica na koju oplacujem pare samo kad mi treba bez ikakvih obaveza itd

Bilo koja banka isti k***c.... Samo im kazes Debitna Visa Electron (Internet) Kartica. Za ovo ne treba nikakvo zaposlenje niti uslovi, svako (18+ valjda) moze da izvadi. Popunis obrazac i gotova za par dana. Mada imas i Prepaid varijante koje odma' dobijes. JA imam prepaid i tebi bih preporucio jer nema niakkvih troskova barem kod nas u BiH :D. Nije to kreditna kartica, to vec ne moze bez primanja.

Nego:

top-10-performance-drainers.jpgtop-10-battery-drainers.jpgtop-10-data-eaters-710x393.jpgtop-10-storage-eaters.jpg

:eyebrows:

Šljamsung prednjači 'ko će drugi... :d

Poslednja izmena:
Pazi ga instagram. Bleji na svakoj listi :)
Kako cu pratiti lepe devojke ako ga obrisem :(

Stigao zvaničan update na Gmail 5.0 ☺
S5

Nazad
Vrh Dno