Zasto najskuplji? Pazi jedno je LibreOffice ili Gimp u poredjenju sa MS Office-om i Photoshopom, a drugo je softver za enkripciju podataka gde ti treba da vidis kako neko enkriptuje te podatke, koje algoritme koristi i na koji nacin su oni implementirani..tu transparentnost mora da postoji, jer ti je onda bolje da sifre cuvas u enkriptovanom excell fajlu ili zip arhiviPablo za PC i sve browsere je besplatan LP ...
Što se tiče ovog tvog programa nekako mi ne uliva poverenje ni sama poseta sajtu...
Ti džabaka programčići mogu da budu najskuplji na kraju![]()
Jeste to mislim. Hajd' postavi link na xda ako nije frka. ThxAko je to ona camera next imaš na xda da skineš odavno
Trebaju mi dva saveta...
1. Da li postoji nekako da preko google maps postavim neke lokacije po gradu i da mi one budu po potrebi vidljive na mapi i da mogu uvek po potrebi da ukljucim navigaciju do odredjene lokacije? Tipa, postavim za sutrasnji dan i te lokacije stavim u grupu UTORAK, pa onda za sredu SREDA i tako...
2. Kako je najlakse i najbrze (bez gubljenja kvaliteta) rotirati video snimak za 90 stepeni?
Postoji li aplikacija za Android da radi isti posao kao wifipass na ios? Pamti sve prethodno ukucane wifi sifre kao i buduće..
Drugari,
treba mi pomoć. Drugar zaključao telefon i nema šansi da ga otključamo. Unosili smo user name i pass pomoću kojeg se logujemo na gmail bez problema ali ovde neće.
![]()
Drugari,
treba mi pomoć. Drugar zaključao telefon i nema šansi da ga otključamo. Unosili smo user name i pass pomoću kojeg se logujemo na gmail bez problema ali ovde neće.
Ne može da se poveže jer mu treba konekcija sa serverom. Ubacite SIM karticu pa probajte onda.
Ako mobilni data nije uključen samo hard reset pomaže.
Dana je besplatna full verzija, možda nekome zatreba.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari