Meni je Shuttle+ keva. Nije ni skupa Pro verzija, manje od dolara.Koristi li neko AIMP beta za android?
Gotivan interfejs, ko voli nek proba iako je teska beta.
Moraš da imaš više. Uvek se nešto preko sume rezerviše nek se pokrije kursna razlika između datuma kupovine i datuma knjiženja. Pošto se suma na kartici prvo samo rezerviše a onda se skida. Mislim da treba 6% više.Zasto mi odbija karticu kada aplikacija kosta 6.21 a ja imam 6.42 ? Mozda jer sam prebrzo kupio 3 aplikacije?![]()
A jel vraćaju oni to što se rezerviše?Moraš da imaš više. Uvek se nešto preko sume rezerviše nek se pokrije kursna razlika između datuma kupovine i datuma knjiženja. Pošto se suma na kartici prvo samo rezerviše a onda se skida. Mislim da treba 6% više.
Jel ima neko Visa internet karticu Komercijalne banke? Zanima me jel mora da se uplati novac u stranoj valuti ili moze i u dinarima, da bi se pazarilo na play-u?
Moraš da imaš više. Uvek se nešto preko sume rezerviše nek se pokrije kursna razlika između datuma kupovine i datuma knjiženja. Pošto se suma na kartici prvo samo rezerviše a onda se skida. Mislim da treba 6% više.
Možeš da uplatiš sta hoćeš. Ali najbolje da uplatiš EURO pošto se sve u evrima obračunava.Jel ima neko Visa internet karticu Komercijalne banke? Zanima me jel mora da se uplati novac u stranoj valuti ili moze i u dinarima, da bi se pazarilo na play-u?
Ne radi loše, ali interfejs treba doradu.Koristi li neko AIMP beta za android?
Gotivan interfejs, ko voli nek proba iako je teska beta.
Kako najednostavinje mogu da dodjem do kupovine aplikacija? Nisam zaposlen nemam nikakve kreditne karice itd.Jel ima neka kartica na koju oplacujem pare samo kad mi treba bez ikakvih obaveza itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari