http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=310378Kako da saznam sta mi cepa bateriju, krije se pod stavkom Android OS?
To je valjda samo za LED a koliko sam skontao on nema LED nego oce ekran da koristi za tu svrhu.Light flow
To je valjda samo za LED a koliko sam skontao on nema LED nego oce ekran da koristi za tu svrhu.
Koliko se secam njih je neko kupio, pitanje je da li uopste radi jos uvek.Koristi li neko od vas app Songza-u? Nisam je pokretao izvesno vreme (2 - 3) meseca i sada probah i ne radi? Reinstal nije dao rezultate kao ni upgrade na noviju (zadnju) verziju.
Jel ima neki dobar Password manager za Android a da ima sync sa pc verzijom iste aplikacije? Imam brdo naloga i po pravilu passwordi su mi slični ali ne i isti pa kad mi zatreba neki nalog moram da nabadam password.
Moze plaćeni a moze i free.
Keepass2 u kombinaciji sa desktop klijentom...ja koristim Google Drive da drzim bazu pa je uvek sveza..mislim da mogu i drugi servisi poput dropboxa ali nisam siguran..
Kako funkcionide to sa Drive-om?
ima i vise od 3 mjeseca, sad jedino preko nekog VPN-a da se kacisKoristi li neko od vas app Songza-u? Nisam je pokretao izvesno vreme (2 - 3) meseca i sada probah i ne radi? Reinstal nije dao rezultate kao ni upgrade na noviju (zadnju) verziju.
pa Google ih je kupioKoliko se secam njih je neko kupio, pitanje je da li uopste radi jos uvek.
Izbor aplikacije ove vrste je vrlo lakJel ima neki dobar Password manager za Android a da ima sync sa pc verzijom iste aplikacije? Imam brdo naloga i po pravilu passwordi su mi slični ali ne i isti pa kad mi zatreba neki nalog moram da nabadam password.
Moze plaćeni a moze i free.
Hvala.ima i vise od 3 mjeseca, sad jedino preko nekog VPN-a da se kacisJa koristim Tunner Bear, uz Twitter dobijem 1,5GB mjesecno
pa Google ih je kupio![]()
Upravo tako. Ispred svake sifre i korisnickog imena ukucas za sta sluzi. Bar ja tako koristim, al svako ima svoje nesto sta mu vise odgovara![]()
Ima imaJel ta premium verzija LastPass ima trial period?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari