Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nemam kako, ne opterecujem se time. I za sada funkcionise.

Te servise ne instaliram ni za živu glavu...
Kada god sam ih prethodno instalirao doneli su više štete nego koristi.

Interesantna slika :)

73cfaa1c09c4ed46a84390d589d784b4.jpg

Kako da saznam sta mi cepa bateriju, krije se pod stavkom Android OS?

Instaliraj better battery stats.
Imaš temu na forumu o tome pa pročitaj pravila kako da postaviš dump.

Bbs pa onda log kod djilkosa u temu. Ili samo bbs pa vidis sam na prvu loptu sta je problem,malo googlas i to je to

Thnx svima, pogledacu BBS odokativno, ne ceka mi se 4h, za sada :).

Light flow

Koristi li neko od vas app Songza-u? Nisam je pokretao izvesno vreme (2 - 3) meseca i sada probah i ne radi? Reinstal nije dao rezultate kao ni upgrade na noviju (zadnju) verziju.

Jel ima neki dobar Password manager za Android a da ima sync sa pc verzijom iste aplikacije? Imam brdo naloga i po pravilu passwordi su mi slični ali ne i isti pa kad mi zatreba neki nalog moram da nabadam password.

Moze plaćeni a moze i free.

1Password ima ekstenziju za browser i tako ga mozes korsitit. Ja ga sinhronizujem preko dropbox-a sa drugim uredjajima.

Koristi li neko od vas app Songza-u? Nisam je pokretao izvesno vreme (2 - 3) meseca i sada probah i ne radi? Reinstal nije dao rezultate kao ni upgrade na noviju (zadnju) verziju.
Koliko se secam njih je neko kupio, pitanje je da li uopste radi jos uvek.

Jel ima neki dobar Password manager za Android a da ima sync sa pc verzijom iste aplikacije? Imam brdo naloga i po pravilu passwordi su mi slični ali ne i isti pa kad mi zatreba neki nalog moram da nabadam password.

Moze plaćeni a moze i free.

Keepass2 u kombinaciji sa desktop klijentom...ja koristim Google Drive da drzim bazu pa je uvek sveza..mislim da mogu i drugi servisi poput dropboxa ali nisam siguran..

Kako funkcionide to sa Drive-om?

Pa ili kopiras povremeno bazu tamo sa kompa kojoj pristupas iz android aplikacije ili drzis na drive-u direktno bazu :) imas da instaliras plug in za pc da ti se Gdrive pokaze kao disk i sl.

Ma google keep je dovoljan automatski se sinhronizuje sa keep aplikacijom u fonu. Za logovanje u google keep treba moj email i moja sifra, a sve ostale aplikacije koriste samo jednu master password.

Pa jeste, ali ako ti treba neka organizacija onda nista od toga...u tu svrhu i najobicniji notepad i txt file bi ti koristio :)

Upravo tako. Ispred svake sifre i korisnickog imena ukucas za sta sluzi. Bar ja tako koristim, al svako ima svoje nesto sta mu vise odgovara ;)

Ma znam i ja sam tako radio ranije, ali mi ponekad problem bio da pronadjem bas ono sto mi treba, a nema sortiranja u txt fajlu :D (mrzelo me da idem stalno na search :D)

ima i vise od 3 mjeseca, sad jedino preko nekog VPN-a da se kacis ;) Ja koristim Tunner Bear, uz Twitter dobijem 1,5GB mjesecno
Koliko se secam njih je neko kupio, pitanje je da li uopste radi jos uvek.
pa Google ih je kupio ;)

Poslednja izmena:
Jel ta premium verzija LastPass ima trial period?

Poslednja izmena:
Nije ni blizu.
Makar zbog auto fill funkcije. Plus ima enkripciju, foldere za organizaciju, plug-ins, ako više ljudi deli računar ni to nije problem, ima vremensko trajanje clipboarda, pretraga i sortiranje, možeš da upišeš dodatne informacije za svaku stavku, open source je.
Ja ga syncujem sa Dropbox.
Upravo tako. Ispred svake sifre i korisnickog imena ukucas za sta sluzi. Bar ja tako koristim, al svako ima svoje nesto sta mu vise odgovara ;)

Nazad
Vrh Dno