Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koristi li iko boxer mail?
Ja uzeo pro na amazonu i ubacio outlook i još par mailova sa svojim domenom, ali aplikacija deluje neverovatno rudimentirano.
Ne mogu čak ni attachment da skinem. Da ne pričamo o push servisima.

wakelock detector, ali ako si na KK ne radi bez root-a

Preporuka za neki lagan, brz offline Office+PDF Viewer, a da nije Googleov QuickOffice ? :)

Sto kaze danilo,sacekaj novi android i dobices ove nove google programe za tabele,tekstove i cuda.
Ipak imas nexus :)

Hvala svima. Najvise mi treba za PDF. Nisam znao da Drive otvara PDF. Quickoffice sam koristio ali ne prikaze sve OK, odustalin od njega nisu ga updateovali 100 godina.
Znaci Drive+Google Docs= to je to.

Edit: Bio probao Polaris Office letio je odmah sa moba, zauzima skoro ko Office na kompu.

Poslednja izmena:
Treba mi 1 program, što lakši - da zauzima što manje memorije ako ostaje u pozadini, sa kojm ću moći da čitam txt / nfo fajlove koje ću ubacivati sa kompjutera na memorijsku karticu, iz kog ću moći da kopiram taj tekst u neki SMS / email ili nešto treće, i da može lako da se edituje to što čita.

Neka ideja ili alternativa, kako vi to radite? Izbegao bih Google Drive / cloud solucije čisto jer volim da imam i offline "to nešto" kada mi zatreba.

Treba mi 1 program, što lakši - da zauzima što manje memorije ako ostaje u pozadini, sa kojm ću moći da čitam txt / nfo fajlove koje ću ubacivati sa kompjutera na memorijsku karticu, iz kog ću moći da kopiram taj tekst u neki SMS / email ili nešto treće, i da može lako da se edituje to što čita.

Neka ideja ili alternativa, kako vi to radite? Izbegao bih Google Drive / cloud solucije čisto jer volim da imam i offline "to nešto" kada mi zatreba.
Ja sam kupio QuickEdit Pro, ima i free varijanta. To ti je nesto kao Notepad++ na kompu. Vrlo dobar program brz i jednistavan.

Nemoj da si na kraj srca. Najčešće nema ni Albanije na listi podržanih zemalja. Mi u BiH vam ipak dođemo "zapad" dakle samo se Makedonija provlači :).

Vidim kod nas u BiH-RS, od danas dostupni i Google Music i Google Movies i ostalo, i jos cijene u BAMu. Vidim ja nesto danas drugaciji Google Play, mislio sam da se updateovao. :D

Ja koristim Draft zbog podrške za .md format.

Imaš i Turbo Editor, on je free.

Draft volim jer može da radi sinhronizaciju preko Dropboxa sa kompjuterom, ali čita fajlove i ako oh staviš na karticu, oba programa.

Od danas stizem do ovog koraka za kupovinu. Nemam nista na kartici da vidim da li prolazi kupovina.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415135769313.jpg
    uploadfromtaptalk1415135769313.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 316
^^Ni meni nece iz prvog, probaj 4-5 puta da kupis jednu istu aplikaciju. Nekad iz prvog nekad iz petog puta hoce.

Taman jedna finansijska injekcija Google-u iz Srbije :D :d

Kada bi bilo cecinih pesama, bez problema bi ih progurali na prvo mesto najvrednijih kompanija.
[emoji56]

Mada sam ja kupio svo aplikacije koje su mi trebale sem TB. Sad nemam šta da kupujem[emoji1]

Cekamo verta da ispuni obecanje :) njegove ikonice za dz na srpskom storu :)

Vrh Dno