Pa tu smo, sta je problem![]()
Ja sam kupio QuickEdit Pro, ima i free varijanta. To ti je nesto kao Notepad++ na kompu. Vrlo dobar program brz i jednistavan.Treba mi 1 program, što lakši - da zauzima što manje memorije ako ostaje u pozadini, sa kojm ću moći da čitam txt / nfo fajlove koje ću ubacivati sa kompjutera na memorijsku karticu, iz kog ću moći da kopiram taj tekst u neki SMS / email ili nešto treće, i da može lako da se edituje to što čita.
Neka ideja ili alternativa, kako vi to radite? Izbegao bih Google Drive / cloud solucije čisto jer volim da imam i offline "to nešto" kada mi zatreba.
wakelock detector, ali ako si na KK ne radi bez root-a
Nemoj da si na kraj srca. Najčešće nema ni Albanije na listi podržanih zemalja. Mi u BiH vam ipak dođemo "zapad" dakle samo se Makedonija provlači.
Treba mi 1 program, što lakši - da zauzima što manje memorije ako ostaje u pozadini, sa kojm ću moći da čitam txt / nfo fajlove koje ću ubacivati sa kompjutera na memorijsku karticu, iz kog ću moći da kopiram taj tekst u neki SMS / email ili nešto treće, i da može lako da se edituje to što čita.
Neka ideja ili alternativa, kako vi to radite? Izbegao bih Google Drive / cloud solucije čisto jer volim da imam i offline "to nešto" kada mi zatreba.
Od danas stizem do ovog koraka za kupovinu. Nemam nista na kartici da vidim da li prolazi kupovina.
Hvala visoj sili !!!Radiiiiiiiiii
Proradilo i meni[emoji1]^^Ni meni nece iz prvog, probaj 4-5 puta da kupis jednu istu aplikaciju. Nekad iz prvog nekad iz petog puta hoce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari