Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko košta app?

Pogresio si temu. Najbolje da vidis da nije neki problem sa romom u tvojoj temi ;)
Nisam! ;) Nemam svoju temu! To je tablet koji u SRB nema niko i na kome je čist vanilla Android 4.4.2 bez ičega. Pisao sam autoru, odgovorio je:
I'm afraid I don't know the answer to that.
Good question, though.
Ova Benč tema mi je "last line of defence"! :smoke:

Opaaaa. Da li je moguće da se i to desilo:)

Edit: samo neke "no name" mogu da se kupuju. Većina ne može, tipa TB...

Poslednja izmena:
Zar inbox nece biti besplatan i dostupan svima kada zvanično krene isporuka lolipopa?

Dobio sam invite za Inbox, dosta se ruši i štuca.

Sve ću ikonice da ti kupim ako nam omoguće, pritisni ih da nam srede ajde :D

Sve ću ikonice da ti kupim ako nam omoguće, pritisni ih da nam srede ajde :D
Videcu da za članove foruma budu za dz :) samo da omoguće konačno

Inače Srbija mi se na listi, u Developer Console, pojavila pre više od 7-8 meseci da može da se prodaje. Ne znam zašto se već odavno nije krenulo [emoji22]

Još je zabagovan Play Store, jer se ne vide sve i stoje dolari. Valjda ce moći da se kupuju KONACNO
Kod nas u R.Srpskoj odavno mogu da se pazare, ja tek provalio da je Elun proizvod našeg čovjeka. Naravno odmah i realizovao :).
Svaka čast majstore.

Kod nas u R.Srpskoj odavno mogu da se pazare, ja tek provalio da je Elun proizvod našeg čovjeka. Naravno odmah i realizovao :).
Svaka čast majstore.
+1 ovi iz srbije se stalno zale nesto, kad su rupa najveca :D

Ja bas juce kupio jednu, nikad problema ni za sta nije bilo :)

da, sada probao
izbaci grešku pre ukucavanja lozinke, a jutros je moglo :(
srediće

Otvorio se srpski Google Play, a vi se ovde bavite kojecime umesto da razgledate Prodavnicu sa novim proizvodima :)

Sta imamo razgledati ono sto necemo kupiti :D U prodavnicu idem samo kad trebam kupiti :D

Vredi li čemu ova Fleksy tastatura, da li je neko koristi? Vidim da je na popustu, pa se mislim da li da je kupim.

Ja sam je koristio, laka je za kucanje, ali me nervira sto nije malo bolje reseno koriscenje zareza i tacke, jer se dosta cesto koriste. Koja mu je inace cena, posto vidim da je sada 99 centi?

Da, 3.99$.
Ona mi je nekako nesuđena ljubav, ali nije uopšte tako zgodna i brza kao Swiftkey.
Kupio sam je samo da je imam, jer je jeftina.

Dopuna: Aplikacije koje se plaćaju se vide, ali ih ja ne mogu kupovati. morao sam opet preko US naloga/IP-a kad sam kupovao Fleksy.

Ja je koristim posle swiftkey-a i swype-a. Cisto promene radi. Cini mi se da je brza, sad je valjda izasla i verzija gde su pomerili backspace i shift, koji su inace bili u skroz donjem redu sto je bezveze. A uzeo sam je preko Amazona ako se ne varam.

Nazad
Vrh Dno